bugün
- peygamber efendimizin şakalaşmayı sevmesi15
- judas'ın sözlüğe vedası21
- anneannenin ölmesi10
- true yi evlendiriyoruz11
- klarnet calan sarapci koala 616
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim13
- ekrem imamoğlu'nun ilkokul diploması8
- v a m p i r o v15
- suriyede linç edilen alevi33
- esed 800 bin sünni öldürdü diye sevinen tip13
- manyak olmaya karar verdim20
- sunulan yemekte kusur bulmak12
- bana gidelim mi diyen kadın10
- havaların aniden ısınması10
- başka bir evde uyumak12
- gidesi olanı iter misiniz13
- sahurdayız uludağ sözlük14
- bu yaz hayata geçirilecek planlar21
- anın görüntüsü13
- gecenin şiiri9
- ramazan günü sokakta sigara içen insan13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- perva sozlük9
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- küresel ıkınma18
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları9
- rüzgar esse cehape demek9
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- targeted individuals12
- türk rock müziği13
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10

entry'ler (75)
melih aşık'ın bugün destek verdiği kampanya: burada
trt'nin sistemli olarak trt radyo3 yayın ağını daraltmasına karşı çıkan kampanya http://radyo3solmasin.blogspot.com
tam da beşiktaş ve milli takım iyi bir stoper buldu diye sevinirken beşiktaş - trabzonspor maçında sol diz çapraz bağlarından sakatlanarak sezonu kapatmıştır.
her cümlesinde "kesinlikle" demezse yeterince etkili olamayacağını düşünen spiker ki kesinlikle haksız.
her alışverişte kasada "parolu bir kartınız var mı?" "peki çıkartmak ister misiniz?" papağanlığını yapmadan dünyada bırakmazlar.
reklamdaki müşteri temsilcisi "tahmin edeyim, dalgıçsınız oksijen tüpü taşıyacaksınız" diyor; yok ben tahmin edeyim topunuz sazansınız.
"iki dönem üst üste 8 yıl mahkemenin başkanvekilliğine, daha sonra da başkanlığına seçilerek (atanarak değil)
bu onurlu görevi sürdürüyor olmak, nasıl bir hukukçu olduğumun ispatı ve yeterli delillerdir." sözünü hayretle karşıladım. Meslek eğitimle kazanılır, Anayasa Mahkemesi meslek kazandırma yeri değil ki.
bu onurlu görevi sürdürüyor olmak, nasıl bir hukukçu olduğumun ispatı ve yeterli delillerdir." sözünü hayretle karşıladım. Meslek eğitimle kazanılır, Anayasa Mahkemesi meslek kazandırma yeri değil ki.
okunduktan sonra okuyanda "gazete okudum" hissi uyandırmayan gazete.
yönetmenliğini yaptığı "aşkın ikinci yarısı" adlı filmi hakkında ağır bir eleştiri yazan ahmet hakan'a "kuduz gibi yaşıyorsun" cevabı vererek beni hayretler içinde bırakan sanatçı.
cinsel eksenli benzetme kullanarak stk'larla dalga geçen muhafazakar konfederasyon başkanı. çocuklara izletilmesini önermiyoruz.
sigara içmenin ortaya çıkmasını tam olarak önlemediği yalnızca yakalanma sıklığını azalttığı hastalık.
atm bankacılığı, internet bankacılığı, televizyon bankacılığı, telefon bankacılığı, gak bankacılığı, guk bankacılığı tarzında seksen çeşit hizmet verdiğini ilan eden ama vadeli hesabınızı kapatmak istediğinizde şubeye marş marş yaptıran yurdumun tek bankası.
doğan öz'ün eşi, emekli hakim.
kasımpaşa
gebze'deki projesiyle ilgili olarak 'gebzeli evet' diyor şeklinde reklam kampanyasi yapmasını takiben 4 kat imarlı olan bölgeye yapılan fiyaka evleri için gebze belediye meclisinin kararı ile 6 kat izni verilen ve 9 kat izni de alacağı iddia olunan firma.
bu aralar caddebostan kulis oda sahnesi'ndeki "sözün bittiği yer
veysel diker" adlı müzikli interaktif gösterisinde 10-15 şarkı da söyleyen sanatçı.
veysel diker" adlı müzikli interaktif gösterisinde 10-15 şarkı da söyleyen sanatçı.
bilirkişi, annenin kızının elini tutup tutmadığının belirlenemediğini, tutmuyorsa onun da kusurlu bulunması gerektiğini belirtmiş. bunda kızacak ne var? çarpıtacak çok şey var , o ayrı tabii.
star tv'deki programı dördüncü haftayı göremeden yayından kaldırılan köşe yazarı.
üç dakika içinde üç şey söylemeyi beceremeyen sunucu.
- benim addaşım, addaş mı deniyordu ona? neyse..
- cumhuriyet caddesi'ni trafiğe kapatmışlardı, yoksa atatürk caddesi miydi? neyse..
- cenevre'deyken, yoksa cenevre değil miydi? neyse..
- benim addaşım, addaş mı deniyordu ona? neyse..
- cumhuriyet caddesi'ni trafiğe kapatmışlardı, yoksa atatürk caddesi miydi? neyse..
- cenevre'deyken, yoksa cenevre değil miydi? neyse..
uzun yaşamış, erken ölmüş sevgili insan.