bugün
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi27
- maço erkek vs alfa erkek9
- galatasaray21
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü9
- uludağ sözlük 2025 hataları8
- mert hakan yandaş13
- v a m p i r o v14
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- anın görüntüsü12
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı76
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12

entry'ler (12)
Helal olsun lan ama paylaşmadan edemeyecem.
Okurken sesli siktir çektiğim başlık. Ulan zerzavat japonlar napsın kafasına mı sıksın? Yapacağın tesbite sıçim. Biri de japonyada asgari ücret 300 K diye yazmış. Akıllı seni. En pahalı prefacture'da saat başına minimum 950 yen alırsın. Bu fiyat ortalama bir prefacture'da 800 yen. Senin dediğin parayı almak için ayda 375 saat it gibi çalışman lazım. O kadar çalışacak göt varsa bebede zaten bi zahmet 300K yen de kaldırsın adam da japonya şartlarında evine ekmek götürsün çocukları da okula gitsin.
Geçenlerde paris'teki bi çin mahallesinde çinli bi ablamıza kestirdim. Ne yapim dayanamadım görünce ve beklenen oldu sikti attı traşımı.
Genelde hayalleri kısıtlı, vizyonsuz, eğitim seviyesi düşük kızlardan oluşur. Türbanlı kız sayısı diğer bölümlere göre daha fazladır ama bu onların diğer kızlardan çok da farklı olduğunu göstermez. Diplomayı aldıktan sonra evlenmenin hayalini kuranlar aralarında çoktur. Ciddi bir kısmı hayattaki yapabileceği en büyük başarının kpss'de atanmak ve evlenip çocuk yapmak olabileceğine inanmıştır. Piyasadaki en popüler kitapları bulup okuyunca kitap okur yazar olduğunu ima edebilirler ama aslında dayatılan bir kitabı okuduğunun çok da farkında değildirler.
Bu bebeden zarar gelmez. Bazısı harbiden mal oluyor anime dünyası ile gerçek dünyayı ayırt edemiyor, sosyal hayatta da çok başarılı olamıyorlar ne yazık ki. Ama genel özellikleri kötü niyet beslemezler yardımcıdırlar arkadaşlarının başarılarını falan kıskanmazlar. Yukarıdaki entry'lerde bahsedildiği gibi lol oynama zorunluluklar falanı da yoktur. Anime 7-15 yaşa hitap eden bi çizgi film değildir amk aksine bir felsefeyi anlatmak için başvurulan fantastik bir yöntemdir. O felsefeyi de anlamak zaman, kafa, hayal gücü falan gerektirir. Anime izleyen erkek'in sıradan bir erkekten noksanı da yoktur.
Sevmeyenden ziyade tanrılaştıran cahildir diyebileceğim bir önerme.
Gayet normal bir durumdur, Fransa'daki ortalama pringles fiyatları 1.75-2 euro'dur. Belli ki bağlı olduğu şirket ülke farketmeden kâr'ını sabit tutmak istemiş.
Pas alır pas verir, ciğersiz koşar, gol atar. Oyundan çıkarken de ağlamaz. Kendisi baştan aşağı profesyonel futbolcudur birader. Ancak diğer oyuncular gibi sosyal medyada fink atıp takipçi kasmadığı için gerçek değerini görememektedir ne yazık ki.
Bu şehirde trafik lambaları diye bir kavram yoktur. Yaya geçidinden geçerken araba varsa dur, araba yoksa geç anasını satim.
En temelinde CO2 salınımını azaltır toplu taşımacılık. Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerindeki benzin fiyatları ciddi derecede pahalıdır. Ancak buna karşılık iyi bir toplu taşıma sistemi kuruludur ve yıllık taşımacılık biletleri de ucuzdur. Bu sayede çoğunluk toplu taşımacılık kullanır. Diğer türlü şehir merkezlerinde nefes alamazsın.
Başarıları göz önünde bulundurarak incelendiğinde Şenol Güneş ile Fatih Terim arasında giden bir tartışmadır. Ancak birisi sınırlarını ve kendini bilen bir öğretmendir, diğeri ise tam bir kırodur.
Bu para başkasının cebinde olup onu mutlu edeceğine, benim cebimde olup beni mutlu etsin.