bugün
- sahurdayız uludağ sözlük11
- ilk buluşmada elektrofüzyon kaynak yapan kız10
- ingilizce bilen ne iş yapar12
- tavuk dönercilik yapmak8
- siyaset bilimi okuyan kız12
- erkekler olarak güçlü olmak zorunda değiliz9
- 150cc lik motorsiklet10
- bayramda kocasının elini öpmeyen kadın13
- murat ülker özür diledi15
- kabuksuz kaplumbaga vs silvermist9
- silvermistin elmacık kemikleri14
- gözü karartıp 75 bin liraya oyun laptopu almak12
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması25
- küresel ıkınma27
- anın görüntüsü11
- sözcü tvye 10 gün ekran karartma cezası13
- rte sevdalisi8
- silvermistin saçları19
- kabuksuz kaplumbaga43
- true ile ctrlx aşkı17
- kova burçlarının anlayışsız olması9
- akp yalancılığı12
- kitap alıntıları8
- psikolojisi bozuk yazarlar19
- atatürk'e mezarında komşu olmak9
- sizce cennete mi gideceksiniz cehenneme mi14
- cennette peygamberlere komşu olmak11
- fotokopici bi erkek76
- espressolab14
- 27 mart 2025 celal şengör açıklaması8
- melih gökçek11
- istanbul13
- 100den fazla sabıkası olan gizli tanık12
- kot pantolon giyen kadın17
- hükümetten peş peşe gelen boykot açıklamaları16
- klarnet calan sarapci koala 68
- öldükten sonra alınacak nickler14
- psikolojisi düzgün insan8
- hiç akpli aydın olmaması9
- bugün viski içecek olmam10
- ülkücüler sokağa çıkarsa çok vahim şeyler olur13
- sözde kürdistan ın paçavra bayrağı8
- çapulcuların camide top oynaması28
- ne oldu yaram8
- saraçhane vandalları hiç israili protesto etti mi22
- evli olduğu halde eskorta para veren erkek12
- 1 milyon maaş verseler çalışmam15
- cimer9
- uludağ otel yangını8
- selahattin demirtaş'ın serbest bırakılması10

entry'ler (745)
Bazı şeyleri paylaşabilirsin ne bileyim görüntü olarak güzel bir tatlı olur, gezdiğin yerler olur ama bazıları abartıyor. Kocişine pişirdiğin kahveyi ben niye göreyim arkadaş.
Bu ittifakın ömrünü chpnin iyi parti ile olan ilişkisi belirler. Hdpye olan tavrı devam eder ve iyi parti ilkelerinden ödün vermezse çok da uzun olacağını sanmıyorum. Köprüyü geçene kadar işte..
Murat övüçün dalga dalga mırıldanarak yıkayacağını kurguladım biraz önce.
Ulan godoş. Belli ki küfür yemek senin hobilerin arasında. Mala anlatır gibi anlatmak lazım sana. Yıl boyunca dönercide kebapçıda, yaşadığın ülkenin kendi vatandaşlarına asla yaptıramayacağı ayak işleri yaparak kazandığın Eurolarla yılın bellli bölümü gelip krallık taslayıp, bu ülkede yaşayan insanların hayatına yaşamlarına senin müdahil olma hakkın mı var g*t lalesi. Burda bu kadar havlayıp dişini çıkarmaya çalışacağına yaşadığın ülkede kişilik kazan önce ag magandası. Sen ve senin gibi ibneler yüzünden hep geriye gittik gidiyoruz gideceğiz de. Seni büyütmek için mermerlerine altında anasını inleten babana yazık, az duruşun, milliyetçi duygun olsun.
Millet kemalist düşüncedeki kemali kılıçdaroğlu sanıyor herhalde ya bana öyle gelmeye başladı.
Önceden sürekli her gün çıkıp birileri ekonomi çoh iyi falan diyodu da, bi süredir kimseden duymuyorum. Sözlükte başlık açılmasa aklımdan çıkmış. Sebebi ne acaba.
20 Mart 2023 itibari ile Cumhurbaşkanının deprem bölgelerine öncelikli olarak yapacağı öğretmen atamasıdır. Atama bekleyen arkadaşlar için bi nebze umut da olsa bu sayı yeterli mi düşünülür.
Kürtlerin chpye vermesi için daha ne yapması lazım chpnin alla aşkına. irfan değirmenci bile iki oy uğruna demirtaşa kitap imzalatma derdinde. Dili dışarda dolaşıyorlar.
Yemek yerken bile düşündüğüm durumdur. Yemek üstü bi ayrı oluyo hacı.
Başka bir evrende, o evrendeki uludağ sözlükte atılmış bi entrydir.
Hep şaşırmışımdır igloların buz duvarları nasıl sallanıyor diye bu yüzdenmiş.
Küfürle çalışan dünyanın belki de en garip futbolcusu. Gerçek goat. Her anlamda.
Son zamanlarda yaptığı siyasi mizahlarla geçmişteki olacak o kadar kisvesiyle çok güzel bir şekilde gündeme taşıyıp, insanlara biraz da olsun farkındalık amacı sağlaması, modern medyanın ve tiyatronun siyasal mizanseni olma potansiyeli ile medyamızda ihtiyacı olan bir boşluğu doldurmaktadır. izahı olmayan şeyin mizahı olur sonuçta.
içine hdpnin de dahil olmasının istenilmediği, %10 oy uğruna %15 kaybetme ihtimalini, ittifakın her üyesi düşünmeli.
islamla yönetilen ülkelerin en büyük problemi, laiklik problemidir. Kuranı doğru kavrayamamak, bilime inanmamak bu tarz ülkelerin gelişmişliklerinde ciddi sorun teşkil ediyor. Gariptir ki insanı gelişim endeksine bakılacak olursa, en gelişmiş müslüman ülkelerinin başında Türkiye gelmektedir. En gelişmişi Türkiye ise gerisini siz düşünün.
Şuanda en çok korkulan mevzulardandır. Olası bir gitmiyorum deme durumunda olacakları tahmin ederken aşırı çekiniyorum. Ülkedeki iç karışıklık, demokrasinin alt üst oluşu ve olası Amerika müdahalesi kaçınılmaz gibidir. Sonumuz Irak gibi olmaz inşallah.
Vergilerimle beslediğim, bir s*ke yaramayan 200 bin kişilik b*k ordusudur.
Bütün şeyh ve müritlerin, cemaatlerin denemesini tavsiye ettiğim bir ayettir.
ilgi görmek ister. Her insanda vardır ilgi ihtiyacı ama kadınlarda özellikle ikili ilişkilerde bu daha fazla.
Kolyedir gibi. Genel olarak yumuşağından sertine her erkeğe gidiyor kolye. Küpe öyle değil mesela sert adama oturmaz.