bugün
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı16
- sözlük kızlarının meme şekilleri18
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır11
- anın görüntüsü19
- güvenmemeyi nasıl öğrendin17
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak15
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek19
- zafer partisi15
- tulumba tatlısı14
- mike tyson11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- portakallı kek10
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın15
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı12
- tanışmak istediğiniz yazar18
- reis deyince akla ilk gelen24
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği11
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim9
- yazarların gurur duydukları özellikleri21
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi13
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi10
- peter parker'ın mutsuz olması16
- atatürk'e düşman olanlar14
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu14
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
entry'ler (1700)
Ruhuna el fatiha.
Reçete edilen bir ilacın eczane raflarında olmayıp onun yerine aynı etkiye sahip olduğu iddia edilen farklı isimler ile verilen ilaç.
Ne hikmetse eczacılar olmayan bir ilacın yerine muadilini hastaya verirken, hastaya ne bilgi verir ne de gerekli uyarıları yapar, satış işleminin bir an önce gerçekleşmesini ister gibi hızlıca hastayı göndermeye çalışırlar.
Geçenlerde eşim fenalaştı, ciddi bir antibiyotik tedavisi gerekli oldu. Doktora 5 aylık bebeğimizin olduğunu onun emzirilmesini etkilemeyecek ilaç reçete etmesini istedik, kendisi de hay hay diyerek ilacı yazdı. Daha sonra eczaneye gittik. Doktorun yazmış olduğu ilaç yokmuş. Eczane çalışanı başka bir ilaç verdi. O güne kadar aldığım ilacı hiç bir zaman kontrol etmezdim. Hele bir ilaçlara bakayım dedim. Meğer reçetede yazılan ilaç dışında başka bir ilaç vermiş. "Bu ne kardeş " dedim. Farklı bir ilaç bu. Yazılan ilaç yok .muadilini verdik dedi. Peki bu durumu bana niye sormuyorsunuz. Sizde ilaç yoksa söyleyin, iki sokak ilerde başka bir eczaneden alayım dedim. Gerçekten sinir oldum. Muadil ilacı alıp eşim bunu fark etseydi kesin eşim ile kavga çıkardı. Zaten hassas dönemleri. Muadil ilaç bilgisini neden bizlere vermiyorsun. Tüm eczacıların bu konuda hastaları bilgilendirmesi gerekiyor.
Ne hikmetse eczacılar olmayan bir ilacın yerine muadilini hastaya verirken, hastaya ne bilgi verir ne de gerekli uyarıları yapar, satış işleminin bir an önce gerçekleşmesini ister gibi hızlıca hastayı göndermeye çalışırlar.
Geçenlerde eşim fenalaştı, ciddi bir antibiyotik tedavisi gerekli oldu. Doktora 5 aylık bebeğimizin olduğunu onun emzirilmesini etkilemeyecek ilaç reçete etmesini istedik, kendisi de hay hay diyerek ilacı yazdı. Daha sonra eczaneye gittik. Doktorun yazmış olduğu ilaç yokmuş. Eczane çalışanı başka bir ilaç verdi. O güne kadar aldığım ilacı hiç bir zaman kontrol etmezdim. Hele bir ilaçlara bakayım dedim. Meğer reçetede yazılan ilaç dışında başka bir ilaç vermiş. "Bu ne kardeş " dedim. Farklı bir ilaç bu. Yazılan ilaç yok .muadilini verdik dedi. Peki bu durumu bana niye sormuyorsunuz. Sizde ilaç yoksa söyleyin, iki sokak ilerde başka bir eczaneden alayım dedim. Gerçekten sinir oldum. Muadil ilacı alıp eşim bunu fark etseydi kesin eşim ile kavga çıkardı. Zaten hassas dönemleri. Muadil ilaç bilgisini neden bizlere vermiyorsun. Tüm eczacıların bu konuda hastaları bilgilendirmesi gerekiyor.
