bugün

entry'ler (14)

erkek arkadaşla kürtler üzerine bir sohbet

yurt dışına çıkmış ve korkunç bir aksanla konuşan Türk erkeğine benzer fransız k rus veya latin kadının içine düşer bir gece yatabilmek için onurunu hiçe sayar. o da yurdumda bunu yapar taktik aynı .

ipsalayı aç kalan yunanlılara açmak

aslında suriyelilerin gelmesi iyi oldu abaza erkekleri bastırdı yunan kadınları buna gelmez rusyanın bir iç meselesi olsada gelseler valla ben de polonyaya kacarım.

iş başvurusu yapan odtülünün 1000 tl maaş istemesi

üniversitenin kalitesini belirleyecek zekanın sınırıyla keske odtude lisans hakkı kazansan.

türk kızı vs kürt kızı

Türk kadını gözü açılmıs , tabularını yeni yeni yıkan.
kürt kadınıı erkeği siyasi çaba içindeyken kendisi yapıcı anne ve baba rolüne girer.
türk kadını yıllarca kaynana görümce akraba ikileminde gençliğini çürütmüş tek bir defa bile french kiss yapamadan yaşlanmıştır. kurt kadını mükemmel olmak zorunda bırakılmıştır çünkü aile ve toplum baskısı bunu dayatmişır.
türk kadını iç anadoluda aşağilanmiş diger kadınlarla yarıştırılmiştır , büyük kentlerde sex objesi olarak görülmüştür yer yer kezban damgası yemiştir.
kürt kadınları cahıl bırakılmıstır bir gün sesi çıkmasın diye ğitim hakkını yenı yenı alabilen bu varlikların gözü açılmakta.
türk kadınının ailesi dindar oldugu için cinsel dürtlüleri travmayla sonuçlanmıs ve cinsel hayatı yoktur .
kürt kadını bedenıne asla deger vermez ve gençlinincazibesini arkedemeden yaşlanır ortalamanın altında ölür.

telefon rehberindeki ilginç isimler

LADiES SUZAN
CAT GiRL BÜŞŞŞ
HEiDi GiRL
GENE ARADI MAL
ÇiCONUN OĞLI ÇAÇU
PAMBIK KUZUMMM
CERRY BOMM
SUZLADYiES2
MiKO ABi
KAMYONCU SALiH DAYI

insanın kendini en değersiz hissettiği an

çok sevdiğin ahlak düşkünü sevgilinin fake hesaplar açıp kırılmaz zedelenemz harbiye T erbisinin sınırlarının dışına çıkıp ahlak çemberini genişletmesidiR.

liseli kızına öğretmen tutan ahlak yoksunu baba

beyninizi sikselerde rahatlasanız lan. kız vermiyorsa adam bir sey yapmaz diyenler adam zaen almaz diyenler lan hepiniz namuslu hepiniz şerefli sıcayım namusunuza.

kürtlerin kokarca gibi kokmalarının sebebi

mesele kürt olmalarıysa evet bariz koku alır çeperi. turkiyenin yahudileri sevmediği için filistine destek veermesi gibi gec bunları. bu insanları dışla sonra neden devlet kurmak istşyor bu bölücüler de .

25 yaşında 17 yaşındaki kıza aşık olmak

O adamın beklentisiyle kızın ilişki anlayışı farklıdır. bu olmaz kız üzülür adam ona sen ergensin der bırakır sonunda ya da beraber olurlar kız fuck body olur. adam evlenecegı birini bulana kadar oyalanır.

ramazanda bile açık giyinen kadınlar

RAMAZAN MÜSLÜMAN OLANLAR VE BUNA iNANANLAR iÇiN DiGERLEi SERBEST SEN ORUCLUSUN DiYE AGZIMI BANTLIYIMMI MAL YA.

sırt çantasıyla asfalt kenarında yürümek

NASIL GUVENIRLER ANLAMAM SOKAKTA BU ADAMLARLA YAN YANA GŞDERKEN ÜRKERSiNiZ ŞiMDiDE YOLCULUK BiRi MOGOLiSTANA GiDiYORUM YAZMiŞ ADAMA TAKILIP PEH.

noyan öztürk

SENDEN TiKSiNiYORUM BU NASIL ŞARKI. BENCE HALiL SEZAi iSYAN

türk solunun bi sike yaramadığı gerçeği

YOZGATI iZMiREMi YAKIŞTIRIYORSUN KESiN SORGUNLUSUN IYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.

yunanistanı gezmek için doğru bir zaman mı

tamda bu sene imkan bulup gidecektim benim için şans onlar için şansızlık.