bugün

entry'ler (48)

çay içen kızların aşırı itici ve köylü olması

Osuruktan teyyare ,selam söyle o yare

çay içen kızların aşırı itici ve köylü olması

Osuruktan teyyare ,selam söyle o yare

çirkin kızların 25 ten sonra güzelleşmesi

Süpermiş biraz makyaj biraz özentiii güzelliğin asil rengi..

aşka inanmayan kız

adım çapkın kız benim adım çapkın kız inanmam aşk yalan benim adım çapkın kızzzz... eşlik etmeyen bizden değildir

1 cümleyle uludağ sözlük

bozduğu bilinen bir gerçek , başlıklardan anlarsın okuyucu, keşke bozulmasa idi.

kalbi kırılmayan adam

mantıktan ölmek üzere olan bir adamdan bahsebiriliriz zira kalbi kırılmıyorsa duygusal bağlarını koparan bağlar yok demektir . mantığına söz geçiren salt akıl olarak dolaşan biçare bir adamdır şimdilik ne mutlu ona ama gün gelir devran döndüğünde dibe batacak olan da odur ister 70 ,ister 20 yaşında..

günümüz kızları neden bu kadar ahlaksız

ahlaksız derken ,dönüp ağzına vermeyi reva gördüğün mü arkadaşım , kabul ediyorsa zaten benim değildir anlayışı yok sen ağzına verdin mi vermedin mi, yaftalamayın hemen üç beş ahlaksızın üstüne atıp.düzen ne ise o . sen de bir erkek olarak ahlaksızsın . cinsiyet üzerinden tanım çakmaya gerek yok.

birayı içki olarak tanımlayan insan

uzun bir aradan sonra tekrar başını döndürüyorsa içkindir kardeşim özen göster.

iletişim kurulamayan kişiyi hayattan silmek

bunun bir değişik varyasyonu da o iletişilemeyen insanın başkalarıyla iletişim halinde olduğunu görmek durumunda ona yaklaşma isteği duyma aşamasıdır ,vala belki ters teper bilemeyiz ama yine de bak milletle iletişiyor diye adım atan sensin,sessizliğe gömüldüğünde terk edip gidende sensin.

ayrılmak istiyorum diyen sevgiliye hoşçakal demek

bir kadın gitmek istiyorum derse bu gitmek istiyorum demek değildir, gitmek isteyen kadın gider bağıra bağıra gidiyorum demez.

gecenin şarkısı

flört - yola devam

adana

anlatması büyük keyif,yaşamak cehennem.

boyundan büyük cümleler kurmak

siz on yaşındayken beş yaşındaki kardeşinizin uzun cümleleri insana böyle gelebilir.

ergenlik döneminde yapılmaması gereken 100 şey

sosyal paylaşım sitelerine hiç bulaşmamış olmak, sonrasında mutsuz olmamak için .

camı silmek için kullanılan maddeye camsil diyen

dolmuşa da dolmuş demişler mesela,yapım eklerimiz bol ,türet türetebildiğinden kadar, ne mutlu bize.

sözlük yazarlarının itirafları

son bir kaç gündür farkediyorum da ben niye herkes gibiyim diye ,bir farkım olmalı ya? olmalı demi ama ?

yaran facebook iletileri

''Adimi Avucuna yaz, geri dönmek istersen yalarsin :*

hastası olunan sözler

can kafeste,durmaz uçar
dünya bir han,konan göçer.

sıçtın mavisi

öyle halden anlayan başka iki kelime yok, aradım bulamadım hiç.

ben bu yazıyı sana yazdım

sana böyle söylerken canım yandı ama içindeki cıs sesini duymak istedim, özür dilerim..