bugün
- hayatı sorgulamak13
- kahve falında kovboy çıkması10
- kedi besleyen erkek8
- hatay usulü soslu döner12
- istanbulun en berbat ilçesi13
- üsküdar üniversitesi'nin yaratiliş manifestosu14
- albay kemal8
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak19
- jose mourinho34
- dinde zorlama yoktur13
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- anın görüntüsü27
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- günün şarkısı10
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız9
- ötüken'e hacca gitmek9
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri20
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
entry'ler (228)
marx ve engelsin kitaplarını okurken yaptığım eylemdir. bulması kolay bi kere. kütüphaneler atsız kitabından geçilmiyor kitapçılar da getirtmiyor. en sağlamı pdf indirip okumak.
"evet sağlık olsun." yazmış.
ölümden sonra hayata inanan insalhdjd(yazamadım klavyem bile karşı çıktı) beyanatıdır.
hiç sorgulamadım. sorgulamaya ihtiyaç bile duymadım. çünkü allah ve dinler benim için kendimi bildim bileli aşırı saçma geliyordu. hiçbir zaman dinleri ciddiye alamadım. özellikle de islamı. çok net hatırlıyorum ailemin zoruyla gittiğim kuran kurslarının birinde yine halının desenlerini incelemeye dalmıştım. hocamız "evladım dinliyor musun" deyince aniden derse geri dönmüş ve hocanın anlattıklarını dinlemeye başlatmıştım. "cinler bir kurt gelip asayı ısırarak kırana kadar onun öldüğünü anlamamışlardı. asa kırıldı ve cansız bedeni birden yere düştü." diyordu hoca. ben bunları duyar duymaz karnımı tuta tuta gülmeye başlamıştım. dakikalarca gözlerimden yaşlar akarak güldüm. hoca beni kolumdan tutup camiden attığında ben hâla gülüyordum. o akşam kuran kursundaki arkadaşlarımdan bunun hz. süleyman(net hatırlamıyorum başkası da olabilir) ile ilgili bir hikaye olduğunu söyleyene kadar bütün kalbimle hocanın bize bir fıkra anlattığını ve benim işi abarttığım için camiden atıldığımı sanmıştım. yani başından beri dinler ve allah benim için bir fıkradan öte birşey değildi. ancak bu ergenliğe girdiğimde değişti. artık allah'tan nefret ediyordum. o egoistti. insanları kendisine tapması için yaratmıştı. o katıksız ve bilenmiş nefreti hakeden tek canlıydı. tabiki bu görüşlerimde spiritüel satanizme yönelişimin de etkisi oldu. ancak daha sonra görülmeyen bir varlığa tapmanın saçmalık olduğuna karar verdim. buna rağmen satan'ın öğretileri hep aklımın bir kenarındadır.
tamamen saçmalık ve acizliktir. bir de bunu iyiymiş gibi lanse etme çabasında olanlar var. onlardan ayrı tiksiniyorum.
bir insan nasıl olur da umutlarını varlığı belirsiz ve hiçbir bilimsel dayanağı olmayan birşeye bağlar ki! umutlarınız bu kadar ucuz mu?
bunu yapanların ana argümani şudur: ahiret yoksa bu dünyada cezasını çekmeyenler ne olacak? hiçbir şey. cevap açık ve net. hayatın gerçeklerinden kaçıp adaleti insanların değil (varlığı kesin olmayan) tanrının ve (varlığı kesin olmayan) onun yarattığı meleklerin sağlayacağına inanmak gerçekten saçmalıktır.
adaleti bilek ve akıl gücüyle sağlamaktansa böyle boş kuruntulara inananlar ise korkak ve aciz böceklerden öteye bir varlık sergileyemezler.
bir insan nasıl olur da umutlarını varlığı belirsiz ve hiçbir bilimsel dayanağı olmayan birşeye bağlar ki! umutlarınız bu kadar ucuz mu?
bunu yapanların ana argümani şudur: ahiret yoksa bu dünyada cezasını çekmeyenler ne olacak? hiçbir şey. cevap açık ve net. hayatın gerçeklerinden kaçıp adaleti insanların değil (varlığı kesin olmayan) tanrının ve (varlığı kesin olmayan) onun yarattığı meleklerin sağlayacağına inanmak gerçekten saçmalıktır.
adaleti bilek ve akıl gücüyle sağlamaktansa böyle boş kuruntulara inananlar ise korkak ve aciz böceklerden öteye bir varlık sergileyemezler.
"ahlak anlayışın zincir ile bileğine bağlı" şeklindeki rap sözünü akla getiren fetvadır.
ağıza alınan suyu dişlerin arasından fışkırtmak yöntemi ile vücuttaki köpüğü temizlemeye çalışmak.
ağıza alınan suyu dişlerin arasından fışkırtmak yöntemi ile vücuttaki köpüğü temizlemeye çalışmak.
türkiye değildir. türkiyedeki müslüman oranı %80'i geçmez. nokta.
