bugün
- 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı9
- lor peyniri seven insanlar14
- mangal yakmak9
- volkan konak'ın sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak8
- anın görüntüsü28
- 20'li yaşlara dönmek ister miydin16
- adanada rupi geçiyor mu24
- özgür özel9
- sözlüğün en tokatlanası yazarı16
- jose mourinho11
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi10
- sözlüğe yön veren yazarlar10
- eş seçiminde en önemli faktörler14
- instagram'dan bütün akrabaları engellemek11
- 23 sene okudum bu ülkeye hizmet ettim mutsuzum12
- 40 yaşında evlenmemiş erkek8
- son yapilan yemek8
- kahve bozulur mu10
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi8
- sözlük yazarlarının yoğurduğu köfteler8
- ahmet beyin beyaz bareti9
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi28
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- aksiyon filmi önerileri10
- menuet le akşam yemeğine çıkmak21
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler15
- byd han8
- terazi burcu10
- ikizler burcu erkeği9
- uludağ sözlük ihtiyar heyeti13
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl32
- arkadaşlar çay demledim8
- on bin lira versem sözlüğü bırakır mısınız23
- bik bik ile sözlük zirvesi yapmak12
- kız arkadaşımla yazdıklarınızı yorumluyoruz15
- takip ettiğim yazarlar9
- sözlükte hangi zirveye katılacağını şaşırmak9
- ne kadar ibnesiniz testi9
- arkadaşlar ben aşık oldum17
- hayattaki en büyük pişmanlığınız9
- ahtapot yemek9
- 0 0 717
- kızların ilk adımı erkeklerden beklemesi9
- gocuyu dövmek isteyen 20 kişi buluruz18
- hukukun uygulanmıyor olması herkes için sorundur9
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları18
- trt8
- gül suyu11
- yazarların şu anki dertleri21
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9

entry'ler (42)
suriyede kimyasal kullanılmasından sonra amerika'nın askeri müdahalede bulunmaya karar vermesi üzerine başbakanımızın amerikaya seslenişidir. şimdi sorarız kendisine topla, tankla öldürmek suç da polisin öldürmesi, palalının, tecavüzcülerin ortalıkta gezmesi mi suç değil.
çok da bişey kaybetmemiştir aslında devam etsin.
sözlükte şikenin temelleri atılırdı. entryi artılayana makarna ve kömür dağıtır, eksileyenin suyunu elektriğini keser.
başlığımın altına entry girenleri aticam söz gibi vaatlerde bulunurdu zannımca.
başlığımın altına entry girenleri aticam söz gibi vaatlerde bulunurdu zannımca.
raperin nebu.
kanserin hangi türüne girer bilemedim ama vallaha eder yani.
kanserin hangi türüne girer bilemedim ama vallaha eder yani.
uyuyamamaya birebirdir.
çok sinirli olduğum için belki beni sakinleştirecek bir şey bulurum diye entryleri teker teker okuduğum, beni sakinleştirecek bir şey bulamadığım başlıktır. sanırım durum çok vahim.
mersin'e her gidişimde özellikle solistini dinlemek için gittiğim ve ne yazık ki son gidişimde karşı kafeyle aralarında geçen kavgadan dolayı kapalı olduğu için gidemediğim deniz manzaralı hoş mu desem bilemedim aslında hoşluğu solistin sesinin mükemmelliği olan mekan. allegroya yolunuz düşerse kesinlikle sertap erener'den aşkı isteyin dinlerken kendinizi kaybedeceksiniz. bir de erkek solisti var allegronun o da cem adrian çakması ama hatun onu da kurtarıyo.
yorgunluğu ve uykusuzluğu kamufle eden, değeri kaybedince ya da bitince anlaşılan şeyler arasında ilk sıralarda olan, çifter çifter aldığım için yokluğunu şimdiye kadar farketmediğim fakat bugün hissettiğim krem ya da toz olarak bulunan makyaj malzemesi.
