bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (3)
Yeni antidepresanımdır kendisi diğer antidepresanlara oranla yan etkilerini fazla buldum. Anlamsız büyüklükte bi prospektüsü var ama sanırım içinde çene kasılması diş sıkma yazmıyo ben de yaptı vücudumda kasılma istemsiz hareket aşırı esneme ve uyku yaptı iştahımı kapattı ama kilo aldıran bir ilaç diyebiliyorum ben 10 mg bile çok etkiledi 20 mg da yan etki daha da hissediliyor korku huzursuzluk yapiyo ve sersemletti baya tadım tuzum yok şimdilik öyle saksı gibi duruyorum etkili olucağını düşünüyorum fluoksetin ise yaramadı bende sertralin ise yaramıştı bu kez de bunu deneyeyim
Doktorların bu kadar meraklı olduğu bir meslek olmasına rağmen doktorlar kadar ciddiye alınmayan meslek sahibi kişidir (bkz: ) Canan Karatay (bkz: ) Ender Saraçoğlu
Doktorlar diyet programı hazırlamaya bu kadar meraklıysa gelin yer değiştirelim. Al bu da diplomam. Türkiyede herkes aslında gizli bir diyetisyendir. Haydi içimizdeki diyetisyeni açığa çıkarma vakti!
Doktorlar diyet programı hazırlamaya bu kadar meraklıysa gelin yer değiştirelim. Al bu da diplomam. Türkiyede herkes aslında gizli bir diyetisyendir. Haydi içimizdeki diyetisyeni açığa çıkarma vakti!
Okumaya devam ettigim ama pek de tavsiye edemiceğim bir bölüm. Belki de tatlı krizlerinde tarçınlı elma yerine puding tercih eden biri olduğumdandır. Psikolojik olarak sizi çökertebilicek bir bölüm. Neredeyse tüm sınıf kızdır ve bildiğiniz herkes birbirinin rakibidir. (Korkunç değil mi) Sürekli yediğinize içtiğinize dikkat edersiniz kalori hesaplamaktan artık beyniniz bir kalori hesaplayıcısıdır. Sağlıklı beslenme takıntı haline gelmiştir. Yerken mideniz bulansa da o lezzetsiz ama sağlıklı şeyleri yemeye zorlarsınız kendinizi. Kilonuz çok önemlidir. Sen önce kendini zayıflat benzeri şeyler duyarsınız. Benim gibi zayıflara da senin gibi olmak için ne yapmalıyım diye sorarlar AZ YE diyemezsiniz. Genel olarak size hep soru sorarlar ve hepsi aslında çok az yiyordur ve çok hareket ediyordur. (Neremle gülsem bilemedim bi ara bakarız) Herkes zengin olucağını ünlü olucagını sanar ama asgari ücretle diyetisyenlik yapar. Kendi yerimi açcam'cılar kendi yerini açmanın o kadar kolay olduğunu sanar ki.. Açtın ne oldu salak kapıda kuyruk mu olucak dersin. Seansı 300 liraymıs kanka dedilen diyetisyen sen değilsin fakir haydi KPSS çalışmaya diyemezsin. 30 yıldır GELECEĞiN MESLEĞiDiR ama o gelecek hiç gelmeyecek.. Boş umutlarınızı da alıp gider misiniz? Soruları olanlar buyrun.