bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu21
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak11
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
entry'ler (31)
konuşamaz, sadece whatsapp.
hiç sevişmemiş olan normal bir kadındır.
Arap şükrü - sandalcı.
Farklı nedenlerle sağlık sorunu yaşayıp hastaneye giren ve taburcu olan yazardır.
ilk olmadığımı ve son olmayacağımı biliyor, geçmiş olsun diliyorum.
(bkz: ölürsek kıyamet mi kopar)
ilk olmadığımı ve son olmayacağımı biliyor, geçmiş olsun diliyorum.
(bkz: ölürsek kıyamet mi kopar)
saçlarını topladığı ve serbest bıraktığı andır.
Black Strobe - I'm A Man.
http://www.youtube.com/watch?v=hQaUCAcyIzU
Yazarın notu: 20 kişinin arasına tek girerim bu şarkıyı dinlerken ama çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama kesin girerim ve kesin çıkamam. Rekorum 8 benim.
http://www.youtube.com/watch?v=hQaUCAcyIzU
Yazarın notu: 20 kişinin arasına tek girerim bu şarkıyı dinlerken ama çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama kesin girerim ve kesin çıkamam. Rekorum 8 benim.
'tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır' sözünü hatırlamanıza neden olacak, meselenin inanç değil zevk meselesi olduğunu unutulmaması gereken; hijyenik olduğu taktirde olmasında hiçbir sakınca bulunmayan cinsel ilişki türüdür.
Ayrıca, araştırmalara göre çoğu kadının daha çok zevk aldığı bölgelerden birisidir.
yazarın notu: sevişirken bencil ya da utangaç olmayın, olabildiğinizce özgür ve ateşli olun.
Ayrıca, araştırmalara göre çoğu kadının daha çok zevk aldığı bölgelerden birisidir.
yazarın notu: sevişirken bencil ya da utangaç olmayın, olabildiğinizce özgür ve ateşli olun.
Sonra gidip annesine-babasına: 'benim de bir kokom olsa, benim de bir şekerim olsa. Anne ben de niye yok, niye bana almıyorsunuz?' diye isyan ediyor.
Hayatınıza renk katacak erkeklere performans artırıcı cinsel kapsül büyütücü, geciktirici sprey, bayan afrodizyak parfüm, jel, özel mendil 9 parça cinsel set kargo ve kdv dahil 29TL. Çağrı atmanız yeter.
Yazarın notu: Bu nedir yahu adamlar para kazanmak için numaramızın olduğu datayı hangi firmalara satıyorlar anlamadım gitti. Böyle terbiyesizlik olur mu ya cıks cıks cıks.
Yazarın notu: Bu nedir yahu adamlar para kazanmak için numaramızın olduğu datayı hangi firmalara satıyorlar anlamadım gitti. Böyle terbiyesizlik olur mu ya cıks cıks cıks.
Eskiden gazete ve kitapla zevkli olan bir şeydi. Şimdi ise flappy bird olsun angry bird olsun gayet zevkli gecen adeta kokuya rağmrn çıkmak istenmeyen ve sessiz sakin bir yer olduğu için insanın kolay düşünmesini de sağlar.
Yazarın nktu: flappy bird'de sıçarak 261 yapmış yazarım ben.
Yazarın nktu: flappy bird'de sıçarak 261 yapmış yazarım ben.
her duanın bencil olması gibi karabiber duası'da bencil (hümanist) olmasıdır.
Ayrıca, karabiber duası; sagopa kajmer ve kasırga rap şarkısıdır.
Ayrıca, karabiber duası; sagopa kajmer ve kasırga rap şarkısıdır.
Vizontele tubaa filmindeki kasabadaki faşik-gomnist kavgası esnasında deli emin'in kavgayı önlemeye çalışırken söylediği replik.
En gereksiz ve yersiz tartışmadır. içki sofrasında ve sözlükte yapılmaması gerekir.
bana bir adım gelene ben on adım gideyim derken, adamı geçtim gittim... geri de dönemem... eve gidiyorum.
Salatanın suyu olarak 'suyundan istiyorum' diyemeyip, 'suyusundan istiyorum' demek. Ve hala aile büyüklerinin arasında 'suyusundan koy annesi' diye dalga konusu olmak.
meselenin hala direnen insanların ölmesi ya da başka bir insanın ölmesi değil, bizim ya da en azından benim temennim bir daha kardeş kavgası yüzünden bir can daha yitirmemek olmasıdır. Bir daha bok yoluna giden genç için üzülmemektir. Her insan ölür, ölüm bir başagelen durumdur. Beni ölümün nasıl olduğu bağlar. Bir kalleş tarafından öldürülen masum bir insana üzülürüm ben istediği memleketten, dinden ve ırktan olsun acımasız bir şekilde canından olan bütün insanlara üzüntümüzdür aslında bu insanlara olan üzüntümüz.
Sizin gibi insanlar ise; hala insanları ayırmaya çabalamaktadır. Zira o kadar haddinizi aştınız ki ölümü bile derecelendiriyor ve sınıflandırıyorsunuz. Ne ara bu kadar insafsız ve acımasız oldunuz?
Sizin gibi insanlar ise; hala insanları ayırmaya çabalamaktadır. Zira o kadar haddinizi aştınız ki ölümü bile derecelendiriyor ve sınıflandırıyorsunuz. Ne ara bu kadar insafsız ve acımasız oldunuz?
'ben ne bileyim, yandex miyim?' reklamındaki sloganında şişko çocuk ve giydiği elbiselerin renkleriyle Google'a gönderme yapan arama motoru.