7'den 77'ye herkesin oynayabileceği bir oyuncaktır. ancak illa en iyi markasından alacağım diyorsanız (ki bu LEGO oluyor) cüzdanınız epey hafifleyebilir. benim gibi orta halli bir bütçeye sahipseniz alternatif markalara yönelin. şuan ben de alternatif marka arayışındayım. aklımda birkaç marka var onları deneyip kararımı verdiğimde bu entryi editlerim. ola ki unutursam diye siz lego severleri beni 1-2 hafta sonra mesaj yolu ile yoklamaya davet ediyorum.
forum chat tarzı ne oluyor aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
hayırlı forumlar.
hayırlı forumlar.
berkin elvan başlığını takibe aldığından emin olduğum yazardır. berkinle ilgili entrym de hoşuna gitmemiş olsa gerek ki bana da saçma mesajlarından atmış. tabiki de cevap yazmadım. neden? vakit kaybı.
son 3 senedir profesyonel olarak vatan hainiyim. bu yazımda vatan hainliği konusundaki soruları yanıtlayacağım.
kriterler nelerdir?
yasayla belirlenmiş kriterler yoktur ancak şu kriterlere uygun olmak işinizi kolaylaştıracaktır;
1- müslüman olmamanız.
2- türk olmamanız.
3- solcu olmanız.
4- sosyalist olmanız(DiKKAT VURULMA TEHLiKESi!)
nasıl vatan haini olunur?
öncelikle kendinizi bir kesime düşman etmeniz lazım. ben bana düşman olması için müslümanları ve ülkücüleri seçtim. eğer fazla uğraşmak istemiyorsanız size de düşman olarak bu kesimleri seçmenizi öneririm.
çalışma ortamı nasıl?
nefes aldığınız her an mesai saatinizdir. genelde ortalama bir eviniz olur. ancak bazı vatan hainleri kariyerlerinde yükselmek uğruna sıcak yuvalarından vazgeçip çok zor şartlar altında yaşamayı seçebilir.
maaş iyi mi?
malesef maaş diye birşey yok. biz vatan hainleri özgür yaşadığımız her anı emeklerimizin karşılığı olarak kabul ederiz.
emeklilik var mı?
evet! çoğu vatan haini ilerleyen yaşlarında emekli olur ve eski mesleğinden "gençken çok yaramazlık yaptım ehu ehu" diye bahsetmeye baslar.
şimdilik bu kadar. başka sorunuz olursa mesaj atmaktan çekinmeyin. yazım yanlışı varsa lütfen yanlışımı ve doğrusunun ne olduğunu mesaj yoluyla iletin.
kriterler nelerdir?
yasayla belirlenmiş kriterler yoktur ancak şu kriterlere uygun olmak işinizi kolaylaştıracaktır;
1- müslüman olmamanız.
2- türk olmamanız.
3- solcu olmanız.
4- sosyalist olmanız(DiKKAT VURULMA TEHLiKESi!)
nasıl vatan haini olunur?
öncelikle kendinizi bir kesime düşman etmeniz lazım. ben bana düşman olması için müslümanları ve ülkücüleri seçtim. eğer fazla uğraşmak istemiyorsanız size de düşman olarak bu kesimleri seçmenizi öneririm.
çalışma ortamı nasıl?
nefes aldığınız her an mesai saatinizdir. genelde ortalama bir eviniz olur. ancak bazı vatan hainleri kariyerlerinde yükselmek uğruna sıcak yuvalarından vazgeçip çok zor şartlar altında yaşamayı seçebilir.
maaş iyi mi?
malesef maaş diye birşey yok. biz vatan hainleri özgür yaşadığımız her anı emeklerimizin karşılığı olarak kabul ederiz.
emeklilik var mı?
evet! çoğu vatan haini ilerleyen yaşlarında emekli olur ve eski mesleğinden "gençken çok yaramazlık yaptım ehu ehu" diye bahsetmeye baslar.
şimdilik bu kadar. başka sorunuz olursa mesaj atmaktan çekinmeyin. yazım yanlışı varsa lütfen yanlışımı ve doğrusunun ne olduğunu mesaj yoluyla iletin.
10-15 yaş arası ülkücülerin klavyelerinden düşmeyen sözdür. her gördüğümde gülerim.
imam hatipde grup seks yapıldığına şahit olmuş birisi olarak beni şaşırtmamış olaydır.
beyni olmadığı için.
siyahi(zenci işte anlayın), gözlüklü, kıvırcık saçlı.
gerçekleri yazdığı için yasaklanmıştır.
not:inş tutuklanmam.
not:inş tutuklanmam.
benim telefonum gayet ucuz bir samsung hiçbir işimi görmüyor kendisinden nefret ediyorum ama param olsa bile gidip de 5000 liraya telefon almam.
sandığımın aksine türk polisinin kullananlara gayet iyi müdahele ettiği uyuşturucudur. amerikada çekilen videoları ilk izlediğimde bunlar kontrol altına alamıyorlarsa bizimkiler hiç beceremez demiştim ama kimse parmağından olmadan adamı kelepçeleyip götürdüler.
gerçekten bravo!
gerçekten bravo!