bugün
- yazarların en çok sevdiği aylar27
- larisalisa24
- sokakta görülen kediye naber lan demek15
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey24
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini16
- sigara içen insan aptaldır24
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- kanka olmak istediğiniz yazarlar16
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura9
- bamya seven erkek25
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- günün şarkısı8
- gece yatarken kurulan hayaller8
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
entry'ler (205)
hicbir ucret odemeden kendini pazarliyordur. reklamin iyisi kotusu olur mu karşiim?
sertab erener'den nefret etmeye kadar yolu vardir. nerde eski, kivircik, sevimli sertab nerde 4 cekerli sertab?
acikliyorum bana dusecektir. basimin ustunde yeri vardir zaten misafirperverligimi google earthden arastirmis da gelmistir. hos gelmistir, kostursundur dunyada.
uyudugu andir. yanina gidersiniz sarilirsiniz, annenin algisi o kadar gucludur ki hemen hisseder ve karsi ataga gecer. iste o az bucuk uyanik halleri tam yemelik.
70'lerde genc olmak isteginin en kuvvetli halkasi olan grup. i put a spell on you coveri diger tum coverlari burusturup bir kagit parcasi gibi cope atabilir oyle de guzeldir.
yazlar sicak ve kurak, kislar ilik ve yagisli.
(bkz: akdeniz iklimi)
(bkz: akdeniz iklimi)
elinde dondure dondure, hoplaya ziplaya okula gidildinde cogu kez icindeki ayranin patlamasina sahit olunan ilkokul hatirasi.
7. sezon itibariyle bir zamanlarin pastaci kizi victoria, yaptigi enfes pastalari yedigi icin olsa gerek, kilolu ve yaslanmis olarak tekrar gorulmustur. 1. sezon zamaninda etrafta dolasan ve etkisini yitiren "anne victoria" fikrini tekrar akillara getirmek icin mi boyle bir sey yapmislardir orasini anlayamadim. oyleyse gayet gereksiz bir is olmus cunku victoria'nin anne olmak icin elindeki tek kanit ted'le bir dugunde tanismis olmasi. kanaatimce victoria kismi eski haliyle kalmaliydi.
platonik oldugunuz kisiyi unlu ve begendiginiz birine benzetip asik oluyorsaniz askinizin suresi ve siddeti sitcomlarinkinden oteye gitmiyor. arkadaslara soylenmesi halinde ise guzide sitcomumuz nur topu gibi bir gulme efektine sahip oluyor.
bir yas daha buyumek hic mantikli degil. ustune dogdugun gun hayat muhakemesi yapmani zorunlu kiliyor. mesela su dakika kendini "o kadar dusunduk, o kadar iyilestik sonuc bu mudur?" derken duydun. demek ki insan bir sure sonra icinden de konusamiyor cunku zaten orasi yeterince dolu. buyumek sana yakismiyor sinsanson. dogmasan da olurmus be hamur olmus baklavam zaten ne bok yemeye annenle baban seni yapti hala aklim ermiyor. bu dedigim seyler kayitlara gecsin. gecti mi? tamamdir.
sozlerinin guzelligine vurulasi asik veysel turkusu. alatav yorumu da vardir pek guzeldir.
http://www.youtube.com/watch?v=EZgoFt4Qt4o
http://www.youtube.com/watch?v=EZgoFt4Qt4o
muslum gurses'i sevdiren sarki. bi kosu bakayim konseri var mi hem jilet olaylari da kalkmis diyolla.
yeditepe istanbul sever yazar. hosgelmis sefalar getirmis, takip halindeyiz.
"limitim parcali fonks..." daha onceden bu basliga girilmek icin yazilmis, lise donemimde taslaklara kaydolan ve simdi limitten bir halt hatirlamadigim icin devamini getiremedigim bu cumle goruldugunde duygu seli yasandi. kayitlara gecsin.
yapay kas dedigimiz seyi cizdirme isleminden bahsedersek igrenc durur. alt komsumuzun yanindan bizzat bildiriyorum kadina kas yapayim derken devasa boyutlarda bir odun yapmislar. odun diyorum odun yahu anliyor musunuz?
kronik aglama dersi de mufredata konulursa hic dusunmeden yatay olarak gececegim universitedir.
sumru ağıryürüyen sarkisi. sozleri mehmet güreli'ye aittir.
uzun, beyaz bir gece
sisler içinde
bir kuytuda başlar zaman
bildik yıldızlar
sonsuz bir düşte yapayalnızım
uzakta anılar
dönüyorum yine sana sessizce
zaman sislerde erirken
yitmiş sevgiler
solgun düşlerle tutunur
çıplak yeryüzüne
eller görüyorum yine
düşleri siliyorlar
yıllar birikir önümde
sisler içinde
uykusuz örülmüş geceler
uzar gündüzlere
günler geçer
bir ses kalır
o beyaz geceden
http://fizy.com/#s/1agyol
uzun, beyaz bir gece
sisler içinde
bir kuytuda başlar zaman
bildik yıldızlar
sonsuz bir düşte yapayalnızım
uzakta anılar
zaman sislerde erirken
yitmiş sevgiler
solgun düşlerle tutunur
çıplak yeryüzüne
eller görüyorum yine
düşleri siliyorlar
yıllar birikir önümde
sisler içinde
uykusuz örülmüş geceler
uzar gündüzlere
günler geçer
bir ses kalır
o beyaz geceden
http://fizy.com/#s/1agyol
adami olume goturur bunlar. ian curtis'in yeni bir cumle icin hazirlandigi her an hayatinizdaki iyi seylerin silinmesine yol acar sanki. hastalikli melodiler ruhunuza isler. intihari hissedebilirsiniz. ian curtis'i hissedebilirsiniz. hayatin laylaylomunda hissetmeyi unuttugunuz tum eksiklikleri hissedebilirsiniz. hissedilir yani. hissediliyor.
adres sormak icin yeltendiginde ,dogal olarak, adini bilmedigi adamlara "osman" diye hitap etmesi. istisnasiz her yabanci insana "hoop osman baksana bi su yol ne tarafta?" diyen bir adam babam. bir kere de ismi tutturmuslugu vardir. akabinde adi osman olan kisi "abi sen beni nerden taniyosun ya?" demis ve kendini sorgulamaya baslamistir.