Bu adam istifa etmez demedik mi?
Sen oldukça Akp hep iktidar olacağı için istifası istenilmeyen kişi. Ne olur istifa etme. Tam iktidarı kaybettik dedim sen imdadımıza yetişiyorsun. Mübarek hızır gibisin maşallah.
24 haziran seçim sonucuna göre birbirine denk olduğu kesinleşen durum.
Sonunda akıllarının başlarına geldiğinin göstergesi.
10~15 yıl özeleştiri yapmanız lazım. Çünkü o kadar hata yapan bir parti oldunuz ki belki 20 yıl bile kurtaramaz sizi.
10~15 yıl özeleştiri yapmanız lazım. Çünkü o kadar hata yapan bir parti oldunuz ki belki 20 yıl bile kurtaramaz sizi.
Kendisi gibi sevenlerinin de piç olduğu terörist zalim bir ibne.
Nerede yapmıyor ki dedirten başlık.
24 haziran seçimlerinin galibi ümmetin beklentileri doğrultusunda türkiye başkanının osmanlı tokadı vurması gereken kukla ülke.
Türkiyede son 5 yılda yapılan tüm spekülasyon haber ve ekonomik işgal üzerinden türkiye yi sıkıştırmaya çalıştığını dünya alem biliyor. Artık zamanı geldi. Reis artık vur tokadı bu ıngiliz uşaklarına.
Türkiyede son 5 yılda yapılan tüm spekülasyon haber ve ekonomik işgal üzerinden türkiye yi sıkıştırmaya çalıştığını dünya alem biliyor. Artık zamanı geldi. Reis artık vur tokadı bu ıngiliz uşaklarına.
Partisinde genel başkan seçilmeyip ülkenin başına başkan olmaya aday biri.
Kum tanesi bilemedin nohut tanesi boyutunda olması muhtemel taşların biryerlerden yağıp başımıza düşmesi olayı.
24 haziran seçimlerinde chp ile yapılan ittifaktan sonra bir daha bıraktığım siyasal görüş.
24 haziran seçim sonuçlarına göre vuku bulması muhtemel olaylardır.
Şayet hdp baraj altı kalırsa, devlet bahçelinin genel af söylemi gerçekleşecek, cezaevleri boşaltılarak hdp lilere tahsis edileceği muhtemeldir.
Şayet hdp baraj altı kalırsa, devlet bahçelinin genel af söylemi gerçekleşecek, cezaevleri boşaltılarak hdp lilere tahsis edileceği muhtemeldir.
Bir ev ziyareti ile kürtlerin oyunu alacağını sanan siyasetçi.
Ya kürtleri çok aptal sanıyorlar ya da kendilerini çok akıllı sanıyorlar.
Ya kürtleri çok aptal sanıyorlar ya da kendilerini çok akıllı sanıyorlar.
Elveda ya şehri ramazan diyen tayfadır.
Hayırlı iftarlar.
Hayırlı iftarlar.
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü ibrahim kalın ın koca chp nin cumhurbaşkanı adayı muharrem ince ye denk olduğu gerçeği. Evet sevgili yazar arkadaşlar durum bundan ibaret.
(Bakınız: avusturya arşidükü)
(Bakınız: avusturya arşidükü)
Eksik bir teoridir. Zira adama sorarlar, o sıkışan gaz, sıcaklık ve mekan nasıl oldu.
son pişmanlık fayda etmez dedirten başlıktır. sen kalk cumhurbaşkanına hakaret et, islamın kutsaldeğerleriyle dalga geç sonra göte gelme ihtimaline karşı bilmem nelerde neler. (bkn:geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye).
Her müslümanım yapması gereken.
Türk ordusu tarafından eğitilen ve yakında afrine girecek olan tugay.
Kaynak.
http://m.milliyet.com.tr/...timli-kurt-dunya-2616702/
Kaynak.
http://m.milliyet.com.tr/...timli-kurt-dunya-2616702/