bugün

3 ekim 2008 şemdinli aktütün pkk saldırısı videosu

hala bu videoda kalkıp utanmadan arlanmadah hükümeti eleştirenler var arakdaş deli oluyorum. bu körlüğün haricinde bir çaba yani.

akp mi dedi gerizekalı arkadaşım tam dağların ortasına kabak gibi koyun o karakolu diye ? o derme çatma gecekondu gibi binaları akp mi dikti oraya ?

akp mi kullanmadı heronları. akp mi tespit edemedi yüzlerce sızan teröristi bütün teknik imkana karşın?

akp mi 5 saat süren hava kararana kadar süren çatışmaya helikopterle veya f 16 ile müdahale edemedi ?

akp mi 5 saat süren çatışmada özel harekat birimlerini helikopterlerle bölgeye sevk edemedi?

utanmanız arlanmanız yok mu sizin arkadaş ya. şu videoda bile akp yi bir insan nasıl suçlar nasıl bir şuur nasıl bir kafa yapısıdır bu ?

büyük şehirlerde 5 yıldızlı otellere taş çıkarır ordu evleri inşa edileceğine, türbanlı insanlarla uğraşılacağına, hükümete karşı abuk sabuk web siteleri kurulup iktidar nasıl yıpratılır planlanacağına keşke bu karakollar nasıl güvenli hale gelir onlar planlansaydı.

asker her fırsatta laiklik üniter devlet diye nutuk atacağına keşke doğuda karakollar kötü halde kale gibi karakollar yapalım ekipmanlar alalım diye demeçler verseydi.

ama politikayla muhtıra vermeyle çok meşguldüler.

eminim ki akp hükümetine zamanında haber verilse dense ki karakolların hali bu halde bunları yeniden yapalım şu ana kadar elli kere yapılırdı. ama askerin işi gücü başka şeydi ta ki yakın zamana kadar.

ışık koşanerin ses kayıtlarında da neyin ne olduğu açıkça belli. allah aşkında artık utanmazlığı bırakın. akp nin eleştirilecek yeri var eleştirilmeyecek yeri var.