bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu17
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke24
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
entry'ler (31)
döneklikte sınır tanımayan kemal kılıçtaroğlu için nacizane atasözü.
Birçoğumuzun işitme ve anlama organı.
(bkz: valla salak yemin ederim geri zekalı bu çocuk)
Ulan ateizme ya da ateist e bi laf mı var burda. irşat mı var tebliğ mi var? mal mısınız siz bana mı öyle gliyor. orda bi sıfat tamlaması var. kutup ayısı desem boz ayıları tepeme üşüşecek anasını satayım.
Ulan ateizme ya da ateist e bi laf mı var burda. irşat mı var tebliğ mi var? mal mısınız siz bana mı öyle gliyor. orda bi sıfat tamlaması var. kutup ayısı desem boz ayıları tepeme üşüşecek anasını satayım.
-abi ben atesit olmak için tüm bilimi bilmem mi gerekir?
-öküz ben sana herşeyi bil ondan sonra ateist ol demiyorum. ateist olmak ile herşeyi bilmenin aynı bok olmadığını söylemeye çalıştım, sen yine aynı boka vardın. aferin a.q.
-öküz ben sana herşeyi bil ondan sonra ateist ol demiyorum. ateist olmak ile herşeyi bilmenin aynı bok olmadığını söylemeye çalıştım, sen yine aynı boka vardın. aferin a.q.
bir bokun farkında olmayan ateisttir. dinler tarihini bilir, yok kralın teki yerini sağlamlaştırmak için din uydurmuştur, yok millet doğadan ölümden korktuğu için din uydurmuştur. sktr git lan. adam ölümden korksa cehennemi mi uyduracak. hem konu o değil.
konu senin bu boku biliyo olduğunu sanman. hssktr ordan. nötronların yapısını, elektronların nasıl indiksiyon oluşturduğunu, bing bang olayında nasıl bir madde-antimadde komplikasyonunun meydana geldiğini biliyor musn? yok. sktir git o zaman. başkası kandırılmış da kendi herşeyin farkında havasında dolaşma. mal mısın olm sen? kullandığın cep telefonunun nasıl çalıştığını bilmiyorsun bilimsel konuştuğunu sanıyorsun. yavşak!
konu senin bu boku biliyo olduğunu sanman. hssktr ordan. nötronların yapısını, elektronların nasıl indiksiyon oluşturduğunu, bing bang olayında nasıl bir madde-antimadde komplikasyonunun meydana geldiğini biliyor musn? yok. sktir git o zaman. başkası kandırılmış da kendi herşeyin farkında havasında dolaşma. mal mısın olm sen? kullandığın cep telefonunun nasıl çalıştığını bilmiyorsun bilimsel konuştuğunu sanıyorsun. yavşak!
Aslında meramımı anlatmak istediğim konu için ne kadar uygun bir başlıktır bilemem.
Küfreden, maça giden, her boktan anlayan, erkeklerle kanka olan, erkek muhabbetlerine giren vs kızlar.
Yeni nesil az kullanımlık kızlar. Tıpkı diğer naylon icatlar gibi.
Şimdi bunlar küfreder, maçlara gider, futboldan anlar, ofsaytı bile bilir, açık seçik seksten bahseder. overlokçunun ayağına geldiği her mahallede, twitterda, facebookta, sözlüklerde bol bol rastlarsınız muhakkak. Ortam kızları. Popülerite meraklıları.
Şimdi bunlardan biriyle küfrün felsefi zeminini tartışmaya çalışsak, "s.kmek-s.kilmek" konusu üzerinden (neyle geyiği yapmayacağım) etken ve edilgenin ne olduğunu, kadın ve erkeğin doğal olarak nasıl konumlandığını konuşmaya başlasak "öff ayyy sıkıldım" der kaçar. a.m.k lafının küfür olduğunu anlayabiliyor ve bunu kullanmaktan çekinmiyorsan, her sevişmenin çift taraflı galibiyet olmadığını da bileceksin. kaşarlığın lüzumu yok.
Sizin yüzünüzden o eskiden kalma gözümdeki "kızlar erkeklere göre daha masum" ümidimi kaybediyorm. Tamam, anlıyorum kaşarlaştıkça popüleriteniz artıyor. Yazının tam da burasında bir kaç sazan tırnaklarıyla saldırıp "aa maça giden kız kaşar mı?" "aa küfreden kız kaşar mı" diye atlayacaktır. tabi bunu yazmasaydım atlayacaklardı. meselenin özü belli, kendinize çeki düzen verin diyorum.
o çok komik bulduğunuz ve küçümsediğiniz şeylere geri dönseniz diyorum. dantel örün, kazak örün. evet örün ulan. o küfürlü ağzınızla, apaçık sütyen ya da regl şikayetlerinizle, sevişme arzularınızla çok daha komiksiniz.
