bugün

entry'ler (79)

yahudilerin en ezik millet olması

gittikleri hiçbir yerde barınamayan bi millet olmasından ileri gelir tarihte 2 kez göçe zorlanmış olmalarının yanında çesitli dönemlerde belirli soykırımlara maruz kalmışlardır (bkz: hitler dönemi).bunun sebebi tam olarak nedir tartışmaya açıktır şuanda amerikada ki bir kesimde abd yi gizli yönetmelerinden rahatsızlık duymaya başlamıştır. lanetli ırk die bilinirler.

yapmak isteyip yapılamayanlar

intihar etmek.

allah herkesi iyi etsin

Arkasından Allah herkesi sevdiğine bağışlasın gibi cümleler eklenebilinesi cümle.

şu an yukarıdan bize gülümsüyor

ay dede.

balkondan atlama isteği

unuttamadığın eski sevgilini yeni sevgilisiyle gördükten sonra boğazındaki yumrudan kurtulmak için yapmak isteğin eylem.

sevgilinin el yapımı hediyeye dudak bükmesi

teorik olarak (bkz: sanattan anlamayan sevgili) pratikte yaşanması can sıkıcı durumdur

her seyi elestirmenin dayanilmaz cekiciligi

stres attırır ama b*kunu çıkarmamak gerekir, bazen yapılan takdir edilesi şeylere saygı duymalıdır insan.

bakireyle evlenmek

türk erkeklerinin yüzde 80 nin istediği bir durumdur son anketlere göre.

verdiğin hediyenin artık değerinin kalmaması

hediye verilen kişinin hala değerli olmasına rağmen,sen onun için değersizleştiysen, hediyenin hiç bir önemi ve değeri yoktur artık..

deprem olsa yanına alacağın üç şey

annem, babam, kardeşim.

mango da en fazla 10 dakika oyalanan kadın

untitled böyle bir kızdır..

10 ekim 2010

dünya balıkesirliler günü olarak balıkesirlerın sahiplendiği gündür, facebookta sayfalarıda vardır..

sigaraya başladığına pişman olan yazarlar

her gün aynaya baktığında dişlerinin biraz daha fazla sarardığını gören yazardır...

kalkar kalkmaz yapılan ilk şey

telefona bakmaktır..

karbeyaz

şarkıyı söyleyen kerim tekin'in erken yaşta gelen ölümünü hissetmişcesine söylediği sade, güzel şarkı...

çocukken aşık olunca yapılanlar

tabi kide hatira defterine yazdirmak:)))

beklenen insanın gelmesi

ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan bir günahı
seni beklediğim kadar

geçti istemem gelmeni
yokluğunda buldum seni
bırak vehmimde gölgeni
gelme artık neye yarar.

yasak elma

suanda yasiyor olmamizin nedeni diye bilinir.. ah o elma olmasaydi bizde olmazdik gencler...

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

neyi yaşamak istiyorsan ; onu yaşa..öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm, cehennemi de..! öyle bir aşk yaşadım ki, tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de..! bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım..öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım..kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedim ki ; söz ver kendine denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin..uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin..korkak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin..! öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım..öyle çok değerliymiş ki zaman ; hep acele etmem bundan, anladım...*" by sebnem ferah

kızla buluşmaya giderken cebinde 1 tl olan erkek

kizla bulustuktan sonra hesabindan para cekicek erkektir.