bugün
- gecenin şarkısı10
- arkadaşlar bi bakar mısınız17
- mezhepsiz müslüman12
- ferdi tayfur40
- 202527
- devlet bahçeli9
- apo konusunda konuşmayan siyasal islamcılar17
- kendi sözlüğümüzü kuralım17
- 0 0 7 abiye sarılıp uyumak10
- cumhurbaşkanı mansur yavaş başbakan ekrem imamoğlu16
- sıfırdan bir sözlük inşa etmek19
- true'nin ifşa olması15
- anın görüntüsü8
- arkadaşlar ben geldim ama isterseniz gidebilirim9
- 2 online yazar13
- biz iyi davrananlara fazlasıyla vereceğiz10
- true yu yedirmeyiz17
- çekip gitse kimsenin sikinde olmayacak yazar11
- tek hamleyle chp dem düzeneğini dağıtmak13
- bu cumhuriyet bir etnik kökenin cumhuriyeti değil12
- sözlükte başbaşa kalmak istemeyeceğiniz yazarlar9
- fenerbahçe'nin 5 yıldızlı tişört satması16
- içimizdeki şeytan8
- gemi batarken önce fareler kaçar8
- sakal traşı sonrası ne kullanıyorsunuz19
- para bok amca giderse ben de giderim10
- aç aç aç starı aç8
- para bok huzur yok'un sempatik ve yalansız olması8
- necip fazıla ait olmayan sözler12
- seçilmiş yazarlar10
- ay'ın güneş ten daha güzel olması9
- aç ulan ağzını orospu karı17
- gassal21
- regaip kandili21
- uzun boylu kız iticiliği18
- amerika new orleans terör saldırısı28
- türk erkekleri boşanmayı neden kabullenemiyor25
- suudi arabistan8
- ellerim bos gonlum hos15
- kısa saçlı kadın10
- sözlük kapanınca nerede buluşuyoruz11
- onlyfans10
- yılbaşı eğlencesine giden sözlük kızı11
- karadeniz de keşfedilen doğalgaz10
- veda ederken 2024'e bir not bırak16
- dincilerin en iyi biz yaşıyoruz sanrısı10
- giresunlu abazanı tek yumrukta yere sermek9
- allah'a emanet diyene cevap vermemek9
- yazarlar bu gece nerede ne içiyor25
- kuresel ikinma'nın sağlık durumu15
entry'ler (305)
ankara siyasal ve gazi iibf ile ilgili sorulara itinayla yardım edilir.
30 yaşına gelmiş göt,göbek salmış..alkolün sigaranın dibini görmüş bir fani olarak bu sıralar delice yapma arzusunda olduğum spordur...
https://www.youtube.com/watch?v=F6cPOhMUhlU
ekmek aslanın ağzında
umut dağların ardında
hayat bıçağın ucunda
yaşa yaşayabilirsen
ekmek aslanın ağzında
umut dağların ardında
hayat bıçağın ucunda
yaşa yaşayabilirsen
rakıyı iyi içerim.
saffet murat tura-beynin gölgeleri
öncesinde madde ve mana'da okunursa tadından yenmez.günümüz biliminin geldiği noktayla,kadim felsefi meseleler arasında ki diyalog hakikaten takdire şayan.özellikle postyapısalcı lakırtılardan gına geldiyse şiddetle tavsiye olunur
öncesinde madde ve mana'da okunursa tadından yenmez.günümüz biliminin geldiği noktayla,kadim felsefi meseleler arasında ki diyalog hakikaten takdire şayan.özellikle postyapısalcı lakırtılardan gına geldiyse şiddetle tavsiye olunur
reel-politik çıkarımla pek alakası olmasa da, felsefi bağlamda dücane cündioğlu ''huzur islamdadır'' lafzını yerden yere vurmakla kalmayıp sözü yaratıcı tekrara uğratır ve ''huzur islam da dahi olsa almayınız''derdi.islam huzur arayanların değil huzursuzların yurdudur diye devam ederdi.tabi cündioğlu bunu sosyolojik bir manada değil,felsefi bir düzlemde söylüyor.
