bugün

digiturk

gün itibariyle gecikmiş olan 2 adet faturamı 14.40 surlarında internet hesabıından online olarak ödemiş olmama rağmen hâlâ yayınımı başlatmamakta ısrar eden tv kuruluşu.

arkadaş! zaman online ödeme gerçekleştirme, interaktif bankacılık zamanı olmuş. o kadar ki nerdeyse gittiğin umumi tuvaletin bile ödemesini online yapacak olduğun şu zamanda böylesine goca bir kuruluşun;

" internet bankacılığı ile yaptığınız ödemeler bize en geç 48 saat içinde ulaşıyor, yayınınız da ancak bu ödeme bilginiz bize ulaştığı zaman otomatik olarak aktif olabilir. sizin için yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı sayın jakabo? "
açıklaması gerçekten güldürücü ve bunun üzerine akşam izleyemediğim maçlarıda eklersek harbiden sikko bir durum. tarafımdan sunulan çeşitli çözüm önerilerini de "maalesef sayın jakabo şu an sizin için yapabileceğim başka birşey yok." gibi cümleler ile resmen es geçtiler.

aslında söyleyecek çok şey var ama kime söyleyeceksin ki... ezcümle bu zamanda internetten yapılan online ödemelerin digitürk'te online olarak işlem göremiyor olması tam bir rezillik hatta daniskası.

ilgililere duyurulur!

(bkz: lafım sana değil ihsan)

edit: imla