bugün
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (32)
webcam açan kızın kız çıkmama olasılığı da oldukça gariptir. o zaman çirkinine bile razı olasınız gelir.
anathema nın çoğu şarkısı. ve son zamanlar da dinleyip dinleyip hüzünlenmemi sağlayan etkisinin geçmeyecegine inandığım msg'nin neverending nightmare parçası.
mız mız, istediklerini ağlayarak yaptırabiliceğini sanan, sürekli ilgi odağı olmak isteyen, memnun edilemeyen, huzursuz, mutsuz, kafasına vurulası çocuktur.
ama bir de şu açıdan bakalım. her bebek aynı şekilde dünyaya gelmiyor mu onu bu duruma getiren ailesidir. çevresidir. başlarına geldiyse çekme mecburiyetlerine sahiptirler. genelde para verilip susturulabilme özelliğine sahiptir bu çocuklar. sevgiyi gerçekten tatmamış ve geçiştirilmiş çocuklarda da şımarma eğilimi gözlenebilmektedir.
ama bir de şu açıdan bakalım. her bebek aynı şekilde dünyaya gelmiyor mu onu bu duruma getiren ailesidir. çevresidir. başlarına geldiyse çekme mecburiyetlerine sahiptirler. genelde para verilip susturulabilme özelliğine sahiptir bu çocuklar. sevgiyi gerçekten tatmamış ve geçiştirilmiş çocuklarda da şımarma eğilimi gözlenebilmektedir.
antalya'da yaşayanların hiç mi hiç yabancılık çekmeyeceği durumdur. ataşa düştük ataşa.
rivayete göre de burda doğup büyüyenler cennete gideceklerdir.
rivayete göre de burda doğup büyüyenler cennete gideceklerdir.
genç yaşta anne olmayı tek başına başaramayacak olan ve genellikle bu durumla yüzleşildiğin de genç yaşta bu işi yapan ama baba olma sorumluluğunu alamayıp çekip giden erkeğin durumundan bahsetsek?
devletin mehmet'i hatta derin devletin mehmet'i milletin mehmet'i olmuştur bu seçim girişimlerinde hadi hayırlısı..
izledikten sonra sinema salonunda oturduğunuz koltuktan ayağa kalkamayacak kadar sizi etkileyen, soundtrackiyle havalara uçuran, oyuncuların başarılı oynayışlarıyla, senaryonun kusursuzca yazılışı, filmin müthiş bir şekilde yönetilmesi filmi diğer filmlerden ayrı tutar. ayrıyetten ben de öyle bir oda istiyorum dedirten film.
inşallahla maşallahla adlı sosyal konuları, eleştirileri içeren kendi imzasını taşıyan kitap ellerimdedir şimdi. hiç sıkılmadan, bıkmadan o akıcı uslübuyla çevreler sizi ümit yaşar oğuzcan. babamın en sevdiği şairlerden birtanesidir onun şiirlerini az dinlemedim babamdan küçüklükten bu zamana.
gösteririm hatta elletirim ama vermem düşüncesine sahip olan kaşardır herhalde..
istemeden yapılan ve önüne geçilemeyen birşey.belkide yolda ki can sıkıntınızı alma uğraşı.
türkiye'yi satmak kolay bir iş değildir.bir yabancının burdan toprak alması ya da ev satın alması da sorun değildir.sadece stratejik noktalarda yerleşimlere ve satımlara izin verilmemelidir.örn:hatay
ki şöyle düşünün önceden piyasalarda döviz,dolar taban yaparken şimdi türkiye'de yabancı kitle fazla olduğu için para dönüşümünde kolaylık sağlanıyor.istedikleri gibi çekemiyorlar doları yukarıya.
ve bir almanya olsun kaç milyon türk var pek bi fark yok.sonuçta türkiye sınırları içerisinde toprak alsa da burası türkiye'dir.satılması ve yabancı eline geçmesi o kadarda kolay değildir bu yolla.
yalnız özelleştirmelerden korkulur.bizi yiyip bitiren borçlarımız karşılığı elimizdekini ucuza satmak iş değildir.doğrusu satmak iş değildir.hainliktir.seçimler de buna karşı birşeyler yapılabilir.umarım halkımız bilinçlenmiştir.umarım mitingler bir işe yaramıştır.hem içte hem dışta.
ki şöyle düşünün önceden piyasalarda döviz,dolar taban yaparken şimdi türkiye'de yabancı kitle fazla olduğu için para dönüşümünde kolaylık sağlanıyor.istedikleri gibi çekemiyorlar doları yukarıya.
ve bir almanya olsun kaç milyon türk var pek bi fark yok.sonuçta türkiye sınırları içerisinde toprak alsa da burası türkiye'dir.satılması ve yabancı eline geçmesi o kadarda kolay değildir bu yolla.
yalnız özelleştirmelerden korkulur.bizi yiyip bitiren borçlarımız karşılığı elimizdekini ucuza satmak iş değildir.doğrusu satmak iş değildir.hainliktir.seçimler de buna karşı birşeyler yapılabilir.umarım halkımız bilinçlenmiştir.umarım mitingler bir işe yaramıştır.hem içte hem dışta.
sosyalleşmek;asosyal durumdan çıkmak demektir.insanlarla paylaşım;hayatsal anlamda kazanımlar,girişimcilik,özgüven gerektirir..
öle dracula diyen dillerine kurban karizmatik vampirim..
beğenilesi filmdir,yeri ayrıdır.
beğenilesi filmdir,yeri ayrıdır.
iki arkadaş yola çıkıyorsanız kesinlikle otobüsün kapıları açılmadan pencere kenarı benim sendromu yaşanır.hızlı olan kazanır.
+durmak yok yola devam.
-anca gidersin..
-anca gidersin..
asla unutulmaz dostlardır. hiçbir bağ olmasa bile hatıralar an ve an taze kalır. koşuşturmacalar, saklambaçlar, yerden yüksekler, mahalle sakinlerine oynanan tiyatrolar, kapıcının kovalamaları. ilk küfür edişler, yakantop oynamalar, topun temiz çamaşırlara çarpıp azar işitmeyi göze almalar. eve çıkmak ne demek bilmememizi sağlayan dostlardır. su anda olmasalarda bitanedirler..
her ayın en fazla bir haftası tanrım neden ben erkek değilimi sorgulama süreci..
gittiğin yerde şeytanın bir daha bunu demiyeceğine dair ipucu?
şeytan sürekli bişeyler der zaten.
şeytan sürekli bişeyler der zaten.
nuri alço ve kargo solistinin de birrrrlediği görülmüştür. bakalım parayla daha hangi ünlüleri birrrleticekler.
alışılması oldukça güç ve her yüzleşişte insanın içini acıtan cümle..daha dün gibi hatırlanır anılar ve sonra uyanırsın uykundan..yanın boştur,telefonun çalmaz,karşılassan bile yanından geçer gidersin sanki bir yabancı gibi..biz ayrılmamalıydık dersin belki..zamandır alışmanı sağlayan..