ankara sbf ve gazi iibf hakkında bilgi almak isteyenleri bilgilendirebilirim.
http://www.diken.com.tr/k...un-is-goremez-raporu-yok/
bu yakınoğlu ailesinde sadistlik aile sporu sanırım.9 yaşında ki çocuğu hunharca dövmüş üstelik bu zalimce şiddet elif ile sınırlı kalmamış.altı üstü bir şiir için sınıfta terör estirmiş,akabinde komikçe savunmalar vs.kaymakam olacak herifin savunmalarını saymıyorum bile.siyasi iktidarı arkanıza aldınız ya estirin bakalım terörünüzü.hepsinin hesabını vereceksiniz.
bu yakınoğlu ailesinde sadistlik aile sporu sanırım.9 yaşında ki çocuğu hunharca dövmüş üstelik bu zalimce şiddet elif ile sınırlı kalmamış.altı üstü bir şiir için sınıfta terör estirmiş,akabinde komikçe savunmalar vs.kaymakam olacak herifin savunmalarını saymıyorum bile.siyasi iktidarı arkanıza aldınız ya estirin bakalım terörünüzü.hepsinin hesabını vereceksiniz.
ankara sbf'nin efsanelerinden ayhan yalçınkaya'nın en son eseri,tez zamanda alınıp okunası...diğer türkiye akademisi efsaneleri için: (bkz: cemal bali akal) (bkz: kadir cangızbay) (bkz: ulus baker)
Elinizdeki kitap, başlığı her ne kadar Alevileri anlamaya dönük bir vurgu taşısa da Alevileri anlamaktan çok, devletin ve ondan daha geniş olarak bir iktidar şebekesinin Alevi ayinselliğine yönelik ağır saldırıla-rını -Alevilik açılımından Tuzluçayır'a, Dersim'in seyitlerinden devlet kirliliğiyle malûl dedeliğe- devlet, ayin ve siyasallık çerçevesinde tartışmaya yöneliktir. Ayhan Yalçınkaya tam bu ânda bir kez daha soru-yor: Bedreddin'i mi seçeceğiz, devleti mi? Bedreddin bugün Gezi ve Gezi'nin dolanıp durduğu bütün toplumsal yüzeydir; Tuzluçayır'dır, Okmeydanı'dır, Antakya'dır< "Bu yüzey bizi özgürlüğe ve eşitliğe çağırıyor; devlet ise baskıya, şiddete, ölümsüz bir eşitsizliğe ve ölüme" diyecektir çoğu; "öyleyse bu soru ne saçma, ne haince bir sorudur!" Üstelik giderek solgunlaşan bir hayalete dönüştürülen Gezi'nin tüm yüzeylerinde giderek belirginleşen bir hayalet olarak Alevilik, Alevi çocuklarda ölüp dururken! Oysa Yalçınkaya'nın yanıtı biraz farklı: Bir kez daha devleti seçmek belki tarihte hiç olmadığı kadar, ilk kez bize devlet ve siyasetin kökleriyle son bir yüzleşme, sert bir hesaplaşma zemini sunuyor; siyasetin hakikat iddiasının siyasalın gerçekliğiyle yerle yeksan edilme fırsatını da. Türkiye'deki Alevi toplulukla-rın hepimiz için yaşamsal önem taşıyan varlıklarının anlamı tam buradadır: Tarihçilerin ve sosyologla-rın, geçmişin ve şimdinin gayri-siyasal salıncağında salladıkları o bünyeyi bütün siyasal yüküyle gör-memizi mümkün kılan ve tam da bu yüzden devletin siyaseti nasıl gayri-siyasallaştırdığını da aşikâr eden son örneklerden biridir Aleviliğin siyasal bünyesi; can çekişen varlığıyla da olsa.
