bugün

entry'ler (27)

çaylaklığım kalkmıyor

Cazam 1 gün gözükmesine rağmen 4 gün geçti hala çaylak olarak gözüküyorum. Sebebi nedir sayın admin?

sözlükte reklam yapmak caiz midir

sınıfça takıldığımız fakat bir türlü canlandıramadığımız bir sözlük sitesi var üniversitemizin. Acaba burda reklamını yapmak caiz midir ?

alternatif sözlükler

katılımcı sözlük

alternatif sözlük önerileri

sozlukyyu.com

birinci nesil yazar alımı yapan katılımcı sözlük

sözlük yyü

yüzüncü yıl üniversitesine ait birinci nesil yazar alımı yapan interaktif sözlük.

sözlük yazarlarının whatsapp durumları

şimdilerde "meşgül".

baldız hanımdan güzel çıkınca yaşanan pişmanlık

boşuna dememişler (bkz: baldız baldan tatlıdır)

internet hızım

siz zenginler 4,5G ye geçtinizde bizim bağlantımız çok mu yavaş sandınız?
görsel

4 5g hız testi

imkan yoktu biz geçemedik. ama komşunun çocuğu geçti çok memnunmuş. sizde geçin evladım.

kürdüz ne olacak

eşşeklere yazık :/

eksilemeye devam edin.. kihkihkihkih

tabletin bozulması

bi dal sigara uzatırmısınız?

1 nisanda doğmak

- doğum günün kutlu olsun rıfkı.
- sağol abi ya, beni çok mutlu ettin.
- şaka lan şaka, 1 nisan şakası yaptım, yoksa banane senin doğum gününden hıyarağası...

23g

iktidarda gözüm olsa ilk seçim propagandamı 2023 yılında Türkiye'yi 23G ye kavuşturacağımı söyleyerek ilk yalanımı söylemiş olurdum siyasi hayatımda. Çünkü siyasi olmak bunu gerektirir.

Edit: 2023 yılında başlığı okuyup duygulanmak için rezerved.

14g

14. nesil iletişim teknolojisi. Yıllar sonra ilk entry'nin 2016 yılında yazıldığını görüp duygulanmanıza sebep olmak beni mutlu edecektir..

sozlukyyu com

yüzüncü yıl üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan dışı ferrari içi doğan slx olan sözlük.

edit: an itibari ile 224 yazara sahip sözlük.
edit2: tasarımını değişmişler beğendim

yyü sözlük

yayın hayatına sozlukyyu.com üzerinden devam eden sözlük

(bkz: sozlukyyu com)

yeni yüzyıl üniversitesi

(bkz: sozlukyyu com) adlı sitenin yüzüncü yıl üniversitene ait olmasına rağmen uzun bir süre yeni yüzyıla ait olduğunu düşünen öğrenci topluluğunun olduğu üniversite.

yyü

(bkz: yüzüncü yıl üniversitesi) olmasına rağmen (bkz: yeni yüzyıl üniversitesi) nede uygun olabilecek kısaltma

yüzüncü yıl üniversitesi

inşaatların tek bir firmaya verilmesinden dolayı inşaatların bir türlü bitemediği üniversitedir..

kendi sözlüklerindede bu olaya zaman zaman yer vermişlerdi. (bkz: sozlukyyu com)

kızının bara gitmesine izin veren baba

kızının annesini barda bulan babadır.