bugün
- gs'nin yine haram 3 puan alması14
- ahmed kutucu8
- 25 ocak 2025 galatasaray konyaspor maçı9
- evlenince kadınla napıyorsunuz14
- victor osimhen8
- konya da 3 katlı binanın çökmesi25
- yunan askerini selamlamak9
- sözlük yazarlarının ai ile ürettiği görseller13
- insan olmaya ceyrek kala12
- tamer karadağlı14
- pardonadinizasizmi26
- arkadaşlar nasıl çıkmışım10
- sözlüğe ölümcül bir kaza anı bırak12
- evlenmeden çocuk yapılır mı22
- sözlük yazarlarının ilk arabaları23
- günaydın arkadaşlar buyrun kahvaltı yapalım10
- istanbula taşınmak26
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı16
- bolu yangını bilirkişi heyetinin değiştirilmesi13
- akrabalardan nefret etmek18
- gece vakti yalnız başına tuvalete gitmek14
- dayıoğlunu itfaiye müdürü yapmak22
- sudekiray banyo yapmadığı için çaylak yapılsın19
- anın görüntüsü10
- kar yağarken dinlenecek şarkılar8
- deniz arman9
- grand kartal otel13
- karınızın üstsüz güneşlenmesine izin verir misiniz16
- ankara15
- hobileriniz17
- dünya değişik bir yöne gidiyor9
- ayşe barım11
- hepimiz oradaydık gezideydim15
- sudekiray silik yesin kampanyası10
- 78 kişinin öldüğü yangını dayıoğlu ile unutturmak12
- true evlenince karısına takacağı isim8
- aşkım camları ben silerim diyen erkek13
- bakan olmak zorunda kalsan hangi bakan olurdun8
- tarlayı kadın mı çapalar erkek mi sorunsalı12
- ben caramel macchiato içmeye gıdıyorum9
- 2011 türkiye süper kupası neden oynanmadı12
- gevrek tulum çay üçlüsü12
- sinan oğan14
- dertlenince yapılacaklar19
- galatasaray hakkında yasa dışı bahse teşvik davası10
- çamaşırları asmayan kocayı tek ayak bekletmek16
- öğrencilerine kadir mısıroğlu izleten öğretmen8
- bok yerine b k yazanlarin mukemmel terbiyesi10
- true'nun evleneceği kadında aradığı özellikler9
- hoşlanılan kızla traktör almak8
entry'ler (288)
van der sar ayarında bir kaleci ve adam gibi bir defans dörtlüsü bulamadığı sürece final oynayamayacak takım.
kırım'dan sonra suriye'de de başarılı olursa,son yılların en önemli lideri olarak tarihe geçecektir.
hdp'li chp'liler gibidirler.dünya yarılsa akp'ye verirler(öbürleri de her seçim hdp,bdp,sik p partilerine oy verirler) ama en her bir boku bilen ülkücü,en has ülkücü de bunlardır,en has chp'liler hdp'ye verenler olduğu gibi.
tiksindirdiniz.
tiksindirdiniz.
bazılarının hoşuna gitmese de türk kere türk'tür.
perez'li,fleurquin'li kadroyla şampiyonlar ligi'nde 2 kez grup çıkarıp madrid'i 2-0'dan gelip yenen hoca.sneijder'le,muslera'yla,podolski'yle son hafta olmadan tur attırır gelir mi,gelmez.
1860'larda anadolu ve rumeli'deki halkın yüzde 85'inin gayri müslim olduğunu söyleyip,karşısındakine "tarih bilmez,cahil,goduğumun malı,kaleleri baban mı yaptırdı,sana lozan da kakalanan göt kadar" diye hakaretler savuran sikiklerin savunduğu devlet.
medrese yaptırdı der ama amına kodumun matbaasına bir türlü geçemediğini,koskoca imparatorluğun ordusunu age of'ta çağ atlayamamış hale getirdiğini,kardeşini gebertmek için islam diniyle oyuncak gibi oynayıp "uyuyunca öldürürsen bi bok olmaz"diye götünden fetva uyduranları,halkın yarısına bile okuma öğretemeyenleri anlatmaz.
lozan'da göt kadar yer kakalanmış;
https://encrypted-tbn2.gs...eT1iGpB9TA1acajpkYat5HtBY
aha senin imparatorluğunun bana bıraktığı toprak bu,şu anki bana kakalanan türkiye göt kadarsa ecdadının sana bıraktığına ne kadar diyelim,am kadar mı?
ibrikçinin torunu kendini şehzade sanıyor ak.
medrese yaptırdı der ama amına kodumun matbaasına bir türlü geçemediğini,koskoca imparatorluğun ordusunu age of'ta çağ atlayamamış hale getirdiğini,kardeşini gebertmek için islam diniyle oyuncak gibi oynayıp "uyuyunca öldürürsen bi bok olmaz"diye götünden fetva uyduranları,halkın yarısına bile okuma öğretemeyenleri anlatmaz.
