bugün

başlamadan biten aşk

karı kız milleti dengesiz abi.
kızın da erkeğin de gönlü vardır. her şey çok güzel gider buluşulur edilir 4-5 kere. artık bütün niyetler bellidir konuşmalardan. bir gün artık erkek teklif etmeye kızın yanına gider. kızın bu hoşuna gitmez bir anda ne bu böyle diye. soğuk davranır. erkek alınır üzülür evine döner. sonra kız mesaj atmaz. aramaz sormaz. yakın arkadaşından öğrenilir, "soğumuş."

yarrrrrak soğumuş. siktir amına koduğumun dengesiz kaltağı. kimi buldun amcık ağızlı. her şey iyiydi ya, gayet güzel konuşuyordun ne oldu lan bi anda amına koduğumun? neyden soğuyosun lan bi anda. seni görmek için gelen birisinden nasıl soğuyosun am biti?! denge merkezini sikeyim senin!

başlamadan biten aşk böyle bir şey. çok güzel gider, gözlerin içine bakarsın, o bakar, güzel sözler vs vs. ama utanılır o adam akıllı açılma yapılamaz. mesajla yapılır, olumlu cevap gelir sevinilir. artık denilir yüzyüze işi ciddiye bindirelim. ama ne olur ? süpriz yapıp yüzyüze görüşmek istemek soğutur hanımefendiyi! hasssssiktir oradan amcık!

seni de süründürmezsem en adi şerefsizim amk. çalıştığın yere 2 tane manitayla gelmezsem amk! hadi bakalım demet akalın. eski ufo goren masum koylu geri gelsin!

edit: la şimdi sinirim geçince bi baktım da, sinirden küfür ettim bu kadar. kıza bi nefretim yok benden soğudu diye. bu küfürler kadere.

alttaki arkadaşın da dediği gibi her işte bi hayır vardır tabi. *