bugün

the last stand union city

armorgames'e ait, mükemmel bir zombie survival oyunudur.

efendim, oyun o kadar ayrıntılı hazırlanmıştır ki ilk çıktığında korkudan oynayamamışızdır. neler neler vardır oyunda bir bilseniz:

öncelikle karakterinizin saçı sakalını, ten rengini falan seçebiliyorsunuz. kıyafetleri de oyun içinde, ev yağmalayarak buluyorsunuz ki zaten yok yok. bandanadan gözlüğe, takım elbiseden bermudaya, her şeyi koymuşlar efendim. neyse, bunların dışında, zombie outbreak olayı olmadan önceki mesleğinizi seçiyosunuz. mühendis, asker, boksör, kasiyer, ha bi de survivor var. tabi mantıklı olanı survivor seçmek.

oyun içi müzikler ve grafikler bi flash oyun için fazlasıyla iyidir efendim. zira bi eve, eşya, kıyafet, silah, insan bakmak için girdiğinizde, bomboş evden gelen "iiiıııııhhh", "tak tak tak" sesleri altınıza sıçıttırabiliyor. müziklerde hep o gerilimli hava var bi de.

ben oyunun başında olmam yüzünden sawn-off shotgun a kadar gelebildim. ve anladığım kadarıyla silahları güçleri, mermi kapasiteleri yanında "ses" özellikleri de var. dead walking dizisini izleyen bilir. oradaki bi karakter, zombi saldırısına tabancayla karşılık verince, zombi ocakları tarafından çevrilir. aynı olay burada da var, silahınız ne kadar sesliyse o kadar zombiyi üstüne çeker.

ayrıca oyun left 4 dead gibi sadece "koş vur, boss gelince de molotof at" temasına bağlı değildir. zamanla kendinize bi safe house bulup orada uyumalısınızdır. yoksa gücünüz ve dayanıklılığınız dibe vurmaktadır. ayrıca düzenli olarak 3 öğün yemek yemelisinizdir. yoksa açlık beyninize vurmaktadır.

son olarak link veriyorum sizlere. "beni değil bilgisayarı kasacak oyun arıyorum" diyenler tıklamasın bile:

http://armorgames.com/pla...the-last-stand-union-city