bugün
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması21
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı8
- özgür özel25
- anın görüntüsü9
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- true'nin çaylak olması15
- ekrem imamoğlu41
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- türkiye de neden adalet bakanı var8
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- saraçhane13
- filiz akın15
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- espresso lab9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız11
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız24
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11
- yandaş gazetecilerin iğrenç insanlar olması14
- rte nin unutulmayan sözleri21
- iş aş ekmek11
- aktrollerin türkçe özürlü olması11
- azınlık çoğunluğu yönetemez10
- bayram ikramiyeleri neden eksik11
- devlet bahçeli şimdi nerede14
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları18

entry'ler (31)
Şu an da fark ettigimdir. Her konu hakkında fikri var gendisinin.
Bi sıkıntı bekliyor seni büyük bir uğraş ve mücadele var.
En sevilesidir. Aç belgeseli kıs tvnin sesini al yanına kocisini ohhh gir battanyenin altına al eline tlfnu en g uzelidir.
Herkesin psikolojisinin aslında göründüğü gibi olmadığını insanların hırsları istek ve arzuları için neler yapabildiğini ve baba figurunun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Ayrıca biraz abartı yokmu derseniz kesinlikle var.
Zikkimin dibi gibi ürünleri var demek isterdim ama bir adet 24 saat kalıcı fondotenini kullandım gerçekten iyiydi ama gerisi tirrek gidin başka marka alın yada makyaj yapmayın.
Sabah sabah ne diyon amk.
Allahin adaleti büyüktür. Istenmeden olan çocuklar, Kocasını aldatan kadınlar, bozulan psikolojiler, vicdansizlasan kalpler. Bir çocuğun ölmesine sevinir oldum bunları gördükçe. Cinsel istismar nedir ya 38 günlük yavrudan ne istediniz ya aklım almıyor.
Allahin adaleti büyüktür. Istenmeden olan çocuklar, Kocasını aldatan kadınlar, bozulan psikolojiler, vicdansizlasan kalpler. Bir çocuğun ölmesine sevinir oldum bunları gördükçe. Cinsel istismar nedir ya 38 günlük yavrudan ne istediniz ya aklım almıyor.
Hiç sigara icmemis birinin bunu anlayabilecegini sanmıyorum. Heyvan gibi sigara için sonra da bırakın sonra biri yanınızda sigara icince kusmak istiyonuz ben her gun evdekiyle papaz oluyom bu yüzden
Henüz yok insallah olacak ama.
Errriiikkk.
kocişimin yaptığıdır. üstüne bir de benim uykumu kaçırıp kendisinin uyumaya devam etmesidir.
Bir an düşündüm 2012 desem yok yok o zaman en bok şeyler olmuştu e 2017 desem yok o da amuga goydu geçti zaten valla bilmiyom 2015 olabilir ama.
Şahsıma ait olan durumdur. şayet kozmetik ürünü mü kitap mi dersek kitabı seçerim.
terbiyesizligin alasıdır. hele birde bunu bir anneden duymak daha büyük bir üzüntü sebebidir. evladını satışa çıkartıyor üstüne birde bu satışta dolandırıcılık yapma peşine düşüyor allah sizi ıslah etsin diyeceğim durum.
bilmem sence.
en sevilesidir.
bir de ters ters bakıp ahlaksız terbiyesiz dedi mi ooo tamam görev başarıyla tamamlandı demektir.
bir de ters ters bakıp ahlaksız terbiyesiz dedi mi ooo tamam görev başarıyla tamamlandı demektir.
yanimda uyuyor kendisi suan uyandirmami ister misin.
en nefret edilesi durumdur. evdeyken aç olduğunu dusunmeyip gaydiri guppak cemile gibi dışarı çıkarsın dışarı çıkınca aman tanrım didim ne kadar da acim deyip hooop bir çukura dusuverirsin sonra mi sonrası hüsran.
(bkz: yine hüsran)
en nefret edilesi durumdur. evdeyken aç olduğunu dusunmeyip gaydiri guppak cemile gibi dışarı çıkarsın dışarı çıkınca aman tanrım didim ne kadar da acim deyip hooop bir çukura dusuverirsin sonra mi sonrası hüsran.