bugün

japonya yanılıyor olamaz nükleer santrale evet

arabaların tepesine güneş paneli koyularak adam gibi çalıştırılabileceğini sanan insanların yorum yaptığı konudur.

Arkadaş senin kafan mı iyi? Kaç watt, kaç beygirdir, Tork nedir biliyor musun? Hadi onu geçtim kaç joule kaç kaloridir, onu bil bari, bunu bilemiyorsan bir Bar kaç pascaldır onu bil ama Bilmiyorsun, sonra oradan buradan kimin yazdığı belli olmayan kopyala yapıştır yazıyı buraya koyuyorsun. Sana göre Şuan şarjlı elektrikli hibrit arabalar çevre dostudur eminim. Sizin gibi saftrikleri bir ara hidrojen pilleri geyiğiyle de kandırmışlardı, arabalarda hidrojen yanacak egzosundan da sadece su çıkacak diye dolaşıyordunuz ortalıkta şimdi de hibrit arabaları çevre dostu diye yaslıyorlar.

Bununla beraber Türkiye'de nükleer enerji santrali işletilirken sorunlar çıkabileceğini iddia etmek temelsiz değildir, Lakin şöyle de bir şey vardır ki sen tutup milyarlarca dolarlık yatırım yaparsan O yatırım sahipleri o yatırımı çocuğuna dikkat ettiğinden daha dikkatli korur yani bu rahatsızlık haklı olmasına karşı bir o kadar da haksızdır da.

Japonyadaki nükleer santrallerde de hasar meydana gelmemiştir, Basit bir hatadan kaynaklı soğutucu dizel motorlar su altında kalmıştır ki emin olun bundan sonra yüksek bir yerlere koyarlar veya ona göre izolasyonunu, hava almasını, egzos çıkışını vssini yaparlar.