bugün

entry'ler (31)

sözlük yazarlarının whatsapp durumları

konuşamaz, sadece whatsapp.

evlenene kadar cinsel ilişki yaşamayan kadın

hiç sevişmemiş olan normal bir kadındır.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Arap şükrü - sandalcı.

hastaneden taburcu olan yazarlar

Farklı nedenlerle sağlık sorunu yaşayıp hastaneye giren ve taburcu olan yazardır.

ilk olmadığımı ve son olmayacağımı biliyor, geçmiş olsun diliyorum.

(bkz: ölürsek kıyamet mi kopar)

kızların en seksi oldukları an

saçlarını topladığı ve serbest bıraktığı andır.

gaza getiren şarkılar

Black Strobe - I'm A Man.
http://www.youtube.com/watch?v=hQaUCAcyIzU

Yazarın notu: 20 kişinin arasına tek girerim bu şarkıyı dinlerken ama çıkabilir miyim bilmiyorum. Ama kesin girerim ve kesin çıkamam. Rekorum 8 benim.

müslüman kadın anal seks yapmaz

'tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır' sözünü hatırlamanıza neden olacak, meselenin inanç değil zevk meselesi olduğunu unutulmaması gereken; hijyenik olduğu taktirde olmasında hiçbir sakınca bulunmayan cinsel ilişki türüdür.

Ayrıca, araştırmalara göre çoğu kadının daha çok zevk aldığı bölgelerden birisidir.

yazarın notu: sevişirken bencil ya da utangaç olmayın, olabildiğinizce özgür ve ateşli olun.

sözlüklerin uyuşturucuya özendirmesi

Sonra gidip annesine-babasına: 'benim de bir kokom olsa, benim de bir şekerim olsa. Anne ben de niye yok, niye bana almıyorsunuz?' diye isyan ediyor.

sözlük yazarlarının telefonuna gelen son sms

Hayatınıza renk katacak erkeklere performans artırıcı cinsel kapsül büyütücü, geciktirici sprey, bayan afrodizyak parfüm, jel, özel mendil 9 parça cinsel set kargo ve kdv dahil 29TL. Çağrı atmanız yeter.

Yazarın notu: Bu nedir yahu adamlar para kazanmak için numaramızın olduğu datayı hangi firmalara satıyorlar anlamadım gitti. Böyle terbiyesizlik olur mu ya cıks cıks cıks.

uzun süre tuvalette kalmak

Eskiden gazete ve kitapla zevkli olan bir şeydi. Şimdi ise flappy bird olsun angry bird olsun gayet zevkli gecen adeta kokuya rağmrn çıkmak istenmeyen ve sessiz sakin bir yer olduğu için insanın kolay düşünmesini de sağlar.

Yazarın nktu: flappy bird'de sıçarak 261 yapmış yazarım ben.

karabiber duası hümanist olmuş

her duanın bencil olması gibi karabiber duası'da bencil (hümanist) olmasıdır.

Ayrıca, karabiber duası; sagopa kajmer ve kasırga rap şarkısıdır.

sözlükte yazar olan ünlüler

(bkz: sabri sarıoğlu)

sözlükte yazar olan ünlüler

'var mıdır acaba lan' diye düşündüğüm ve olması muhtemel tanınmış kişilerdir.

(bkz: can bonomo)

siktir demedi sekter dedi

Vizontele tubaa filmindeki kasabadaki faşik-gomnist kavgası esnasında deli emin'in kavgayı önlemeye çalışırken söylediği replik.

tilki uludağ sözlük ün en iyi yazarıdır

sekter.

(bkz: siktir demedi sekter dedi)

sözlükte siyaset tartısmak

En gereksiz ve yersiz tartışmadır. içki sofrasında ve sözlükte yapılmaması gerekir.

bana bir adım gelene ben

bana bir adım gelene ben on adım gideyim derken, adamı geçtim gittim... geri de dönemem... eve gidiyorum.

çocukken söylenemeyen kelimeler

Salatanın suyu olarak 'suyundan istiyorum' diyemeyip, 'suyusundan istiyorum' demek. Ve hala aile büyüklerinin arasında 'suyusundan koy annesi' diye dalga konusu olmak.

suriye de ölen binlerce insan vs ölen 3 5 çapulcu

meselenin hala direnen insanların ölmesi ya da başka bir insanın ölmesi değil, bizim ya da en azından benim temennim bir daha kardeş kavgası yüzünden bir can daha yitirmemek olmasıdır. Bir daha bok yoluna giden genç için üzülmemektir. Her insan ölür, ölüm bir başagelen durumdur. Beni ölümün nasıl olduğu bağlar. Bir kalleş tarafından öldürülen masum bir insana üzülürüm ben istediği memleketten, dinden ve ırktan olsun acımasız bir şekilde canından olan bütün insanlara üzüntümüzdür aslında bu insanlara olan üzüntümüz.

Sizin gibi insanlar ise; hala insanları ayırmaya çabalamaktadır. Zira o kadar haddinizi aştınız ki ölümü bile derecelendiriyor ve sınıflandırıyorsunuz. Ne ara bu kadar insafsız ve acımasız oldunuz?

yandex

'ben ne bileyim, yandex miyim?' reklamındaki sloganında şişko çocuk ve giydiği elbiselerin renkleriyle Google'a gönderme yapan arama motoru.