bugün
- anın görüntüsü33
- 40 yaşında evlenmemiş erkek8
- adanada rupi geçiyor mu22
- özgür özel12
- eş seçiminde en önemli faktörler14
- son yapilan yemek8
- kahve bozulur mu10
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları19
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi8
- ekşi sözlük10
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi29
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- aksiyon filmi önerileri10
- menuet le akşam yemeğine çıkmak21
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler15
- jose mourinho12
- byd han8
- terazi burcu10
- ikizler burcu erkeği9
- uludağ sözlük ihtiyar heyeti13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl33
- arkadaşlar çay demledim8
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız23
- bik bik ile sözlük zirvesi yapmak12
- kız arkadaşımla yazdıklarınızı yorumluyoruz15
- takip ettiğim yazarlar9
- sözlükte hangi zirveye katılacağını şaşırmak9
- ne kadar ibnesiniz testi9
- arkadaşlar ben aşık oldum17
- hayattaki en büyük pişmanlığınız9
- ahtapot yemek9
- 0 0 721
- beymenden alışveriş yapan insan8
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi9
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz18
- hukukun uygulanmıyor olması herkes için sorundur9
- erkek egemen toplumda kadın olmak8
- trt8
- gül suyu11
- yazarların şu anki dertleri21
- ahmet beyin beyaz bareti9
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- kiraların en düşük olduğu şehir15
- kabuksuz kaplumbaga8
- güzel olmak suç mu9
- ben yatmaya gidiyorum9
- ibne mi ipne mi sorunsali10
- karınıza bayram harçlığı verir misiniz9
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar9
- arkadaşlar müsadenizle üzülebilir miyim9

entry'ler (21)
kuşun yuvadan uçmakla kalmayıp başka bir ağaç dalına tünediği vakittir. artık yavrularına kendi gücüyle bakmalı onlar için yaşamalıdır. hayat müşterektir. yok bu olmadı
söyleyenin sen ne dersen ben bunu yapmam a...
demek istediği çok anlamlı bir bağlaç. seviyoruz kullanıyoruz.
demek istediği çok anlamlı bir bağlaç. seviyoruz kullanıyoruz.
vakit geçsin diye yakılmıştır belli bir amacı yoktur, muhtemelen uyumadan önceki son sigaradır. sigaradan başka sarılacak dal bulamayanlar için münasiptir.
yaptığın kişiye bağlı sözünü kanıtlayan durum .
çok soru soran detaycı insan. Böyle bir arkadaşınız varsa hayattan bezdirebilir.
üniversiteli öğrencinin büyük bir hevesle başvurduğu ancak siz numaranızı bırakın biz sizi ararız cevabıyla babayı aldığı, alamadığı para yardımıdır.
hemde o tiplerin en önde gidenlerinden dir kendisi. Tıkıldığı delikten bile mehmetçiğin canını alabilen hain düşmanın başı. Önce başı ezmek gerekir kuyruk kendiliğinden ölür.
az miktarda bulunması hayallerde ki hayata ulaşmaya yardımcı olur ancak herseyde olduğu gibi fazlası zarardır.
Komunizm Türkler' in yaşam biçimine uymayan bir yönetim şeklidir. Paylaşımcı ama fakir komunistler parayı bulunca evrim geçirerek kapitalistliğe adım atarlar genelde. Çoğunluğu materyalisttir ancak insanın içinde ne olduğu bilinmez, kimsenin dinine laf etmemek gerekir. ne demiş üstad neyzen tevfik :
i̇kimizde çıksak kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçeri
i̇kimizde çıksak kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçeri
ince bıyık , gömlek ve kumaş pantolon takılan , zaman gazetesi abonesi ve sürekli samanyolu izleyenlerin bulunduğu garip bir ev. Genelde insanın uykusunu getiren karşı tarafın anlayamadığı garip sohbetler edilir. Bol bol makbule yenilir.
sürekli bir göt korkusu halinde yaşayan ufacık tefecik sevimli hayvancık.
en yakın arkadaşımın başına gelen bir durum. Vahimdir. O kadar para harcayıp amacına ulaşamamanın verdiği pişmanlık ile 1 hafta ayıra ayıra gezersiniz.
ardından hayata isyan derecesinde bir ümitsizlik ya da azimle işeyen taşı deler şeklinde bir azim getiren çoğunlukla kaçınılması gereken bir eylem.
aile baskısından bıkmış ergen gencin, üniversite sınavından sonra ailesine en uzak yeri tercih ederek özgürlüğe doğru attığı ilk adım.
gideri olan ancak bazı olumsuz yanları da olan erkek tipi. Mesela gök gözü körden saymak ..
adam olmak nedir sorusunu tekrar tekrar sorduran cümle. adam kimdir neye denir...
çağdaşlık ve modernliğin açılıp dökülmek, orasını burasını göstermek olduğu zanneden cahil kesim.
Hiç karşılaşmadığım bir durum olmasına rağmen o anda verilecek tepki has....tr den başka bir şey olamaz herhalde.
yaşamayan bilmez lafının hayata geçtiği durumdur. Nankörlükten başka bir şey değildir. insanlık ölmüş ruhuna fatiha.
Kuran'ın emrettiğine mantıksız demek olmaz. Ancak tercih meselesidir isteyen giyer istemeyen giymez. Şimdilerde giyen de de giymeyende de ne insanlar var biliyoruz! tartışılması gereksiz.