bugün

entry'ler (31)

önder sav ın koyunu sonra çıkar oyunu

döneklikte sınır tanımayan kemal kılıçtaroğlu için nacizane atasözü.

kılıçdaroğlu na lakap önerileri

(bkz: önder sav ın koyunu sonra çıkar oyunu)

göt

Birçoğumuzun işitme ve anlama organı.

gerçeğin farkındayım havasındaki ateist

(bkz: valla salak yemin ederim geri zekalı bu çocuk)

Ulan ateizme ya da ateist e bi laf mı var burda. irşat mı var tebliğ mi var? mal mısınız siz bana mı öyle gliyor. orda bi sıfat tamlaması var. kutup ayısı desem boz ayıları tepeme üşüşecek anasını satayım.

-abi ben atesit olmak için tüm bilimi bilmem mi gerekir?
-öküz ben sana herşeyi bil ondan sonra ateist ol demiyorum. ateist olmak ile herşeyi bilmenin aynı bok olmadığını söylemeye çalıştım, sen yine aynı boka vardın. aferin a.q.

bir bokun farkında olmayan ateisttir. dinler tarihini bilir, yok kralın teki yerini sağlamlaştırmak için din uydurmuştur, yok millet doğadan ölümden korktuğu için din uydurmuştur. sktr git lan. adam ölümden korksa cehennemi mi uyduracak. hem konu o değil.

konu senin bu boku biliyo olduğunu sanman. hssktr ordan. nötronların yapısını, elektronların nasıl indiksiyon oluşturduğunu, bing bang olayında nasıl bir madde-antimadde komplikasyonunun meydana geldiğini biliyor musn? yok. sktir git o zaman. başkası kandırılmış da kendi herşeyin farkında havasında dolaşma. mal mısın olm sen? kullandığın cep telefonunun nasıl çalıştığını bilmiyorsun bilimsel konuştuğunu sanıyorsun. yavşak!

zibidi kızlar

Aslında meramımı anlatmak istediğim konu için ne kadar uygun bir başlıktır bilemem.

Küfreden, maça giden, her boktan anlayan, erkeklerle kanka olan, erkek muhabbetlerine giren vs kızlar.
Yeni nesil az kullanımlık kızlar. Tıpkı diğer naylon icatlar gibi.

Şimdi bunlar küfreder, maçlara gider, futboldan anlar, ofsaytı bile bilir, açık seçik seksten bahseder. overlokçunun ayağına geldiği her mahallede, twitterda, facebookta, sözlüklerde bol bol rastlarsınız muhakkak. Ortam kızları. Popülerite meraklıları.

Şimdi bunlardan biriyle küfrün felsefi zeminini tartışmaya çalışsak, "s.kmek-s.kilmek" konusu üzerinden (neyle geyiği yapmayacağım) etken ve edilgenin ne olduğunu, kadın ve erkeğin doğal olarak nasıl konumlandığını konuşmaya başlasak "öff ayyy sıkıldım" der kaçar. a.m.k lafının küfür olduğunu anlayabiliyor ve bunu kullanmaktan çekinmiyorsan, her sevişmenin çift taraflı galibiyet olmadığını da bileceksin. kaşarlığın lüzumu yok.

Sizin yüzünüzden o eskiden kalma gözümdeki "kızlar erkeklere göre daha masum" ümidimi kaybediyorm. Tamam, anlıyorum kaşarlaştıkça popüleriteniz artıyor. Yazının tam da burasında bir kaç sazan tırnaklarıyla saldırıp "aa maça giden kız kaşar mı?" "aa küfreden kız kaşar mı" diye atlayacaktır. tabi bunu yazmasaydım atlayacaklardı. meselenin özü belli, kendinize çeki düzen verin diyorum.

o çok komik bulduğunuz ve küçümsediğiniz şeylere geri dönseniz diyorum. dantel örün, kazak örün. evet örün ulan. o küfürlü ağzınızla, apaçık sütyen ya da regl şikayetlerinizle, sevişme arzularınızla çok daha komiksiniz.

Çünkü kimse size saygı duymuyor, gizliden size kabaran bişey var hepsi bu. popüleritenizin nedeni de bu. arkanızdan ne konuşulduğunu merak mı ediyorsunuz, arkanızdan konuşulmuyor, arkanızdan sadece poponuzun şekline bakılıyor.

erkeklere benzeme arzunuz... çok komik.

pinhani

Kavak Yelleri dizisinin gelmişini gelecegini ziktiği gruptur. Bence o diziye hiç bir şarkılarını vermemeleri gerekirdi. 2006 yılının yazında hemen hemen kimsenin bilmediği gizemli grup olarak efsanemdi. yazık oldu.

sıcak

azı yarar çoğu zarar. işkence gibi şu sıralar. (tarkan a şarkı sözü çıktı burdan)

tel toka

kızların kalemliğinde bol bulunan bişey. ağızlarına almaları yok mu, of of.

türkiye deki eğitim sisteminin saçmalığı

kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler kadar saçma olan saçmalıktır. hepimiz ayrı saçmalıyoruz, gücü yetenin saçmaladığı oluyor.

türkiye deki eğitim sisteminin saçmalığı

kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler kadar saçma olan saçmalıktır. hepimiz ayrı saçmalıyoruz, gücü yetenin saçmaladığı oluyor.

kavak yelleri

herkesin birbirini götürdüğü dizi. başrolleri kaşar olan diziler yaptığımıza göre artık alırlar bizi avrupa bilriğine.

kız arkadaşını pideciye götüren inanılmaz insan

delikanlıdır, bağrımıza basarız. bara götürüp ona buna mı dürttürsün ulan! bak ulan diyorum.

50 kuruş

içi dışı bir değil namussuzun. sahtekar şey.

cumhuriyet halk partisi

elitist party. öyle herkes giremez. belli bir zümreye ait, taş gibi kavalyelerin olduğu party.

lost

gençler birbirine "abi sen de lost var mı ya?" diye sorar. ingilizce nasıl soruyolar merak ediyorum. "kayıp olan bende ne arasın lan"

kız

ünlülerle (coni dip gibi) sevişmek istediklerini açıkça söylediklerinde kendilerinden tiksindiğim varlıklar. orospu musun lan sen diyesim geliyor.

kontör

bok gibi para harcadığın şey. bir de olmaması karizmanı sarsıyor değil mi.

kitap

bakmak ile okumak arasındaki farkın aynısından okumak ile okumak arasında da olduğunu hatırlatan nesne.