bugün

sanal seks

Geleneksel iliskilere dönüp baktigimizda onlar gerçekten de çok kolaymis. Bu tarz bir iliski iki kisinin bulusup birbirlerinden hoslanmalariyla baslardi. Duygularin ve cinsel istegin ortaya çikmasi, ilgi duyulan kisiyle karsi karsi gelmekle ya gelisir ya da gerçeklesirdi. Insanlar bu kuvvetli duygularina kapilip herseyi göze bile alirlardi. Ama artik bunlarin hepsi "bilgisayar devrimiyle" degisime ugramaya basladi.

Bilgisayar, seksiz ask maceralarina hem daha fazla imkan tanimakta hem de insanlarin ilgisini daha fazla çekmekte. Yeni dönemin yakinligina sanal seks adi ile hitap edilmektedir. Artik bilgisayarlar sadece isimizi degil hayatimizin en özel noktasini da etkilemektedir. Bilgisayarlar halihazirda "aldatma" olaylarina farkli bir boyut katmis durumdalar. Dünyanin her bir kösesindeki kisilerle diyalogu mümkün kilan bilgisayar, sanal seksin de gün geçtikçe daha yaygin olmasini saglamaktadir.

Sanal seks nasil baslar? Elektronik dünyada iki insan birbirlerini ortak ilgi alanlarindan dolayi bulurlar. Zaman geçtikte sanal arkadasliklarina farkli ilgi duymaya baslarlar ki çogu zaman birbirlerini görmeden bile. Seksiz sanal seks arkadaslardan bir tanesinin digerini yoklamasi için ortaya attigi bir kaç kelimeyle baslayabilir. Karsi taraf da buna yatkin oldugunu gözterirse, iki kisi hararetli diyaloga baslarlar. Gerçek dünyadaki iliskilere benzer sanal seks. Iki kisinin arasinda bir takim gelismeler olmadan sanal arkadasligin sanal seks seviyesine gelmesi mümkün degildir.

Bilgisayara ilgi duymayan kisiler bunu anlamakta zorluk çekiyorlar. Böyle birseyin nasil heyecan verici olabilecegini düsünümezler. Ama sanal seks yapan kisiler ise bunun aksini savunmaktadir. Tabi ki internette olan herkesin sanal sekse ilgisi oldugu söylenemez. Bunu demekle beraber milyonlarca kisi internete sadece sanal seks için baglanmaktadir. Bunun sonu ne olacak?

Bazilari için sanal seks para kaynagi olacaktir. Bazilari sanal sekse bagimli olacaklar. Cinsel sorunlari olan kisiler sorunlarinin üstesinden gelmekten vazgeçip sanal sekse yönelecektir.

Ama ne olursa olsun çogu insan için gerçek yasanan iliskilerin yerini sanal seks alamayacaktir. Ancak su gerçegi de unutmamak gerekiyor; sanal seksle ilgilenen kisilerin sayisi gün geçtikçe artacaktir.