bugün

muhteşem yüzyıl

- mahidevraaaan kııııız, ay senin için hürrem'e zehirli ayva tatlısı yedirdim valla sabahı göremez nalları diker bu gece hiç merak etme sen bebişim.
- iyi yaptın gülşah, aferin.
- ay mahiciim ama hürrem ölürse bütün sarayı sorguya çekerler. o zaman napıcaz? ://
- o zaman bütün suçu üzerine alırsın gülşah. beni hiiiç alakadar etmez ben hasekiyim.
- senin için ölürüm mahi. kurban olurum sana ben.
- üfff gülşah git başımdan çok bunaltıyosun beni. ay söyliyim de seni edirne sarayı'na falan yollasınlar. ay defol git yhaaa!
- ama mahi :(((
- gülşah allah belanı versin diyorum neden anlamıyosun? ay ne yılışık şey çıktın sen de be!
- sevdiğini bırak, dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır mahi:( sen beni istemesen de ben hep senin için dualar edicem. hürrem'in de inşallah çirkinin önde gideni bi kızı olur. kulakları kepçe, gözleri pörtlek olur inşallah. ilerde de selülit sorunu yaşasın. amin.

gülşah, malsın. kusura bakma ama gerçekten malsın.
sen ki "kankam mahi" de, yeri gelsin senin için ölürüm de, gönlünü hoş etmek uğruna katil ol, o da seni dakikasında satsın, ama sen yine "sizin için dua edicem sultanım. inşallah maşallah rererö" de. ay valla seni saatlerce tokatlasam sinirim geçmez. mal. defol git edirne sarayı'nda şimdi kime yağ çekeceksen çek. aptal kafa gülşah.

hatice'ciğim, güzeller güzelim, saf ve temiz duyguların insanı... bak seni ne kadar çok seviyorum, ama saflığın da bokunu çıkarma istersen. ibram aşkından yanıp tutuşuyorsun, seni gerçekten anlıyorum. ama bu, "ib" i duyduğun anda "ay ibraaam çok mükemmel, çok iyi, çok başarılı, çok da güzel keman çalıyo hem ihihi" demek zorunda olduğun hissini vermemeli sana. hele hele hürrem'e hiç. al şimdi yakacaksın çocuğun başını da. püü aklı havalarda hatice. git biraz temiz hava al.

hürrem, insan olup olmadığından şüphe ediyorum artık ciddi ciddi.
zehirlendin, sabaha hiçbir şeyin kalmadı. zehirlendiğinin ertesi günü doğum yaptın, ki o doğum sırasında estauzübillah yaratık doğuruyorsun sandım öyle bir haykırmalar, çığlıklar falan, akşamına gözlerin çipil çipil yine. utanmasan sultan sülüman bekler deyip halvete gideceksin. domuz gibisin maşallah. bu bünyeyle daye hatun ve mahidevran bir olup seninle altta kalanın canı çıksın oynasa ikisini birden tek elinle kaldırıp havada iki tur döndürüp duvara fırlatırsın sen. ayı.

mustafa denen velet, akıllı ol yemin ederim kendi ellerimle boğacağım seni yoksa. "ben kardeş istemiyorum kieee!" bok ister misin bok? bir de 'kafir'i öğrenmişsin babanı gördüğün yerde "kaafirlere ölüüm" diye bağırıp duruyorsun ağzını burnunu kırdığım. kime artistlik yapıyorsan artık... hayır aklım almıyor bir çocuk nasıl bu kadar sevimsiz olabilir? mahidevran sözüm sana, icabına bak şu çocuğunun. of yarabbi evlat olsa sevilmez. evlerden ırak.

entrikalar alemine hoşgeldin gülnihal. sana tavsiyem, gerzek gülşah gibi davranma. ezdirme kendini. ben senin için ölürüm hürrem gibi bir laf duymak istemiyorum senden. karakterli ol azcık. şimdi hürrem adlı manyak kankan senin padişahla olan münasebetini öğrenince muhtemelen seni yaşatmayacak. ama sen son nefesine kadar "evet yaptım pişman değilim. o hepimizin padişahı bi kere tamam mıaaa?" diyeceksin. diyeceksin ki o daha da kudursun. ben de oturduğum yerde keyifleneyim.

"sülüman beni aldatıyoo" konseptli sinir krizin pek hoştu hürrem. asdfşgh. lan kocan değil o senin, ahmak. koskoca padişah. bi çözemedin gitti zaten şu harem sistemini. sümbül ağa'yla konuşup bu işi derhal sana iyice öğretmesini iste. sütün falan kaçacak yoksa sinirden.
"sülüman benden başkasıyla olamaz. yassaaakhh!" ahahaha. ne güldüm ya. hadi git bi çay koy ya. ahahah ilahi hürrem.