bugün
- sözlüğün en güzeliyle en yakışıklısını evlendirmek23
- kadınların birbirine iltifat etmesi10
- jose mourinho15
- boykot44
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı60
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur14
- insan olmaya ceyrek kala19
- mourinho'nun okan buruk'un burnunu sıkması12
- gocu yetkili olsun kampanyası9
- intihar etmemek için nedenler9
- küresel ıkınma21
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası12
- aybüke pusat21
- anın görüntüsü10
- araptapar dinciler türkçe kuran'a neden karşı20
- first date kombini9
- hamburgere 400 lira vermek8
- doğru insanı beklemek8
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler11
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı9
- fotokopici bi erkek10
- suçüstü yakalandılar18
- 29 ekim cb seçimi8
- kızın olsa adını ne koyardın23
- ismet gürbüz silik olsun9
- canım çok fena espressolab çekti10
- boydan atmayan erkek10
- yeşil göz12
- hasta ziyaretine ne götürülür21
- ssilvermist14
- kısa boylu erkek10
- hoşlanılan kişinin annesiyle hamama gitmek8
- volkan konak53
- sözlük kadınlarının bacakları10
- sözlüğün en götü güzel kızı9
- sözlüğün en gözü güzel kızı16
- ismetin sözlüğü bozması8
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları33
- volkan konak sahnede geberdi açıklaması14
- çorba yapabilen sözlük yazarları21
- siyasilerin ölmemesi15
- uludağ sözlükte esen devecialpay efsanesi9
- abd iran savaşı10
- en sevdiğiniz üç şarkıcı15
- dünyanın en güzel denizi8
- her moto kuryenin sevgilisinin olması9
- çekindiginiz en iyi görsel20
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar8

sevdiği entry'ler
"bu bir zulumdur. sırf musluman olduğu için başarılı bir arkadaşımızın yoluna taş koydular. 250 milyon izlenme yapmıştı 250 milyon! çekemediler. almanya çekemedi fransa çekemedi. kıskandılar. eeey din kardeşlerim! bu zulume bir son verelim. oyunuzu ak partiye verin reis avrupa ya dersini versin.
eeey kılıçdaroğlu! burada bir müslüman kardeşimizin vidyosunu yutuptan kaldırmışlar sırf kıskandıkları sırf çekemedikleri için sen hala avrupa da avrupa diyorsun! utanmıyor musun? zaten ssk yı da batırmıştın.
işte bu cehape zihniyeti boyle kardeşlerim! yoldaşlarım!"
boyle de magduriyet çıkarılır.
eeey kılıçdaroğlu! burada bir müslüman kardeşimizin vidyosunu yutuptan kaldırmışlar sırf kıskandıkları sırf çekemedikleri için sen hala avrupa da avrupa diyorsun! utanmıyor musun? zaten ssk yı da batırmıştın.
işte bu cehape zihniyeti boyle kardeşlerim! yoldaşlarım!"
boyle de magduriyet çıkarılır.
2014 yılından sonra türk youtuberlar diye bir bok çıktı tabi ben bu arkadaşları 2015 yılında keşfettim tabi o ergenlerin tek tek ismini saymayacağım ne kadar trend olan varsa hepsi beceriksiz amma velakin jahrein bu kategoriye girmez.Zaten adam youtuber değil öyle bir iddiasıda yok olsada başarılı olur ondan eminim.Aşırı bilgili bir yayıncı aslında türkiyede böyle yayıncılar var mı diyor insan varmış valla... Jahreinde olmasa valla ne youtube açarım nede twitch denen o gereksiz yerleri... Yayında açtığı müzikler olsun espirileri olsun gerçekten insan anlıyor hangi yaş kitlesine hitap ettiğini (+24)....
Sözlükte hala gömen arkadaşlarım var valla kusura bakmasınlarda daha benim yaş grubumu temsil eden bir fenomen göremedim şu internette.... hatta şu enes batur ve batuşaray mı ne jahreinin canlı yayına geldiler hayatımda o kadar gülmedim bildiğin taşak geçmiştir. velhasıl seviyoruz seni devam böyle....
Sözlükte hala gömen arkadaşlarım var valla kusura bakmasınlarda daha benim yaş grubumu temsil eden bir fenomen göremedim şu internette.... hatta şu enes batur ve batuşaray mı ne jahreinin canlı yayına geldiler hayatımda o kadar gülmedim bildiğin taşak geçmiştir. velhasıl seviyoruz seni devam böyle....
Bahar candan.
oturabiliyor musun?
Hacı şakir.
gelmiş geçmiş en karizmatik oyun karakteridir.
yagami ailesinin (eski adıyla yasakani ailesi) son üyesidir.
(bkz: the king of fighters)
http://es.pg.photos.yahoo...s.yahoo.com/ph//my_photos
yagami ailesinin (eski adıyla yasakani ailesi) son üyesidir.
(bkz: the king of fighters)
http://es.pg.photos.yahoo...s.yahoo.com/ph//my_photos
---spoiler---
I'd like two number 9's; a number 9 large; a number 6, extra dip; a number 7; two number 45's, one with cheese; and a large soda.
---spoiler---
I'd like two number 9's; a number 9 large; a number 6, extra dip; a number 7; two number 45's, one with cheese; and a large soda.
---spoiler---