bugün

entry'ler (30)

son kalenin mhp kaldığı gerçeği

mhp yalan bbp veya hepar gelmeden terör bitmeyecek.

türkiye nin büyük bir kısmının atatürk ü sevmemesi

atatürkü seviyoruz hadi oylar chp ye , neden çünkü atanın partisi heleleleeeey diyenleri gördükçe atatükten soğumamak elde değil. ama atamı çok seviyorum bu dogmacılara ragmen.

sıradan

Rutin , sıradan , monoton, alışagelmiş, normal.

fırat yazar olsa açacağı başlıklar

(bkz: sıç bok eneeee)
(bkz: öyle demesin)
(bkz: ben bunla birşey yaparım ki)
(bkz: sarıdan yemiş bilememiş onun kırmızısı da var çünkü)

bunlar olabilir.

eyyvah eyvah 2

umarım güzel olur da gider güler mutlu bahtiyar geliriz.

wikileaks için ne dediler

bu wikileaks wikipedianın alt kolu mudur?

-manavımız

köpek tarafından tecavüze uğramış kedi gibi olmak

tanım yapabilecegimi sanmıyorum. hoş bir durum değil.

şen yuva

izlediğim bir dizi. fena değil kendini izletiyor, sempatiğimsin şarkısına sesli gülmüştüm.

galatasaray ın hala oynayan futbolcuları

ölü takımla alakası olmayan futbolculardır, takım uyur ama onlar birşey için çabalarlar. canlarım, aldıkları para helal hoş olsun.

babanın ölmesi

istanbulun fethi.. bizansın yıkılması, yada kurtuluş savaşı. bunlar gibidir. nasıl tanımlayabilim ki. mutlaka o olaydan sonra hayatanızda yeni bi döneme girersiniz, hayatınız değişir. bir dönüm noktasıdır. allah annelere babalara uzun ömürler versin.

kızın boyu erkekten uzun olunca olacak olaylar

erkeğin gururunu kıran bir olaydır. ama benim umruma gitmez ben yine de uzun kızları tercih ederim. aşırı olmasın ama.

giresun fındığı ile ordu fındığı arasındaki fark

ikisini de yerim polemiğe girmem..

1 90 boyunda erkek ve 1 60 boyundaki sevgilisi

(bkz: impossible is nothing) var böyle birşey, heryerde görüyorum. enteresan geliyor, yadırgamıyorum, bazen gözüme şirin bile geliyor. ama ben tam boyu boyuma kızları tercih ederim.

3 sayfacık bile nick altı olmayan sözlük yazarları

muhtemelen hiç hayran kitlem olmayacak o yüzden mesajım bulunsun. ben bu yazarlar grubundayım

alternatif ali ağaoğlu replikleri

ben ali ağaoğlu, burası uludağsözlük. hiç komik değil güldürmüyor dediler, espri yaptım gülünecek! çünkü uludagsözlük daha komik bir ortamı hakediyor.

türkiye ye en az 10 yıl kaybettiren insanlar

darbeler diyebilirim sanırım. evet, gerçekten darbeler diyorum.

seni seviyorum a verilecek uyuz cevaplar

+seni seviyorum
-sorduk mu?

+seni seviyorum
-yaradanı sev yaradandan ötürü

+seni seviyorum
-ben de köşedeki kafeyi seviyorum, iyi döner yapıyorlar.

başbakanı çekememek

bu adamın yaptıgı iyi işler de var, kötü işler de. bu yüzden bi türlü emin olamıyor millet ülke iyi ellerde mi kötü ellerde mi diye..

galatasaray hiç bu kadar şanssız olmadı

bu kadar iyi oynadıgı bi maçta yeniliyor.. olmaması lazımdı, ama futbolu begeniyorum destegim tam!

yahudi soykırımı olduğunu sanan cahil

nasıl ermeni soykırımını kabul eden avrupalılarsa , yahudi soykırımını kabul edenler de yahudi, mason en basidinden yahudi yalakasıdır. yada çok ağır hümanisttir. ama her lider birkaç kişi öldürmüştür ki