(Tanıtım Bülteninden)
Elinizdeki kitap, başlığı her ne kadar Alevileri anlamaya dönük bir vurgu taşısa da Alevileri anlamaktan çok, devletin ve ondan daha geniş olarak bir iktidar şebekesinin Alevi ayinselliğine yönelik ağır saldırıla-rını -Alevilik açılımından Tuzluçayır'a, Dersim'in seyitlerinden devlet kirliliğiyle malûl dedeliğe- devlet, ayin ve siyasallık çerçevesinde tartışmaya yöneliktir. Ayhan Yalçınkaya tam bu ânda bir kez daha soru-yor: Bedreddin'i mi seçeceğiz, devleti mi? Bedreddin bugün Gezi ve Gezi'nin dolanıp durduğu bütün toplumsal yüzeydir; Tuzluçayır'dır, Okmeydanı'dır, Antakya'dır< "Bu yüzey bizi özgürlüğe ve eşitliğe çağırıyor; devlet ise baskıya, şiddete, ölümsüz bir eşitsizliğe ve ölüme" diyecektir çoğu; "öyleyse bu soru ne saçma, ne haince bir sorudur!" Üstelik giderek solgunlaşan bir hayalete dönüştürülen Gezi'nin tüm yüzeylerinde giderek belirginleşen bir hayalet olarak Alevilik, Alevi çocuklarda ölüp dururken! Oysa Yalçınkaya'nın yanıtı biraz farklı: Bir kez daha devleti seçmek belki tarihte hiç olmadığı kadar, ilk kez bize devlet ve siyasetin kökleriyle son bir yüzleşme, sert bir hesaplaşma zemini sunuyor; siyasetin hakikat iddiasının siyasalın gerçekliğiyle yerle yeksan edilme fırsatını da. Türkiye'deki Alevi toplulukla-rın hepimiz için yaşamsal önem taşıyan varlıklarının anlamı tam buradadır: Tarihçilerin ve sosyologla-rın, geçmişin ve şimdinin gayri-siyasal salıncağında salladıkları o bünyeyi bütün siyasal yüküyle gör-memizi mümkün kılan ve tam da bu yüzden devletin siyaseti nasıl gayri-siyasallaştırdığını da aşikâr eden son örneklerden biridir Aleviliğin siyasal bünyesi; can çekişen varlığıyla da olsa.
(Tanıtım Bülteninden)
heyula eleştiri,radikal blog ve son olarak birikimde yazdığı güzel yazılarla bizi jouissance dan dört köşe yapan anarşist bir ablamızdır.özellikle foucault'ya çok hakimdir.kel abimize hayrandır,hastadır.
yarın gece aktrollere gözyaşı döktürecek,ankaranın müstakbel başkanı.20 sene be arkadaş 20 sene dile kolay...
kitsch in vücut bulmuş halidir.yani şöyle deyim frankfurt okullu abiler bu rezil,iğrenç yeri görselerdi teorilerini baştan aşağı değiştirirlerdi.şehrin estetiğinden,insanların huylarına suylarına rezillik abidesidir.hele üniversite falan okuyorsanız buraya sakın uğramayın.gürültü patırtıdan kitap falan okunmaz burda.velasıl gelmeyin sanki bu cehennem yokmuş gibi yaşamınıza devam edin.son bi şey daha deyim de içimin pisliğini dökeyim.ailemin bana attığı en büyük kazıktır burası.
orospu çocuğu turnusoludur.buna sevinen puşttur,şerefsizdir,göt yalayıcıdır.faşizme karşı,omuz omuza kardeşler
(bkz: eşekarısı fabrikası) (bkz: iain banks)
kusturica'nın başyapıtı çingeneler zamanında perhan'ın meyhanede fena halde dağıttığı sahne.
bitmeyen işkencedir. (bkz: maliye)
türkiye cumhuriyeti tarihinin en ballı devrimcisi olmaya aday kıyak insandır,dostumdur.
cnn türk de ki canlı yayında resmen çılgın atmış,güzel insan.http://www.vidivodo.com/6...a-mikrofon-birakan-sunucu