bugün
- karınızın adını asfalta yazar mısınız9
- türk düşmanlarının atatürk'e de düşman olması11
- kocanızın maaşı ne kadar olmalı11
- arkadaşlar buyrun çay hazır14
- karınızın giyimine karışır mısınız13
- ödünç kitap vermek12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz14
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı15
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt21
- bir kadında aradığınız kriterler12
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması23
- ona bir şey söyle8
- kuranda başörtüsünün olmaması44
- samsunun gsye yatışı12
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları10
- mattia ahmet minguzzi17
- darbeci sisinin kardeşim sisi olma ihtimali8
- hiç mi yokun ingilizcesi21
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı36
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek11
- küresel ıkınma19
- trumpın cihattaki gazzelileri hicrete zorlaması9
- karısına canım çekti lan domal diyen erkek8
- bir sıcak bir soğuk davranan kız9
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi14
- chatgpt10
- merak etme tek gözle de onların analarını sikeriz8
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus10
- bana bakan atatürk'ü görür11
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- ben geldim10
- ankara8
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması22
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi14
- kurabiye yapmak8
- rasim ozan kütahyalı'nın padişahlık açıklaması11
- en beğendiğiniz kitap8
- her fabrika bir kaledir8
- temmuz asgari ücret arttırımının zorunluluğu12
- kocasının başka kadınlara bakmasına kızmayan kadın12

entry'ler (569)
Öncelikle http://www.uludagsozluk.c...a-chelseayi-takip-etmesi/
Sonrasında Messi'nin courtuois ve Filibe luis'i takip etmesi,
Sevgilisinin de Chelsea'yi instagramda takip etmesi,
Bugün idmana mide rahatsızlığı yüzünden (!) katılmaması ve son maçta oynanmamalı eklenince ortaya çıkan sonuç.
250m falan deniyor Adidas sponsorluğunda. Chelsea ağır dağıtır ortalığı futbol bir daha eski futbol olmaz. Barcelona'da halk galeyana gelir ve espanyol katılanların lokomotif takımı haline gelir. Messi ve mourinho mu? Sormaya bile gerek yok. Chelsea 4ever
Sonrasında Messi'nin courtuois ve Filibe luis'i takip etmesi,
Sevgilisinin de Chelsea'yi instagramda takip etmesi,
Bugün idmana mide rahatsızlığı yüzünden (!) katılmaması ve son maçta oynanmamalı eklenince ortaya çıkan sonuç.
250m falan deniyor Adidas sponsorluğunda. Chelsea ağır dağıtır ortalığı futbol bir daha eski futbol olmaz. Barcelona'da halk galeyana gelir ve espanyol katılanların lokomotif takımı haline gelir. Messi ve mourinho mu? Sormaya bile gerek yok. Chelsea 4ever
Kisa sure once gerceklesendir. Chelsea'ye yakisir bi oyuncu. Hayirli olsun mavilere.
ülke içinde şifrelenmiş fakat kardeş ülke azerbaycanın sevimli kanalı idmantv'nin internet sitesinden izlenebilmektedir.
hakkinda tavsiyelere ve fikirlere acik oldugum bolumdur. kismetse bolumumdur.
kimse durup dururken bisey yapacak degil. veya kimse bu adami gorusleri yuzunden sorgulayacak da degil. kendi cekecekleridir. ama su adamin sunu yapmasini allahaskina izlemeyin. buna gulen insanlar yoktur olanlar da hastaliklidir. internette gordugu normal insan resimlerine karsi cinsel aclik hisseden hayvanlar degilsek bu normal degil. lutfen ama lutfen spamlayin. spamlayin ki gorsun insanlar boyle bisey yapmanin sapiklik oldugunu.
spam icin
instagram.com/cem_akkilic
spam icin
instagram.com/cem_akkilic
insani hayretler icinde birakir. Oradaki 14 yasinda bir cocuk oluyor, ve sanki polis durup dururken bu cocugu taramalilarla taramis gibi muamele ediliyor. insanlara boyle pazarlaniyor.
