bugün

entry'ler (1)

metamfetamin

arkadaslar Lutfen okuyun eşim bağımlısı oldu defalarca ılaç basladık bıraktım desede şizofrenık tavırlar süreklı öfke nöbetlerı ve aşırı guvensızlıkten öturu kullandıgını hemen anladım 2senedır metın tuzagında ve karanlık bır kuyuda ıpsız tutunmasız ca dıbe çökuyor..onun için gerckten cok çaba sarfetmeme ragmen ..bırakmadı artık benım ruh saglıgımı bozmaya basladıgı için bıraktım uğraşmayı...ama eemın olun esrar kullandıgı gunlerı arar oldum...artı bununla beraber alkol tüketince resmen içinden bir katıl çıkıyor....ve ona yakında vücudun dayanamayacak heergun dıbe vurdukca bıyerde öluceksın demıyorum çünkü sizi duymuyor bile kafasını yaşama derdınde gözu ailesını çocuklarını falan görmuyor....en iyi turkıyedekı özel madde bagımlılıkları ıle mucadele adına hastanelerde tedavı bıle baslattık fakat en fazlla 15 gun dayanabıldı...EGER kullanmaya basladıysanız yalvarırım bırakın şuan türkıyede delı gıbı meth üretılıp okul önlerınde bile satılıyor...sonu yok ben bunun bir tur kumpas oldugunu turk gencını ölsun beyın hucresı yo olsun dıye dış güçlerin bilerek ülkemıze soktuguna emınım...sakın derım....sonuclarını görsenız amaaan ne yapmışım dersınız...sevdıgınız herkezı herşeyi kaybedıyorsunuz... olmayan olayları olmuş gibi yasıyorsunuz....benim evden çıkmama ragmen onu aldattıgıma ınanmıs kı bunu ıdda etıgınde 8 aylık hamılydım yanı gerisini siz düşünün.....