bugün
- ulunun en iyi 4 kız yazarı18
- geceye bir şarkı bırak23
- tanrıya mikrofon uzatılsa söyleyecekleri22
- gozlerinin meyhanesi19
- anın görüntüsü21
- aşk senin için ne ifade ediyor20
- 1 aralık 2024 galatasaray eyüpspor maçı18
- insan olmaya ceyrek kala28
- kalbi kırılan kadın ne yapar24
- beklenen büyük istanbul depremi23
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız18
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
entry'ler (139)
Ohaa manyak mısınuz len düşüncelere bak.
Yarın definasyona başlıyorum * güncel kilom 80 2 ayda 10 kilo hedefliyorumm sonra tekrardan kilo alıcazz.
Aga ne aptal düşünceler var burada amk.Sözlüğü terk ediyorum.
Kitap,sigara,bira.
Güzel arkadaşlarım bu tarz düşüncelerle maalesef kötü davranışların önüne geçemeyiz.Eğitmemiz gerekenler çocuklarımızdır onlara yatırım yapalım ileride meyvesini zaten yeriz.
Olgunlaşmak için dinlemek gerekir;yaşamak gerekir sorunları,dertleri.. ve tanımak gerekir hayatı.
Laiklik demek herkes kendi işini yapsın demek.Camideki adam siyasete,meclisteki adam camiye karışmasın demek;birbirinizin işine burnunuzu sokmayın demek vs.
Kesip ağzına vericeksin bak nasıl imana geliyor götün oğlu.
Çekilmez herifin tekiymişim,mesaj atmıyormuşum,arayıp sormuyormuşum,üstelik biraz sarhoşmuşum;derin yaralarım varmış,dibim çukurmuş benim.Kafam nasıl eserse öyle takılıyormuşum,yıkıkmışım yani.
Niye belli ediyorsun seyirciye kuştepeli olduğunu.
Kağıdın tutuşma sıcaklığı olarak tanımlanır kitapta; gayet sürükleyici bir yapıdır saygılar.
Oralet olmak isterdim; oralete inanıyom ben.
Varsa şöyle içtiğinde konuşmayacak masaya odaklanacak adam; onunla içeceksin işte sadece içeceksin.
insanın özünde böyle şeyler var. Karşılıklı kabullerle denenebilir; saygı duyulmalıdır.
Eğer ayrılan bensem ya ortada karşı tarafın zarar göreceği bir durum vardır ya da imkansız vardır. Sonrasında kahrolurum zaten 1 kez yaşadım çok ağırdı umarım birdaha olmaz.
Bak kafamı alır çeker giderim ha.
Bomba imha uzmanı gibisin canım.
Şimdi atarım da sanki adam öldürmüş gibi linç atarsınuz amk nasıl bilendiyseniz falan diyormuşum.