bugün
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı24
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz12
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- gecenin şarkısı21
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- marlboro touch gray14
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı9
- sözlüğün en zekalı erkeği8
- en son ne yediniz16
- aleyna tilki nin memeleri10
- anın görüntüsü16
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları25
- işsizim kafayı yemek üzereyim19
- başka kime oy verecem alternatif yok ki38
- trump'ın grönland bize lazım demesi16
- cumhurbaşkanından akp belediyelerine 45er milyon14
- hala ak parti ye oy verecek olan insan16
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız11
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı13
- libyada köle pazarında satılan insanlar21
- stepne denince akla hemen onu adı gelir8
- kıdem tazminatı tavanı10
- öğretmen maaşının 80000 tl olması13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- yuzırların küloları11
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez15
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak13
- beklenen büyük istanbul depremi8
- bana bakın ulan develer8
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl39
- gece atıştırmalık önerileri11
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- v a m p i r o v22
- freud türk olsa olabilecekler10
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
entry'ler (1795)
türk kahvesini şekerli içenlerin içeceği.
Insani olmasa mukemmel memleket. Ama insanlari asiri garip.
-bizim sulale de full giresunlu...
-bizim sulale de full giresunlu...
19 bin yıl mı? tövbe de kardeşim..
Bosluktayim ben. Duzenli bir isim yok. Derslere de girmiyorum zaten. Uzaktan egitimi kokune kadar reddediyorum. Gece uyuyan bir tip degilim ayrica. Normal donemlerde bile gunde sadece 4 5 saat uyuyordum. Boyle bir boslukta nasil uyuyayim beden surekli sabitken.
3 santim ile fark attigim adamdir. Kisa da degildir. Ortalamanin biraz altindadir, o kadar.
Gercek anlamda sevgilisini veya cevresindeki diger kadinlari kiskanan erkekler net maldir awq. Ha lafim su kisimdakilere; su etegi giyemezsin, o askili disarida giyilmez, o elbise de ne.. tarzinda sacmalayan tiplerden bahsediyorum. Kadinlarin birer obje olmadigini anlayamamis cahillersiniz. Kadinlar sanki siz yobazlar olmadan yasayamayacakmis gibi aylak aylak dolanirsiniz sokaklarda. Oysa ki sizin gibiler olmasa herkes diledigi gibi yasayabilecek.
Hadi bunu yapan erkegi geciyorum. Buna izin veren kadin daha bi aptaldir. Hayatina birilerini aldin diye senin verecegin kararlara kimse mudahale etmemeli sayin gerizekali hanimefendi, kimsenin kulu, kopegi degilsiniz. Bunu yapan erkekler de var. Kanka gelemem manita izin vermiyorcular. Sanki bana 15 yillik evliler anasini satayim.
Kendinize gelin lan. Burnunuzu sizi alakadar etmeyen seylere sokmayin. Ugrasacak bir seyler bulamayip millete sarmayin. S..tirin gidin birazcik sizi gelistirecek seyleri merak edip izleyin.
Hadi bunu yapan erkegi geciyorum. Buna izin veren kadin daha bi aptaldir. Hayatina birilerini aldin diye senin verecegin kararlara kimse mudahale etmemeli sayin gerizekali hanimefendi, kimsenin kulu, kopegi degilsiniz. Bunu yapan erkekler de var. Kanka gelemem manita izin vermiyorcular. Sanki bana 15 yillik evliler anasini satayim.
Kendinize gelin lan. Burnunuzu sizi alakadar etmeyen seylere sokmayin. Ugrasacak bir seyler bulamayip millete sarmayin. S..tirin gidin birazcik sizi gelistirecek seyleri merak edip izleyin.
ilk kelimesi ile şekil almaya başlayan içecek, o ismin kalkması sonucunda artık ne olarak karşınıza gelir emin olamıyorum. bazı şeyler şimdiki haliyle güzeller, değil mi?
hiç yaşamadığım olay. bugüne kadar reddedilmeyi göze alacak kadar kimseden hoşlanmadım. ilişkilerim tabii ki de oldu ama bunlar spontane gelişti çoğu zaman. eğer bir ilişki yaşamak istiyorsam ilk önce karşımdakini tanımalıyım. tanıdıktan sonrası zaten kesinlikle geliyor ve reddedilecek herhangi bir pozisyon kalmıyor ortada çünkü karşımdakini tanıyor ve ona göre hareket ediyorum..
insanları hayatımdan çıkartmayı beceremediğimi düşünüyorum. hayatımdan çıkmak isteyen birisi olduğu zamanda da kesinlikle en ufak bir müdahalede bulunmadım. bıraktım, benim başaramadığımı başaran birisine engel olmak kendime vereceğim en büyük zarar olabilirdi. sürekli bu yönde düşündüm. şu an hayatımda, yanımda olan insanların hepsiyle gönül rahatlığı ile oturup sohbet edebiliyorum. eğer istemeseler yanımda olmazlardı sanırım..
Son feci bisiklet - 80
Mukemmel sarki bu arada..
Mukemmel sarki bu arada..
Nuh'un kendisi allah mi yani? Tovbesttt
Yana yakila hep kendine kiziyorsun
Maksadimi astim diyeeee
Delice bir oyuna inat ediyorsun
Bilmeden niyeeee
Mukemmel otesi grup dinlerim, cevremdekilere de dinletirim. Dinleyin la siz de..
-neden diye sorma
Maksadimi astim diyeeee
Delice bir oyuna inat ediyorsun
Bilmeden niyeeee
Mukemmel otesi grup dinlerim, cevremdekilere de dinletirim. Dinleyin la siz de..
-neden diye sorma
Yaklasik 1 yildir yasadigim durum. Yeni insanlarla tanisiyorum, direkt arkadaslik kurabiliyorum. Gel gor ki icimde sevgiye dair en ufak hareket yok. Iliski anlaminda da baya bir bosluktayim. Flortlestigim kizlarin cogundan 2. - 3. Bulusmadan sonra soguyorum. Garip bir durum umarim duzelirim.
Kahvalti diye bir sey yoktur arkadaslar. Uyanir uyanmaz koyu bir kahve tum bedeninizi uyandiracaktir. Hade eyv.
Gecen gun kapattim. 30 gun civari kapali kaldiktan sonra tekrar acarım belki belli mi olur. Guzel site ama bos yapmak icin..
Cunku dunyayi degisterecegiz falan hahahahaha .swh
size ne kadinlarin ellerinden manyak deliler.
Evet canim sozluk, yine sosyal medya hesaplarini kapatip buralara dadandim. En azindan salak sacma da olsa fikirlerimi bir sekilde belirtmek guzel hissettiriyor. Cok fazla kalmam ayrica 10 15 gun sonra tekrardan uzunca bir ara verebilirim. Neden olmasin, benim hesabim sonucta awq.
Avrupada gormeye deger en ucuz ulkelerden birisi italya, sanirim ondan dolayi herkes orayi tercih ediyor olabilir.
Madem para harcayacagiz en azindan bir yerleri gorelim demek gayet mantikli.
Madem para harcayacagiz en azindan bir yerleri gorelim demek gayet mantikli.