edit: o değil de eksiyi niye yedim anlamadım
edit: o değil de eksiyi niye yedim anlamadım
meryem uzerli.
güzelliğin ve zerafetin simgesidir. girdiği her ortamda ışığıyla hemen farkettirir kendini. güzel bakar ve çok güzel güler. inatçıdır. ancak kendisi istediği zaman aşık olabilir ve aşık olduğu zaman da kolay kolay bırakamaz boğa kadını çünkü kalbini açmıştır bi kere. biraz umursamaz bir havası vardır dışarıdan bakıldığı zaman. sevmediğini umursamaz ve onu kazanmaya da çalışmaz ama sevdiklerine de çok değer verir. havalı görünür ama aslında çok mütevazidir. boğayı anlamak zordur çünkü bazen o bile anlayamaz kendini ki kendimden biliyorum. en önemlisi çok iyi dost olur boğa kadınından.
fotoğrafına bakıp psikolog seçince gerçekleşmesi olası olan durum. aksi halde bir psikoloğun kullanmaması gereken kelimelerdir bunlar ki kullanan psikoloğa psikolojik yardım alması önerilebilir durumdur.
kesin depresyondadır hatun.
kesin depresyondadır hatun.
aslında umursamak ama umursamanın yükünü omuzlarında taşıyamamaktır. başkalarını umursamıyor gibi görünmek ama aslında kendini umursamamaktır.
şu an itibariyle öyle bir an var mıdır ya da olacak mıdır bilinmeyen ama öyle bir durum olmuş ya da olacaksa kaka'nın bundan pek hoşnut olmadığının ya da olmicağının varsayıldığı durumdur. öyle bir an varsa şayet bilen söylesin yoksa da buyrun hayal gücünüzü konuşturun.
listede kendimi göremeyince biraz alındım ve üzüldüm ama malum yeniyim buralarda beni de yazın yüzde kaç oldu. ah ah o yüzde elli nerde. foklar penguenler kutup ayıları.
telefon.
üzülerek söylüyorum kaka. tamam yakışıklısın, karizmasın, kralsın da o isim ne ya.
dikkat çekmek için bağıra bağıra konuşup kahkaha atmaları.
çok çektik yıllardır dizi karakterlerine söylemek istediklerimizi bastırmaktan ya da dizi sırasında söve söve söylemekten. benim içimde çok şey birikti. bu bir katarsis anıdır.
ben başlıyorum
stefan ve damon salvatore:
lan yüzyıllarca katherine diye diye birbirinizi yiyip bitirdiniz, iki kardeş düşman oldunuz şimdi de bi elena çıktı ortaya bütün kasabayı elenaya kurban ettiniz. kasabada insan kalmadı elenayı kurtaracaz diye feda etmediğiniz. değer mi hı değer mi dizide o kadar güzel kız varken. hele sen stefan rebecah dururken. nolurdu onu sevsen nolurdu.
edit: keşke annem de buraya yazsaydı da dizi izlerken sövmeyi bıraksaydı biz de rahat rahat izleseydik.
ben başlıyorum
stefan ve damon salvatore:
lan yüzyıllarca katherine diye diye birbirinizi yiyip bitirdiniz, iki kardeş düşman oldunuz şimdi de bi elena çıktı ortaya bütün kasabayı elenaya kurban ettiniz. kasabada insan kalmadı elenayı kurtaracaz diye feda etmediğiniz. değer mi hı değer mi dizide o kadar güzel kız varken. hele sen stefan rebecah dururken. nolurdu onu sevsen nolurdu.
edit: keşke annem de buraya yazsaydı da dizi izlerken sövmeyi bıraksaydı biz de rahat rahat izleseydik.
deniz çakır
edit: benzeten okul müdürü.
edit: benzeten okul müdürü.
beğenilen kişiyle durup dururken kavga etme sebebi olabilir kimi zaman eğer buna inanılırsa.
edit: hiç denemedim
edit: hiç denemedim