bugün

solcu neden solcudur sağcı neden sağcıdır

herkes bir etiketle yaşıyor ama aldığımız etiketler gerçekten bizim seçimlerimiz miydi?

bu kavramları genelde ailemiz yapıştırır üzerimize, onlarada onların ailesi, tabi bazen dönek diye tabir ettiğimiz etiketini değiştirenlerde var...

siyasi görüşünü değiştiren herkes dönek değildir.okuyup araştırıp mantık arayıp ve aradığı mantığı bulup siyasi görüşünü değiştirenlere gerçekten çok saygım var.güçlüden yana olmak için siyasi görüşünü değiştirenlere değinmeyeceğim.

insanlar ön yargılarını kırmalı bir cemaatçi belki çılgınca gelicek ama marx'a nietzsche'ye ön yargısı olmadan bir bakmalı aynı şekilde ateist bir adamda kuran'a bakmalı.

ben ateist biri olarak kuran'a önyargısız baktım elimden geldiğince, görüşüm değiştimi hayır ama en azından kuran'ın gerici düşünceler tarafından farklı yorumlandığını gördüm.sonuçta hala ateistim ama araştırıp bakmak bana bir şey kaybettirmedi kaybettiremez...

vatan millet sakarya diyenler, biz dinimiz için oy veryoruz diyenler, karşı görüşü ne kadar araştırdınız hiç anlamaya çalıştınız mı ? bir kere olsun che'nin hayatını okudunuz mu ? cemaatten dışlanma korkusumu neden sadece neden bir düşünün, ailelerinizin size empoze ettiği fikirleri paylaşmak zorunda değilsiniz.böyle buyurdu zerdüşt'ü okumak emin olun size hiç bir şey kaybettirmez.

önyargılarınız kırın okuyabildiğiniz araştırabildiğiniz kadar farklı görüşlere göz atın ve kendi etiketinizi kendiniz yapıştırn her ne olmak yada her ne olarak anılmak istiyorsanız.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar