bugün
- sözlükte erkekleri istemiyoruz12
- beyazsemsiyeliyabanci47
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- günaydın şarkısı3
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak5
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- togg'a lpg taktırmak4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır4
- yorgun mermi26
- d'i s c o film2
- aziz yıldırım13
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- gammazlama yapmamak13
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- gina carano13
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- aşık olmak9
- satranç haram yasaklansın7
- heyt bea3
- bu köyden olsam ne olacak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- taylor sands3
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- anın görüntüsü21
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlükteki deliler3
- 8 haziran 20262
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- katatespizartmasi15
- uysaljakoben31
- çağrı isimli yazar4
- sözlükteki vatan hainleri4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kabalcı3
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- omurgasız tekerlek5
- buddy dude17
entry'ler (84)
ne olduğunu bilmediğim hakkında bilgi sahibi olmak istediğim israilin haber alma örgütü sandığım bişey.
ya abi bu sarmalarin aroma kokusu paris tadi bitlis amk ve ayrıca camel larin bütün serileri anlam veremediğim nedenden ötürü bal kokuyo ama jaron black captain black Küba Tütünü zevk ten dört Köşe ölmek için birebir.
benim tercihim sıcak süt ılık bi duş ya da yemek yiyin biraz takılın gevseyin sonra yatın aralıksız derin bir uykuya birebir.
ivane sert.
Belki bi sıkıntısı bi derdi vardır hemen yargilamamak gerekir ama bence ılık tır vurduruyodur.
ikisi arasında ki tercih anneni mi babanı mi daha çok seviyon gibi bişey ortamına göre yapanına göre kalitesine göre tamamen farklı kategorilerde insanların farklı haz duygularına parmak basan türler karşılaştırılması çok yanlış birsey.
+9 vites topuzu değişik renkli bir tespih maşallah yazısı ve son olarak da ayrı dünya bi göbek aa şeyi unuttum kürt sakali.
ortaya atılan sigaralarin her el birine gitmesi bizim canimizdan can alır bos derse birebir ilaç gibi mübarek.
ot gibi yaşayıp ot gibi gitmeye gerek yok hayatta herseyden biraz biraz tatmak gerekir.
Belki çoğu insan kaderinin bir yaratıcı tarafından belirlendiğine inanır oysa ki hayatta bir çok kararı irademiz sayesinde veririz belki dogucagimiz aileyi belki de doğduktan sonra secicegimiz dini toplum yüzünden değiştirebiliriz ama ben inanıyorum ki kafa yapısı doğru olgunluğa erisince herseyi anlayabilir ve mantıklı kararlar verebiliriz yanlış kararlar da doğru kararlar da size aittir bunları bir yaratıcı üzerine yüklemek yanlıştır.
Edit: Agnostisizm
farz edelim ki tanrı yok işte o zaman agnostik de teist de mutlak sonsuzluğa ulaşıp yok olucak ama bide tanrının var olduğunu düşünürsek Agnostik ler tanrinin var ya da yokluğu kabul etmedikleri için cezalandirilicak ama teistler Tanrıya inandıkları için ödüllendirilecek bu yüzden TEIZM daha mantıklı dir bu varsayımı curutucek birisi varsa buyursun.
bindiriyomus.
yok genelde takmassan coolsun soru sorduğunda elin ayağın dolanirsa cool olmaya çalışan abaza.
o kestaneler pistikce böyle ortadan ayrilicak onu açıp sıcak sıcak yiyceksiniz şahane olay.
reelde psikolojik bir durum bozukluğu olarak görülen fazla zeki olma durumudur. Bu deli olan bi kişinin ben deli değilim demesi gibidir.
bunlar hep kendini akıllı zanneden insanların oyunu ki hala kazanıyorlar ama bunlara para vermemek gerekir. Gündüz dilenci akşam gece Klübunde shakira olanları bile var.
eğer adam gibi adamsan yatırıp üzerini örtüp uyumasini izlersin.
ahlak, sevgili, şefkat duygusu ve Polo gömlek.
az önce önüme soguktan donmuş bi zenci düştü üzerinden atladım.