bugün

entry'ler (3)

kürt olmanın avantajları

Tek avantajı bir kürdün de insan olarak doğmasıdır aynı bir Türk gibi. Yani bu dünyada insan olarak doğan herkes bir adım öndedir tabi o adımları Allah'ın verdiği mükemmel beyini tersten kullanarak geri adım olarak atılmazsa.

ölümden korkmayan insan var mıdır

Eğer sizden önce giden bir yakınınız varsa çekirdek ailenizden yani ölümden korkmak anlamsızdır. Nasıl olsa ordada aileden bir parça var yalnız değiliz yani. Mutlaka o sizi karşılayacaktır ve bol bol sohbetler edeceksinizdir..

annenin ölmesi

Onun Özlem'inden hiç bir kızı sevememektir annesizlik. Her bir şarkı kelimesinde onu aramaktır. Artık acıklı türkü dinleyeceğin günlerin geldiği o zamane aşk şarkılarının 5 saniyesine tahammül edememektir. Annesiz büyüyenden ne evlat olacaktır ne de baba. Hayatın noktası konmuştur. Dünyanın sahteleşmesi , herkesin yalan gelmesi , gülerken suçlu hissetmek bunlar hep annesizliktir. Annesizlik evlilik hayallerinin yıkılmasıdır çünkü anama gelin gelmeyecek kadının bana ne gibi bir anlamı olabilir ki ? Annenin ölümü korkarak yaşamaktır. Çok zor amına koyayım çok zor hiç tadım tuzum yok 1.5 yıldır. Önceleri her ortama girip Şen şakrak takılırken. Şimdi ise üniversite okuyacam diye geldiğim bu memlekette tek göz odada yalnız oturup öylece sigaraya gömülüyorum. Bazen açıp Kuran okuyorum. Kötülük yapmayı bıraktım. Dünya güzelliklerinden vazgeçmiş biri olarak tek gayem iyilik yapıp insanlara faydalı olmak. Çünkü ölümü tattım sayılır ve bu dünyanın hiçbirşeye değmeyeceğini anladım. Vazgeçtim dünyanın tüm güzelliklerinden hepsi sizin olsun. Yokum bundan sonra dünya denen yerde. Annelerin ölümsüz olduğu bir dünyada görüşmek dileğiyle..