bugün
- deniz arman10
- istanbula taşınmak16
- konya da 3 katlı binanın çökmesi18
- evlenmeden çocuk yapılır mı20
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın15
- tamer karadağlı13
- grand kartal otel25
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı14
- anın görüntüsü9
- akrabalardan nefret etmek12
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak21
- true evlenince karısına takacağı isim8
- arkadaşlar nasıl çıkmışım9
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi12
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
- pardonadinizasizmi33
- 2011 türkiye süper kupası neden oynanmadı12
- gevrek tulum çay üçlüsü12
- sinan oğan14
- dertlenince yapılacaklar19
- galatasaray hakkında yasa dışı bahse teşvik davası10
- çamaşırları asmayan kocayı tek ayak bekletmek16
- öğrencilerine kadir mısıroğlu izleten öğretmen8
- bok yerine b k yazanlarin mukemmel terbiyesi10
- true'nun evleneceği kadında aradığı özellikler9
- hoşlanılan kızla traktör almak8
- mide bozulmasına kökten çözüm8
- saldırı amacıyla inenlerin ehliyetine el konulması12
- turizm bakanının turizm şirketinin olması44
- sabah 31 i9
- ahmet hakanın bakanlık suçlu diyememesi13
- ot külo aldırmıyorsa pandalar neden şüşko8
- ahmet beyin beyaz bareti11
- cumhuriyetin en büyük projesi okul ve öğretmendir11
- sudekiray silik yesin kampanyası10
- gazeteciye seni katledecegiz diyen işidli cocuklar12
- sudekiray 6 yıl 5 ay çaylak yapılsın kampanyası26
- yazarların hayal ettiği yaşam tarzı17
- oral sekste dişlerini değdiren kadın9
- yemekten kalkıp kitaba gitmek17
entry'ler (27)
Tayt giyen abiler.
kendini nimetten sanmanin sosyal medyaya indirilmiş boyutundan baska birşey değil.
dedikodu.
''ne mi yapacağım bundan sonra?
ayak izlerimi silmek için sana gelen yolları tersinden yürüyeceğim önce.
şiir okumayacağım bir süre, hediyelik eşya satan dükkanların önünden geçmeyeceğim.
senin için biriktirdiğim yağmur suyunu bir gül ağacının dibine dökeceğim .
yeni bir yanlışlık yapmamak için telefonlara çıkmayacağım.
emekli kahvehanelerinde yaşlılarla konuşarak sonumu görmeye çalışacağım.
fotoğraflarını güneşe koyacağım bir an önce solsunlar diye...''
ayak izlerimi silmek için sana gelen yolları tersinden yürüyeceğim önce.
şiir okumayacağım bir süre, hediyelik eşya satan dükkanların önünden geçmeyeceğim.
senin için biriktirdiğim yağmur suyunu bir gül ağacının dibine dökeceğim .
yeni bir yanlışlık yapmamak için telefonlara çıkmayacağım.
emekli kahvehanelerinde yaşlılarla konuşarak sonumu görmeye çalışacağım.
fotoğraflarını güneşe koyacağım bir an önce solsunlar diye...''
hayranlık beslediğim bir kitle olmuştur her daim özellikle son zamanlarda kendileri.
yavsakliktir.
En sevdiğim.
Sig sauer p226
Browning 14lü,t serisi
Luger p08 parabellum,pek bulunmasa da.
Glock..genel olarak hepsi
Baretta f92
Browning 14lü,t serisi
Luger p08 parabellum,pek bulunmasa da.
Glock..genel olarak hepsi
Baretta f92
Popüler kültürün etkisinde fazlasıyla kaldığımız en büyük gerçek...avm lerde kapalı mekânlarda cafelerde orada burada tikilip kaldik...hayır imkanımız olsa bile kısa bi doğa gezintisi vb yerine buraları tercih ediyoruz malesef..herkes x yerdeki starbucksu,x yerlerdeki bilimum cafeleri biliyorda daha kendi köyü başta olmak üzre herhangi bir köye adım atan yok..tatilde yurtdisi gezilerini bir marifetmis gibi ballandıra ballandıra anlatıyor da,daha kendi ülkesinde birçok yeri gezmemis sorsan haritada hangi bölgede onu bile bilip gosteremiyor..kime sorsam abd'de,kanada da,ingiltere de,hollanda da yaşamak istediğini söylüyor da kendi öz vatanını sayan pek az...ellerine bir imkan geçse ülkeyi terkedecek insan sayısının oldukça fazla olacağına eminim..malesef ki bu bir gerçek
Mensubu olmaktan gurur duyduğum millettir.
Aşık olunasidir,gurur vericidir. herkese nasip olmayan bir şeydir. bayrağı sevmeyi gerektirir. kırmızı ile beyazın yan yana geldiği yerde çıldırmayı gerektirir Türk olmak..
Bireysel silahlanmayı destekliyorum.
