bugün
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın11
- belediye konserleri yasaklansın13
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- anın görüntüsü12
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır28
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek24
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
entry'ler (291)
acun'un reyting canavarı olabileceğini düşündüğüm ve profilden bana zeki müren'i anımsatan müzisyen. (bkz: ne alaka)
garibandır. hp fakiridir. mağdurun önde gidenidir efendim.
kınanası moderasyon.
kupayı alamamalarının ardından takımlarının puan kaybı yapmasını yedirememelerinden kaynaklanan durumdur. akp önünde gösteri yapma,fenerbahçe taraftarına sevinme hakkı tanımama,diyarbakırda fenerebahçelileri bıçaklayan diyarbakırsporlulara kardeş gözüyle bakmak gibi saçma sonuçlar doğuran durumdur.
(bkz: ülkeyi dar etmek)
(bkz: ülkeyi dar etmek)
"biz öyle sayın başbakan gibi söz verip sözünde duran biri değiliz."
kemal kılıçdaroğlu
kemal kılıçdaroğlu
gerçekte olması imkansız olan ancak ideale yaklaşabilen kız denklemi.
atatürk'e duyulması gereken bi sevgi ve saygı vardır. gereklidir ancak mecburi değildir. atatürk'ü sevmemek tartışma konusu olmamalıdır ki sevmeyen yobaz olsun. sen bu vatan için canını feda etmiş binlerce şehidi tek bi gün hatırladın mı da atatürk sevginle öne çıkmaya çalışıyosun.
(bkz: mal)
(bkz: boş işler)
(bkz: mal)
(bkz: boş işler)
aynı dersten başka başka okullarda 100 alacak olan öğrenciler olduğunu varsayarsak bu öğrencilerin üniversitelere giriş sınavlarında okuldan gelecek puanları asla 100 alamayacak öğrencilerin puanından yüksektir. bu ne demek hoca öğrencilerin hakkına girmiştir.
(bkz: kaldı mı dohuz)
(bkz: kaldı mı dohuz)
güldürmeyen bütün diziler şaçmadır. zira insanı karamsarlığa sürüklemesi gereksizdir.
temelin kuvvetliyse sadece soru çözmen gereklidir. lise 1 ve 2 de yattıysan git ders çalış çıkış butonuna bas.
annesinden nenesinden nenesinin nenesinden feyz alması gereken kızdır. büyük ölçüde avrupalılaşmaktadır gerek tv gerek diğer yayınlar aracılığıyla. edep erkandan uzaklaşmaya devam ederse teknolojimiz geliştiğinde avrupadaki gelişmiş ancak ahlak düzeni bozulmuş bir çok ülkeden farkımız kalmayacaktır.
ediğit:eksi verenlere sesleniyorum hepinizi seviyorum.
ediğit:eksi verenlere sesleniyorum hepinizi seviyorum.
çorbacı polis oranının düşmesine sebep olacaktır. en azından arabada sevişen çiftleri gördüklerinde ufacık bi tepki verirler. onlarda bu milletin evlatlarıdır polis olmalarında bir sakınca yoktur.
sporla alakası olmayan taraftara verilecek sağlam bir cevaptır. stada açılış için değil ortalığı karıştırmak için geldikleri açıktır.
tarihi için yenibosna'daki yolu kapatan insanlardan farkları yoktur.
reklam kokan hareketler bunlar mıc mıke mayk ne fark eder. erkek öğrenci sayısının artacağını düşünmekteyim. zaten özel bi üniversite parayı verenin düdüğünün sonuna kadar öteceğini gösterir.
kafaya takılan bez parçası değildir bahsedilen kızın kafasına taktığı bez parçasıdır. birileri doğru işler yapmıyor evet. ancak bu türbana mal edilemez. iki kaşalotun çıkıp kıçını açması bütün türbanlıların öyle olduğu anlamına gelmez. tespit güzel ancak sonuç saçma. kimse o bez parçasını kafasına taktığında günaha girmediğini iddia etmemiştir.
(bkz: nerenden uydurdun)
(bkz: nerenden uydurdun)
parasızlığın gözü kör olsun.
zall seni dövecek oolum.