lozan'da göt kadar yer kakalanmış;
https://encrypted-tbn2.gs...eT1iGpB9TA1acajpkYat5HtBY
aha senin imparatorluğunun bana bıraktığı toprak bu,şu anki bana kakalanan türkiye göt kadarsa ecdadının sana bıraktığına ne kadar diyelim,am kadar mı?
ibrikçinin torunu kendini şehzade sanıyor ak.
türkiye hükümetini ya da iktidarı kastediyorsa politik bir fikirdir,ama bile isteye türkiye hatta ve hatta terroristurkey vs. diyorsa,kendisi işid'den farkı olmayan pkk'yı destekleyen bir orospu çocuğudur,pkk'yı sorduğunuzda asena'ya döner.
tek parti-tek adam devleti olup,hep aynı ideoloji iktidarda olduğu için dikta devletidir.2 parti(diğerleri ıvır zıvır) olup hep aynı ideolojinin iktidarda olduğu devletse dünyanın en demokrat devleti kabul edilir.
not:insan hakları vs. gibi konular dışarıda tutulup,sadece temele bakılmıştır,avrupa demokrasisiyle mukayese bile edilemez k.kore, ama abd seçim ve devlet sisteminin k.kore'den göstermelik 1-2 durum dışında farkı yoktur,k.kore'deki komünizm dayatmasının,abd'deki abd tipi kapitalizm(diğer ideolojileri de geçtim) dayatmasından farkı yoktur.
not:insan hakları vs. gibi konular dışarıda tutulup,sadece temele bakılmıştır,avrupa demokrasisiyle mukayese bile edilemez k.kore, ama abd seçim ve devlet sisteminin k.kore'den göstermelik 1-2 durum dışında farkı yoktur,k.kore'deki komünizm dayatmasının,abd'deki abd tipi kapitalizm(diğer ideolojileri de geçtim) dayatmasından farkı yoktur.
türk devleti diye sunulan karma bir imparatorluk.bu arada türkiye'nin yüzde 85'inin(oha)dedesinin müslüman olmadığını öğrendik bu faydalı başlıkta,senin belki öyledir de,bizi niye kattın ki bunun içine?dedem 20 doğumlu diyelim,babası da o zaman erken çocuk sahibi olunmasına rağmen 30'unda olsun dedem doğduğunda,1890,git 30 sene daha 1860.
1860'larda anadolu ve rumeli'deki şu anki türkiye vatandaşlarının soyunun yüzde 85'i gayri müslim miydi?sorunlu musun arkadaşım?
1860'larda anadolu ve rumeli'deki şu anki türkiye vatandaşlarının soyunun yüzde 85'i gayri müslim miydi?sorunlu musun arkadaşım?
okul bitince de iş hayatı başlayacaktır,böyle kurtulsak diye ümit etmemek lazım hiç.
esad ypg'yle işbirliği yapıyor diye böğürenlerin ypg ile beraber kurduğu ordu.sesleri çıkmıyor böyle haberlerde.
gece 1'de star'da(sanırım)yayınlanacak film,izlenmeli.
fifa 07'de bayan vuruşlar,kaleci çapraza alınır d'ye basılır ve bacaklarının yanından plaselenirdi,kusturmuştu.
kalçaları güzel,bacakları vasat,göğüsleri kötüdür diğer özellikleri beni ilgilendirmiyor.
kedinin siyah ya da beyaz olmasının önemi yoktur,fare yakaladığı sürece o iyi bir kedidir. (Deng Xiaoping,Mao sonrası Çin kalkınma bakanı)
kürt sorununu çözse çözse erdoğan çözer diyen şahıs.kürt olduğu için ne yaptığının önemi yok tabi ki,otomatik haklı kendisi,otomatik muhalif,otomatik ezilen.
kod adı akmerkez hülya'dır.
le cola ile içilmesi farzdır.
taciz etmiştir midir etmemiş midir bilemem.ama karnına o kadar bıçak saklayıp ölmemesinden ve röportajındaki ifadelerden intihar girişiminin dümen olduğu bariz.masum olup üstündeki baskıyı atmak için de yapmış olabilir,suçlu olup konu değişsin diye de yapmış olabilir.
ama emin olduğum tek şey intihar girişiminin dümen olduğu.çok enteresan durumlar dışında,intihar etmek istersen edersin,intihar edemiyorsan zaten ölmeye niyetin yoktur.
ama emin olduğum tek şey intihar girişiminin dümen olduğu.çok enteresan durumlar dışında,intihar etmek istersen edersin,intihar edemiyorsan zaten ölmeye niyetin yoktur.
arnavutluk'ta hücrelerini olduğu büyük ihtimal işid'in,kafkaslardan sonra en etkin olduğu bölgelerden biri,boş tehdit değildir.