bugün

entry'ler (37)

unutulmaz şarkı sözleri

buralara yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyemem.

savaş çıkınca okuyom ben ya diyecek türk gençleri

ve aynı zamanda 'ben gerekli desteği internetten veririm'diyen ve savaşı internetten takip eden kişidir.

bush dönemi vs obama dönemi

aradaki tek fark 5-10 cm bişey.

savaş çıksa da dünya biraz eğlenceli olsa

savaş çıktığında call of duty'deki gibi adam öldürüp öldüğünde tekrar doğacağını sanıp kahraman olmaya çalışan bir liseli sözü.

hayattan soğuma nedenleri

ayaktaki en küçük parmağı koltuk vs. kenarına çarpmak.

mini etek giyen sevgilisiyle gurur duyan erkek

içinden 'siz anca bakarsınız ben akşam neler neler yapıyorum' diyen erkek tipidir.

ilişkimize biraz ara verelim diyen kız

hep senle sevişiyorum biraz da diğerlerine kalsının kibar halidir.

anne ile yatmanın zevki

o sıcaklık ve huzuru başka hiç bi kızda bulamayacağınız yer.gerçekten çok özledim o günleri kendimi güvenli hissettiğim tek yer.

eduardo gonçalves de oliveira

ilk defa duyduğum yaşı 30 olmuş sadece zorunluluktan kiralanmış büyük ihtimalle faydasız olacak bir forvet.

sözlük yazarlarının nefret ettiği şeyler

-siyaset -erken kalkmak -bir kızı küfür ederken görmek.

iyi bir gey nasıl olmalı

herkesin kararına saygılıyım ve bence en iyi gey ölü geydir.

yarrak siken kelebek

başından beri takip ettiğim anlatışına hayran olduğum, hiç karşılık beklemeden hikayesini yazan, 2 gün önce final yapıp hikayeyi bitiren inci sözlük yazarı.

her kızın kesinlikle söyleyeceği yalanlar

-kaç kere yaptın doğru söyle. -ya aşkım valla bi kere çok sevmiştim öyle yapmıştım. Başka hiç yapmadım.

erkek yapar çapkın olur kadın yapar orospu olur

her ne kadar bu sözü sevmesem de erkeğin koruyacağı bişey olmadığı için kısmen doğru olan sözdür.

aşık olunacak erkeğin sahip olması gereken üç şey

her kıza göre değişen özelliktir. Bazılarına göre para araba ev , bazılarına göre para karizma ve masumluktur. Ama mutlaka para işin içindedir.

insanın büyüdüğünü anladığı an

anneye telefon açılıp gelirken 'çekirdek falan bişeyler al dendiğinde kaç yaşına geldin hala eve eşya getirtiyon git kendin al' dendiğini duyduğum andır.

gülben ergen

şu anda kanaltürkte o güzel 'dadı' dizisinde mükemmel oyunculuk sergileyen kişi.

hastası olunan sözler

'Seni ona buna değil de sana anlatabilsem, güneş hergün biraz daha sen damlatabilse. '

serdar ortaç ın şarkılara koyduğu mesajlar

buralara yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyemem diyerek imkansızlığın sınırlarını bize göstermiştir.

vajinasının kıymetini bilmeyen kız

vajinasının kıymetini bilmeyen kız kıymetini öğrenmek için üye olduğu sözlüğe 'vajinasının kıymetini bilmeyen kız' diye başlık açan kızdır.