Kanada'da yaşamıyoruz.Otobüste insanların yakıldığı,okulların yakıldığı bir ülkede yaşıyoruz.
Kıçımızın dibinde 10 senedir kafalar kesiliyor,bombalar patlıyor.insanlar hala Pariste yasiyormus gibi davranıyor.
Ortadoğu ülkesinin kendisiyiz.
Avcı olmayanın av olduğu bir coğrafyadayız.Yaşam tarzımızdan dolayı en çok tehdit altında olanlar biziz.
Herkes silah kullanmayı öğrensin.Her 3 vatandaşından birinin obez olduğu ebesinin kıtasında yer alan ABD'de bile evler cephanelik gibi.Adamlar artık sıkıntıdan birbirlerini tarıyorlar ama bizim g.tmzü kesmek için kapımızda bekleyen tonla düşman varken çoğumuz daha sapan tutmayı bile bilmiyor.Olaki ordu,polis düştüğünde,yurtdışına kaçacak mülteci olacak fırsatı bulamazsanız kendi canınızı nasıl koruyacaksiniz?Öldürülmeyi bekleyen kuzular gibi olmayın,azıcık kurt olun.
Öldürme-öldürülme fikirlerine alışın.
Güneydoğu'da senelerdir evler AK-47 tarlası.Bizim evleri arasan anca ekmek bıçağı çıkar.Ateşin istanbul'a,izmir'e,Ankara'ya,Bursa'ya sıçramayacağını,guvenliginizin garantide olduğunu mu zannediyorsunuz anlamıyorum ki ben.Güvende olduğunuz fikri,hümanizm vesaire bunlar sadece kolay öldürülmemiz için aklımıza sistemli olarak yerleştirilen şeyler.
Yaşadığımız yerin gerçekleriyle bagdaşmıyor.Fare bile adamın kulağını üfleye üfleye yer,aynı şekilde canımıza kastedenlerin huzur dolu yalanlarına boyun eğip bizi kesmeden evvel uyuşturmalarina müsaade ediyorsunuz..!
Kanada'da yaşamıyoruz.Otobüste insanların yakıldığı,okulların yakıldığı bir ülkede yaşıyoruz.
Kıçımızın dibinde 10 senedir kafalar kesiliyor,bombalar patlıyor.insanlar hala Pariste yasiyormus gibi davranıyor.
Ortadoğu ülkesinin kendisiyiz.
Avcı olmayanın av olduğu bir coğrafyadayız.Yaşam tarzımızdan dolayı en çok tehdit altında olanlar biziz.
Herkes silah kullanmayı öğrensin.Her 3 vatandaşından birinin obez olduğu ebesinin kıtasında yer alan ABD'de bile evler cephanelik gibi.Adamlar artık sıkıntıdan birbirlerini tarıyorlar ama bizim g.tmzü kesmek için kapımızda bekleyen tonla düşman varken çoğumuz daha sapan tutmayı bile bilmiyor.Olaki ordu,polis düştüğünde,yurtdışına kaçacak mülteci olacak fırsatı bulamazsanız kendi canınızı nasıl koruyacaksiniz?Öldürülmeyi bekleyen kuzular gibi olmayın,azıcık kurt olun.
Öldürme-öldürülme fikirlerine alışın.
Güneydoğu'da senelerdir evler AK-47 tarlası.Bizim evleri arasan anca ekmek bıçağı çıkar.Ateşin istanbul'a,izmir'e,Ankara'ya,Bursa'ya sıçramayacağını,guvenliginizin garantide olduğunu mu zannediyorsunuz anlamıyorum ki ben.Güvende olduğunuz fikri,hümanizm vesaire bunlar sadece kolay öldürülmemiz için aklımıza sistemli olarak yerleştirilen şeyler.
Yaşadığımız yerin gerçekleriyle bagdaşmıyor.Fare bile adamın kulağını üfleye üfleye yer,aynı şekilde canımıza kastedenlerin huzur dolu yalanlarına boyun eğip bizi kesmeden evvel uyuşturmalarina müsaade ediyorsunuz..!
siyaset,tarih ve spor hakkında extra bir bilginiz olursa çok şükela olur * ha birde tayt pantolona herkes değinmiş zati.
kendisini dün çoook severek aldığımdır...çok memnunum
Türk sinemasında fikrimce en çok ses getiren,hakkını veren film olmuştur.
Türklük, hem mefkurem, hem de kanımdır:
Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil!
Türklük hadimine 'Türk değil!' diyen
Soyca Türk olsa da 'piçtir', Türk değil!
Ziya Gökalp
Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil!
Türklük hadimine 'Türk değil!' diyen
Soyca Türk olsa da 'piçtir', Türk değil!
Ziya Gökalp
anlayamazsınız.
arabalı olana göre 1-0 önde olan erkektir.
benimdir o...
ikincisini heyecanla beklediğim filmdir kendisi.