Çünkü kimse size saygı duymuyor, gizliden size kabaran bişey var hepsi bu. popüleritenizin nedeni de bu. arkanızdan ne konuşulduğunu merak mı ediyorsunuz, arkanızdan konuşulmuyor, arkanızdan sadece poponuzun şekline bakılıyor.
erkeklere benzeme arzunuz... çok komik.
Küfreden, maça giden, her boktan anlayan, erkeklerle kanka olan, erkek muhabbetlerine giren vs kızlar.
Yeni nesil az kullanımlık kızlar. Tıpkı diğer naylon icatlar gibi.
Şimdi bunlar küfreder, maçlara gider, futboldan anlar, ofsaytı bile bilir, açık seçik seksten bahseder. overlokçunun ayağına geldiği her mahallede, twitterda, facebookta, sözlüklerde bol bol rastlarsınız muhakkak. Ortam kızları. Popülerite meraklıları.
Şimdi bunlardan biriyle küfrün felsefi zeminini tartışmaya çalışsak, "s.kmek-s.kilmek" konusu üzerinden (neyle geyiği yapmayacağım) etken ve edilgenin ne olduğunu, kadın ve erkeğin doğal olarak nasıl konumlandığını konuşmaya başlasak "öff ayyy sıkıldım" der kaçar. a.m.k lafının küfür olduğunu anlayabiliyor ve bunu kullanmaktan çekinmiyorsan, her sevişmenin çift taraflı galibiyet olmadığını da bileceksin. kaşarlığın lüzumu yok.
Sizin yüzünüzden o eskiden kalma gözümdeki "kızlar erkeklere göre daha masum" ümidimi kaybediyorm. Tamam, anlıyorum kaşarlaştıkça popüleriteniz artıyor. Yazının tam da burasında bir kaç sazan tırnaklarıyla saldırıp "aa maça giden kız kaşar mı?" "aa küfreden kız kaşar mı" diye atlayacaktır. tabi bunu yazmasaydım atlayacaklardı. meselenin özü belli, kendinize çeki düzen verin diyorum.
o çok komik bulduğunuz ve küçümsediğiniz şeylere geri dönseniz diyorum. dantel örün, kazak örün. evet örün ulan. o küfürlü ağzınızla, apaçık sütyen ya da regl şikayetlerinizle, sevişme arzularınızla çok daha komiksiniz.
Çünkü kimse size saygı duymuyor, gizliden size kabaran bişey var hepsi bu. popüleritenizin nedeni de bu. arkanızdan ne konuşulduğunu merak mı ediyorsunuz, arkanızdan konuşulmuyor, arkanızdan sadece poponuzun şekline bakılıyor.
erkeklere benzeme arzunuz... çok komik.
Kavak Yelleri dizisinin gelmişini gelecegini ziktiği gruptur. Bence o diziye hiç bir şarkılarını vermemeleri gerekirdi. 2006 yılının yazında hemen hemen kimsenin bilmediği gizemli grup olarak efsanemdi. yazık oldu.
azı yarar çoğu zarar. işkence gibi şu sıralar. (tarkan a şarkı sözü çıktı burdan)
kızların kalemliğinde bol bulunan bişey. ağızlarına almaları yok mu, of of.
kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler kadar saçma olan saçmalıktır. hepimiz ayrı saçmalıyoruz, gücü yetenin saçmaladığı oluyor.
kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler kadar saçma olan saçmalıktır. hepimiz ayrı saçmalıyoruz, gücü yetenin saçmaladığı oluyor.
herkesin birbirini götürdüğü dizi. başrolleri kaşar olan diziler yaptığımıza göre artık alırlar bizi avrupa bilriğine.
delikanlıdır, bağrımıza basarız. bara götürüp ona buna mı dürttürsün ulan! bak ulan diyorum.
içi dışı bir değil namussuzun. sahtekar şey.
elitist party. öyle herkes giremez. belli bir zümreye ait, taş gibi kavalyelerin olduğu party.
gençler birbirine "abi sen de lost var mı ya?" diye sorar. ingilizce nasıl soruyolar merak ediyorum. "kayıp olan bende ne arasın lan"
ünlülerle (coni dip gibi) sevişmek istediklerini açıkça söylediklerinde kendilerinden tiksindiğim varlıklar. orospu musun lan sen diyesim geliyor.
bok gibi para harcadığın şey. bir de olmaması karizmanı sarsıyor değil mi.
bakmak ile okumak arasındaki farkın aynısından okumak ile okumak arasında da olduğunu hatırlatan nesne.