bugün
- chp ye kayyum atanması17
- kaynanasını hamile bırakan damat33
- 3 farklı erkekle duş alan kadın14
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi33
- küresel ıkınma23
- sırrı süreyya önder31
- gulmekicinyaratilmis37
- füzeye benzeyen banyo kazanı8
- banyoda yıkanan sözlük yazarları8
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz14
- 16 nisan 2025 real madrid arsenal maçı10
- 6 ay sevişmeyen erkek otomatik olarak gay olur17
- beraber dus almak14
- yazarların başına gelen enteresan olaylar17
- evinizde beyaz kedi besler misiniz13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- hangi yazarla aşk yaşamak istersiniz14
- geniş kalçalı güvenlikçi kadın8
- sicarkentitreyenadam26
- fatma zehra kınık11
- eski eşle sevişmek12
- sapanca daki bungalovda gizli kamera19
- istanbul da halk otobüsleri kontak kapatıyor18
- pilav şehriyeli mi olmalı şehriyesiz mi15
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz20
- yazarların uzman oldukları konular11
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi14
- cinler alemini gören insan20
- tedavisi olmayan hastalıklar13
- anın görüntüsü14
- rabbime sordum cleveland dedi9
- sözlüklerde foto atan erkekler8
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek8
- gelinin iç giyimi15
- kayınvalide damat ilişkisi13
- chp'nin cumhurbaşkanına cuntacı demesi8
- nervio16
- karınızın giyimine karışır mısınız18
- ssilvermist14
- cupra11
- kim ulan bu pandela 210
- kız olmak8
- hırsız denildiğinde akla gelen ilk isim21
- mavi vatan12
- ülkenin katiller ve sapıklar ülkesine dönmesi19
- ölen arkadaşın karısına basmak8
- çin10
- evlilik18
- kurt saldırısında yapılacaklar14
- tayyip erdoğanın trumpu hizaya getirmesi24

entry'ler (367)
sözlükteki herkes de delikanlıymış ne yalan söyleyeyim şaşırdım beklemiyordum. gerçi yapan da burada itiraf eder mi orası şüpheli tabi. neyse. ben lisede bir arkadaşıma şiddet uygulamıştım erkek bir arkadaşıma, bundan gurur duymuyorum fevri hareket ettiğim zamanlardı ve olup özür dilemiştim. o zaman anladığım tek bir şey var ki o da şiddetin sadece kendini ifade etmekten aciz insanlara has bir davranış şekli olduğuydu. kendimizi yeterince ifade edemiyorsak ve daha da kötüsü bunun sonucunda kadına, erkeğe, hayvana şiddet uyguluyorsak yaşadığımız hayatın bir değeri var mı? insan olarak anılmamızın bir anlamı var mı?
şimdilerde herkes kendini düşünüyor insanın içine dert olacak bir şey değil yani olmamalı çünkü arada 'ya ölsem hakikaten kimsenin haber olmayacak' hüznü çöreklense de insanın üzerine kişi kendinj yalnız bırakmazsa yalnızlık da çekmez aslında.
erkekler çok tuhaf. asla sahip olamayacakları şeyler hakkında saatlerce konuşabilirler...
I am survivor. duvar bile yumruklatır bu şarkı.
bir şeye aşırı karşı olmaya ve aşırı karşı olanlara karşıyım. yani eşcinsellerden nefret etmiyorum ve ondan nefret edenlere karşıyım.
sonra da sözlük aklı çükünde ergenlere kalsın değil mi? öneri kutusuna bile eklemiyorum. geeeeç.
anneni tebrik etmek isterdim. seni sana rağmen doğurduğu için.
sadece kendi egolorunu okşamak için acınası duruma düşmüş bir insan davranışıdır. nerde görsem bozarım.
bu arada insanlar tuhaftır hoşgörüyü korkaklıkla karıştıracak kadar tuhaf hatta. yani demem o ki her zaman hoşgörmeyin.
bu arada insanlar tuhaftır hoşgörüyü korkaklıkla karıştıracak kadar tuhaf hatta. yani demem o ki her zaman hoşgörmeyin.
sen de hafiften bönlük mü var diyeceğim ama cevabı biliyorum. neyse zaten sözüm sana değil bu başlığa entry giren yazarlarımıza. şunlara prim vermeyiniz.
vs. de eklemiş sonuna dahası da var yani :D sözlük abazan ve saçma başlık dolu ama arada güldürüyor da beni.
sen sor diye.
arka planda her türlü namussuzluğu yaparken diğer insanlara ahlak üzerinden yargı dağıtmak.
evet aşı olduktan sonra da ömür boyunca ağzına süremiyorsan yoksa kalıcı yuz felci falan geçiriyormuşsuz. kaynak: mustafa Topaloğlu.
saçmalamayın.
saçmalamayın.
artık içi boşalmış ve sözde "kutsal" değerlerini kaybetmiş, iki insanın hayatını birleştirmesi durumu.
saksı ama çiçeksiz.
şimdi anladınız mı ekşide neden çaylak listesi bilmem kaç bin. burada yönetici falan yok mu ya nasıl site bu patronunuzu çağırın bana.
şöyle şeyleri başlık yapmayın da hiç olmazsa sözlüğün bir ağırlığı olsun diyeceğim de beni yine dinlemeyeceksiniz.
insanlar senelerdir bunu söylüyor da dinleyen var mı asıl mevzu orada.