bugün

mahmud esad coşan

bir allah dostu. (rahmetullahi aleyh)

sohbetlerini parayla bile bulmanın imkanı yoktur. akra fm yetkilileri her kim ise, attığım maillere, telefonlarıma hep olumsuz cevap verdiler.

kardeşim, bu sohbetlerin arşivinin turşusunu mu kuracaksın ? neden indirilmemesi için olağanüstü önlemler alıyorsun. ya tamam, iskenderpasa.com ya da akra fm in web adresinde, download a müsade etmiyorsun. o zaman hocaefendinin sohbetlerinden feyz almak, ilim öğrenmek isteyen, ısrarla arayan, bir çare isteyen, hatta huzur u mahşer de davacı olmakla tehdit eden, birine verseniz ne olur ? bu zat, siz sohbetlerini saklayın, kimseye vermeyin diye mi ömrünü allah yoluna verdi, hayatını allah yolunda harcadı, ömrünü gurbetlerde garip geçirdi, dünyanın öbür ucunda vefat etti ? ne yapacaksınız başkaları sohbetini dinlese bu zatın ?

başka bir hocaefendi olsa, misal, m f gülen hoca nın sohbetlerini indirmek istese biri, istemesiyle indirmesi bir olur, bir aksilik çıkarsa derhal birileri evine postayla falan gönderir, yeterki birileri allah yolunda bir iş yapsın, hocaefendilerden ilim alsın, feyz alsın diye. ama malesf, mahmud esad hocamın, üstadımın, talebeleri neyse daha fazla bişey söylemek istemiyorum. yazık, gerçekten çok yazık...