bugün
- true'nin iyice zıvanadan çıkması9
- 6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı17
- sözlüğe her hafta bir delinin gelmesi8
- anın görüntüsü18
- imamoğlu'nun 2 yıl kuran kursuna gitmesi12
- arapları seviniz diyen peygamber27
- spor yapalım müslüman kardeşlerim9
- chp'li beykoz belediye başkanının tutuklanması17
- aylık 298 tl ile geçinmek8
- bu sözlükte normal çay içen yok mu yav18
- arkadaş vs sevgili10
- aşk meşk işlerinin sonlanması26
- para biriktiriyor musunuz11
- güvenilir bir insan olmak12
- akepe'lilerin atağa geçmesi15
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp10
- jose mourinho12
- 6 mart 2025 galatasaray hiç kimse maçı12
- ormanda kaybolan kadın15
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası9
- uludağ sözlük 2025 hataları10
- reelbokkafa9
- türksüz türkiye hayali16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı10
- pandela9
- türkiye genelinde 19 485 977 bekar olması21
- sahurdayız uludağ sözlük27
- gelmiş geçmiş en büyük komutan9
- arapları sevme nedenleri9
- istanbul'un dalağı dışarıda gezen otobüsleri18
- erkeklerin depresyona girmemesi15
- subay olmak vs hemşireliğe devam etmek11
- iyi geceler9
- erkeklerin aslında sadık olmadığı gerçeği16
- hayatın anlamını bulan insan11
- babadan öğrenilen şeyler18
- bi tespitinizi paylaşın10
- künefe'nin abartılmış balon bir tatlı olması13
- prezervatif önerileri8
- sansyoklan nikli yazar18
- cübbe takıp sakal uzatınca her şey halloldu sanmak9
- yahudilerin 20 trilyon dolara hükmetmesi10
- 11 nisan 2001 tandoğan esnaf mitingi9
- abır geri döndü8
- israil'in kürtleri müttefik ilan etmesi8
- yazarların dedelerinin mesleği17
- hani akp liler selo yu sevmezdi21
- sözlüğün en eli güzel kızı32
- iş arkadaşları11
- kafe açma fikri11

entry'ler (126)
- merhaba ben üniversiteyim, bir sözlüğüm var.
- hmmmm, size bi' agri kesici bi' de antibiyotik veriyorum. geçmez ise tekrar pazartesi gelin.
- hmmmm, size bi' agri kesici bi' de antibiyotik veriyorum. geçmez ise tekrar pazartesi gelin.
belalti yazar topluluğunun vardiya başlangıç repliğidir.
efor sarfettiren, meşakkatli bir iştir.
>= 20 yaş erkek grubu için, gerçekleşmesi ihtimali büyük* bir durumdur.
bi' çok küfür yemesiyle bilinir, bi' de çok parasıyla...
bayanlar için; tencere yüzeyine bakarak, 2 saat makyaj yapma, 1 saat makyaj tazeleme, 1.5 saat makyaj silme durumu gerçekleşirdi.
erkekler için; 1-2 dakika tükürükle restgele saçı yana yatırma durumu gerçekleşirdi.
erkekler için; 1-2 dakika tükürükle restgele saçı yana yatırma durumu gerçekleşirdi.
modern talking'deki abilerimiz bu konuda güzel bir şarkı sözü söylemektedir.
you're my heart, you're my soul...
you're my heart, you're my soul...
bir sözlükten ayrılma sebebi saat 00:00'ı bulunca girilen entry'ler olabilir mi acaba? evet olabiliyor be uludağ sözlük. mide de bir yere kadar. girmesinler demiyorum* ama burda girmesinler diyorum. ilginç olan odur ki bu entry'leri girenlerin 25 ve üzeri yaşta çoğunluk olduğunu düşünüyorum. hala mı aklınız belaltına çalışıyor be kardeşim. gidin üretin, çalışın, vatana hayrınız olsun. yapamadığınız fantezileri burda yazıp da burda haz almayın. ne bizi yorun, ne de sözlüğü kirletin. sözlükten soğulmuyor aslında, insanlardan soğuluyor.
kötü sözlük yoktur, kötü ahlaklı insanların bulunduğu sözlük vardır.
kötü sözlük yoktur, kötü ahlaklı insanların bulunduğu sözlük vardır.
tuncay şanlı'nınki türkçe ingilizcesi. ama fatih terim ingilizcesi bi' başka. çünkü fatih terim dili zenginleştiriyor, dile birşeyler katıyor*. t. şanlı kesinlikle eline su dökemez.
sonuncusunu beğenmedim. yakında lost saw olacak yani. her seride bir gizem ver, merak uyandır sonra beklet süründür.
--spoiler--
giriş sahnesindeki kız sana sesleniyorum. insan kendi kolunu bir o kadar kolay satırla kesebilir mi ya? insan çok acı çeker bağırır. amatörlük diz boyu. daha içten yapsaydın.
yine her zamanki gibi ilgili kahramanımız 00:01 saniye kala yetişir. ya 01:06 yap mesela da mantıklı olsun. utanmasa son saniyede kırmızı kablo kestirtecekler.
işler yine tıkırındaydı. herkes her zaman ilgili zamanda üzerine düşen vazifeyi yaptı.
kimsede demiyor ki aga bu nedir*? kafanda bir şey var uğraş enerjisini kesmeye çalış. ne hemen sağını solunu kesiyorsun?.
--spoiler--
--spoiler--
giriş sahnesindeki kız sana sesleniyorum. insan kendi kolunu bir o kadar kolay satırla kesebilir mi ya? insan çok acı çeker bağırır. amatörlük diz boyu. daha içten yapsaydın.
yine her zamanki gibi ilgili kahramanımız 00:01 saniye kala yetişir. ya 01:06 yap mesela da mantıklı olsun. utanmasa son saniyede kırmızı kablo kestirtecekler.
işler yine tıkırındaydı. herkes her zaman ilgili zamanda üzerine düşen vazifeyi yaptı.
kimsede demiyor ki aga bu nedir*? kafanda bir şey var uğraş enerjisini kesmeye çalış. ne hemen sağını solunu kesiyorsun?.
--spoiler--
lord of war
"sana cehenneme git derdim ama sanırım sen zaten ordasın."
"sana cehenneme git derdim ama sanırım sen zaten ordasın."
ırsi bir hastalık değilse yakın çevresinde sigara içenlerden nasibini almış kişidir. durakta beklerken sigarısını rahatça içen başkasını "rahatsız ediyor mu acaba?" diye düşünmeyen bir dingilin ve bunun gibi türevlerinin kurbanı olma olasılığı yüksek kişidir*.
slm, nbr, mirc zamaninda da vardı. sonra msn'e aktarıldı. ama şimdi de iyice abartıldı be kardeşim. bu kadar da değildi. sorsan türk'lüğüne dokundurmaz. ama dilini batırmaktan geri kalmaz.
(bkz: adamın dilini keserler).
(bkz: adamın dilini keserler).
herkes ölecek yaştadır. - c. suavi.
alphaville - big in japan.
ikisi de yolda çevrilip dövülmeliktir. farkı, emo'yu dövmenin daha zevkli olmasıdır.
copy-paste yapılabilen en büyük resmi sayıdır.
(bkz: okunamayan en okunaklı okunası sayı).
(bkz: okunamayan en okunaklı okunası sayı).