bugün

sözlük yazarlarının nicklerinin anlamı

6. sınıfta counter-strike oynarken nickimin 'yigit' olmasından sıkılmamın ardından bulduğum nicktir. tam olarak o nick olmasa da onun biraz daha şirinidir. ama ikisi de aptal mıdır? evet , öyledir.

6. sınıfta ders ingilizce. ben de sıkıldım , ne yapayım ne yapayım derken bir nick bulabilirim diye düşündüm. türlü türlü isimler geldi aklıma , ama hiçbirini sevmedim. en sonda işte bu dedim kendi kendime. GredyellowS. çoğu kişinin ilk görüşte anlayamadığı ama bence görür görmez anlaşılabilecek bir nicktir bu. baştaki g ve sondaki s türkiyenin en büyük kulübünü simgeliyor. ortadaki kırmızı sarı da ingilizce dersinde olduğumuz için aklıma gelmiş bir şey. o zamanlar arkadaşlarım şaşırıyordu ve çok beğeniyorlardı. ben de gururla kullanıyordum cs oynarken bunu. sonra 8. sınıfa geldik , çocukça gelmeye başladı bu nick. ama o zamana kadar da internette bütün sitelerde bu nicki kullanmıştım. o güne kadar kullandıklarımı kullanmaya devam edecektim , ama sonrası için ismi değiştirmeye karar verdim. ellowS kısmını attım. gredy kaldı.

uludagsozluk'e de kayıt olurken de sonuna gaziantepin plakasını koydum sonuna. sonra liseye geçince bu nicki tümden bıraktım. ama uludagsozlukte ölene kadar kullanacağım galiba.

not: bunu okuyan bir yetkili bana mesaj atıp , sana nickini değiştirme hakkı veriyoruz derse beni çok bahtiyar eder , bilmiş olsun.