Yahu o cocugun olumundeki olay, sizin eylem adini verdiginiz sey degil mi? Agac diye toplanip, mesele agac degil dediginiz hani. insanlarin olumu uzerinden prim yaptiginiz eylem hani. Berkin elvan her sabah ekmek almaya cikmiyor muydu sanki? Her sabah mi olumden donuyordu da o gun donemedi? Biraz beyninizle dusunun. Bu olayin katiline polis diyorsaniz eger. Bilin ki azmettirici sizsiniz. Kendinizde suc arayin biraz.
Yahu o cocugun olumundeki olay, sizin eylem adini verdiginiz sey degil mi? Agac diye toplanip, mesele agac degil dediginiz hani. insanlarin olumu uzerinden prim yaptiginiz eylem hani. Berkin elvan her sabah ekmek almaya cikmiyor muydu sanki? Her sabah mi olumden donuyordu da o gun donemedi? Biraz beyninizle dusunun. Bu olayin katiline polis diyorsaniz eger. Bilin ki azmettirici sizsiniz. Kendinizde suc arayin biraz.
cahilsin sen cahil kal.
sen de bilgini alıp gitme.
ben de öğrendim.
sen imkansızsın, cahillik imkansız.
ben bu gece karar verdim, kalemi alıp kitap yazmaya.
ve benzerleridir. bunlar cover eserleri. reyizin underground rap eserleri var fakat küfürlü biraz.
(bkz: siktir git amk cahili)
sen de bilgini alıp gitme.
ben de öğrendim.
sen imkansızsın, cahillik imkansız.
ben bu gece karar verdim, kalemi alıp kitap yazmaya.
ve benzerleridir. bunlar cover eserleri. reyizin underground rap eserleri var fakat küfürlü biraz.
(bkz: siktir git amk cahili)
sadece yerinde yenmelidir. bir domino's şubesine gitmediyseniz verdiğiniz siparişin eve gelmesi tamamen şansa kalıyor.
bir haftalık malzeme çıktı.hem medyaya hem kahvelere.
aslında 1918 doğumludur.gerçek adı nelson mandeladır.
ibne gibi bir oyun. android ve ios için var. bağımlı da yapıyor. zevkli olduğu aşikar.
istanbul başkanı nedir sorusunu sordurtur.
belediyede elinde tebeşirle falan duracak mı?
belediyede elinde tebeşirle falan duracak mı?
2014 türkiyesi.
--spoiler--
http://www.haber3.com/ r-foto-galerisi-30759-p2.htm
--spoiler--
yaşadığın hayata diyecek laf bulamamanı gözler önüne seriyor. böyle insanların varolduğunu hayal etmek bile imkansız.
bu çocuğu oraya bırakanların yaptığına orospu çocukluğu dışında ne denilebilir?
--spoiler--
http://www.haber3.com/ r-foto-galerisi-30759-p2.htm
--spoiler--
yaşadığın hayata diyecek laf bulamamanı gözler önüne seriyor. böyle insanların varolduğunu hayal etmek bile imkansız.
bu çocuğu oraya bırakanların yaptığına orospu çocukluğu dışında ne denilebilir?
resmen basladi su anda trtde.
kadir has Üniversitesi yanında bulunan nargilesi gayet aşmış olan ve sırf şefi icin bile gidilebilecek kafe. 21. yüzyılda kafe adeta Osmanlı havası yaşatıyor. mantı sıcak geliyor direk dalmayın. sonrasında kömürde Türk kahvesini içmeyi unutmayın.
abdülkıvanç.
tövbe tövbe
tövbe tövbe
aynı kıyafetlerle aynı pozları versem, daha güzel olacağım kesin. bu nasıl bir şey. allah yaratmış laf edeceğiz çarpılacağız falan mazallah.
uuffff snaneeğğğğğ beğ salağk örneğinde görülebilir.
banka numarasıdır. genelde kadınlar çıkar konuşur. herhalde stajyer falan geri arıyorsunuz siz. nazik bir şekilde para göndereceğiniz hesabı falan söylüyor. yalnız kız herhalde bulgar göçmeni falan. hafif aksanlı çünkü.