bugün

entry'ler (5)

türk kahvesi

Kokusuyla, tadıyla, yanında bir parçacık çikolatayla geçmiş güzel günleri, dost sohbetlerini, misafirlikleri bazen de yalnız başımıza kaldığımız bir ikindi vaktini anımsatır.

aynı anda birden fazla kişiye aşık olmak mümkündür

Ben üniversitedeyken sevgilisi olan bir arkadaşımız bunu gizleyip başka bir kıza açılmıştı. Gerçekler ortaya çıkınca da ikisini de seviyorum demişti. Bu erkeklerin başına gelen bir şey sanırım. ilk kez okulda tanıştığım bir durumdu.

insanların çoğunun para için çalışması

Olağan durumdur. Normali budur. Bir ara iş yerinde büyük sıkıntılar yaşamış hatta psikiyatristlik olmuştum ve doktorum bana şunu demişti “insan hayatını idame ettirmek için çalışırken bu kadar acı çektiğin bir yerde neden devam ediyorsun. Amacımız para kazanmak daha huzurlu bir yere geçmelisin.”

bekarlık

Belirli bir yaşa kadar okuldu çalışma hayatına başlamaktı derken insanı germez. Toplum tarafından dokunulmaz. Yaşınız küçüktür, öğrencisinizdir, işiniz sağlamlaşmamıştır. Fakat şartları sağladığınız anda toplum baskısı, çevre izlendi derken stres başlar ki evlenmek de öyle kolay değildir. Seçim yapman gerekir ki her seçenek de mevcut değildir. Öyle arada kalırsın ki bu zamanları atlayacak bir tuş yok mu dersin.

ameliyathane

Belirli şartları olan hastanenin operasyon birimi. Belirli bir ısıda tutulur sürekli dezenfekte edilir, dışarıda giyilen kıyafetleri burda giyemezsiniz. Maskesiz bonesiz gezemezsiniz vs. Çalışması güzel ama zor bir alandır.