bugün

entry'ler (13)

40 derece sıcaklıkta pardesü giymek

Türbanlı bomba da olabilir .

özgürlük

Üçkuruşa beş köfte yok öğle yağma ne kadar ekmek . okadar köfte

özgürlük

düzeltemez bu durumu çünkü pumpkinleri ölümsüz bu ülkenin godamanlar nasıl ense büyütecek yoksa enayi ırkız bukadar basit cogunlugumuz koyunlugumuzdanmıdır. eeee yok işte kırkayakbile özgür insan nekadar garip insanı köle yapan yine insan ama türk köleler dilsiz pumkinlerinde ise dil pabuçdan büyük dilsiz köleyi herkez sever açık. herkes skr. bahtsız bedeviler çalısın uleyn bende dahil.

özgürlük

Bex dever haklı hakkını aramayan ulusuz köle olmayadamahkum edilmişiz el mahkum ...gardiyan bu düzen devran çark değişmez punnisher gelse düzeltemez bu durumu çünkü pumpkinleri

fobi

Takıntı bi nevi korku takıntılarının genel anlamı dır.

am

Öğleden önceki saatlerdir aşamdegildir bu kırk kelime .yazmada bayaa saçma saçmaladımmı sanmam

göçmenler

Benden söylemesi güvenilmez iş yapılmazduyduk .duymadık demeyin aklınızı peynir ekmekle yemeyin

türkiye

Türk iye türk lere ait demektir ama türklerin olmadığı memleket haline gelmiştir zaten beraberlik birlik ruhunuda kaybettik türk diye birsey varmı ben türk üm özümde nemutlu türküm diyene dediğim için türklüğümü pekiştiriyorum ama artık ne türk leri ne türk olmayı nede türk olmayı nede kendimi seviyorum kaçmak istiyorum bu diyardan sadece koyun gibi .yasanmıyor artık

tayyip 10 sene daha yaşarsa abd yi geçeriz

Adamlar asmıs herseyi biz yerinde sayıp ıkı ileri bi geri den beter olcaz yerinde saymayı bırak götü .kaybetcezenson o olcek

tayyip 10 sene daha yaşarsa abd yi geçeriz

Aç karnına yedinmi sen beyin var la yok arası yobaz lıklamı gececegiz medeni ülkeleri onlara zaten ulasmakyıldıza dokunmak.!

türkiye acaba araplasıp yobazlaşıyormu

Türkler araplasıp yobaslasıyormu ? Acaba

türkiye yobazlara mı kaldı

Aynen eskiden yobaz kesim yeniden hortladi çıg gibide buyuyup kendi icimizde patlayacak saatli bomba zamani gelincede bigbang tarih tekerrur ve yine guzel gunler gelirmi bilinmez ama zaman kaybı da oldugu. apacık

hoş geldiniz

!@#$% €£¥₩^&*%×?*&^Suriyeliler in istilasi olabilir buyrun sefa geldiniz sefasinida surelim suriyelileri ama nezaman?