bugün
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici9
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması15
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz35
- sözlüğün çok sakin olması10
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek29
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- türkiyede tipin pek bir önemi olmaması9
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- fakirlere mana bulmak9
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- 2025 aile yılı10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
- yeni çözüm süreci10
- akp nin yaptıklarını chp yapsaydı12
- akp'li kıvraklığı12
- aktrollerin her başlığa yetişememesi13
entry'ler (21)
kuşun yuvadan uçmakla kalmayıp başka bir ağaç dalına tünediği vakittir. artık yavrularına kendi gücüyle bakmalı onlar için yaşamalıdır. hayat müşterektir. yok bu olmadı
söyleyenin sen ne dersen ben bunu yapmam a...
demek istediği çok anlamlı bir bağlaç. seviyoruz kullanıyoruz.
demek istediği çok anlamlı bir bağlaç. seviyoruz kullanıyoruz.
vakit geçsin diye yakılmıştır belli bir amacı yoktur, muhtemelen uyumadan önceki son sigaradır. sigaradan başka sarılacak dal bulamayanlar için münasiptir.
yaptığın kişiye bağlı sözünü kanıtlayan durum .
çok soru soran detaycı insan. Böyle bir arkadaşınız varsa hayattan bezdirebilir.
üniversiteli öğrencinin büyük bir hevesle başvurduğu ancak siz numaranızı bırakın biz sizi ararız cevabıyla babayı aldığı, alamadığı para yardımıdır.
hemde o tiplerin en önde gidenlerinden dir kendisi. Tıkıldığı delikten bile mehmetçiğin canını alabilen hain düşmanın başı. Önce başı ezmek gerekir kuyruk kendiliğinden ölür.
az miktarda bulunması hayallerde ki hayata ulaşmaya yardımcı olur ancak herseyde olduğu gibi fazlası zarardır.
Komunizm Türkler' in yaşam biçimine uymayan bir yönetim şeklidir. Paylaşımcı ama fakir komunistler parayı bulunca evrim geçirerek kapitalistliğe adım atarlar genelde. Çoğunluğu materyalisttir ancak insanın içinde ne olduğu bilinmez, kimsenin dinine laf etmemek gerekir. ne demiş üstad neyzen tevfik :
i̇kimizde çıksak kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçeri
i̇kimizde çıksak kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçeri
ince bıyık , gömlek ve kumaş pantolon takılan , zaman gazetesi abonesi ve sürekli samanyolu izleyenlerin bulunduğu garip bir ev. Genelde insanın uykusunu getiren karşı tarafın anlayamadığı garip sohbetler edilir. Bol bol makbule yenilir.
sürekli bir göt korkusu halinde yaşayan ufacık tefecik sevimli hayvancık.
en yakın arkadaşımın başına gelen bir durum. Vahimdir. O kadar para harcayıp amacına ulaşamamanın verdiği pişmanlık ile 1 hafta ayıra ayıra gezersiniz.
ardından hayata isyan derecesinde bir ümitsizlik ya da azimle işeyen taşı deler şeklinde bir azim getiren çoğunlukla kaçınılması gereken bir eylem.
aile baskısından bıkmış ergen gencin, üniversite sınavından sonra ailesine en uzak yeri tercih ederek özgürlüğe doğru attığı ilk adım.
gideri olan ancak bazı olumsuz yanları da olan erkek tipi. Mesela gök gözü körden saymak ..
adam olmak nedir sorusunu tekrar tekrar sorduran cümle. adam kimdir neye denir...
çağdaşlık ve modernliğin açılıp dökülmek, orasını burasını göstermek olduğu zanneden cahil kesim.
Hiç karşılaşmadığım bir durum olmasına rağmen o anda verilecek tepki has....tr den başka bir şey olamaz herhalde.
yaşamayan bilmez lafının hayata geçtiği durumdur. Nankörlükten başka bir şey değildir. insanlık ölmüş ruhuna fatiha.
Kuran'ın emrettiğine mantıksız demek olmaz. Ancak tercih meselesidir isteyen giyer istemeyen giymez. Şimdilerde giyen de de giymeyende de ne insanlar var biliyoruz! tartışılması gereksiz.