bugün
- larisalisa20
- utopyalarkralicesi17
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi18
- en etkili içki hangisi16
- her türk kadınına 100 türk erkeğinin yürümesi15
- hayatında aksiyon arayan yazarlara öneriler9
- nervio abla39
- jaguar'ın yeni logosu9
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin15
- rakının berbat bir içki olması38
- anın görüntüsü13
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız16
- çocukluk travmaları18
- true'nun ölmesi14
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu18
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte11
- güzel erkek isimleri18
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları15
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı8
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
entry'ler (14)
lostun 1. 2. ve 3. sezonu
x bir reel sayı olmak üzere.Her x reel sayısı için
15<x<30 aralığındaki herhangi bir x* değeri.
15<x<30 aralığındaki herhangi bir x* değeri.
hayatlarında ilk yedikleri pastane ürünü poğaça olan insanlardır yada ne bileyim açmadır simittir.Bu tip insanlar ne profiterol yemişlerdir ne de çikolatalı pasta.Poğaçadan başka birşeyin tadına bakmadıklarından kıyaslama şansları yoktur.Halbuki hamur işi insana dokunur.Bunu zamanla anlayacaklardır.
otomobil kullanmayı bilmeyenlerin* kıçını başını raks ettirdikleri araç
dinlendiğinde insanda herşeyi boş verip dağa bayara vurma hissi yaratan parça
`Hooo, hooo, hooo
To you`
kısmıyla tatlı bir uyku basar insanı lakin surprise surprise kısmıyla birlikte irkilip güzel güzel dinlemeye devam edersiniz.Böyle de hoş bir parçadır.
To you`
kısmıyla tatlı bir uyku basar insanı lakin surprise surprise kısmıyla birlikte irkilip güzel güzel dinlemeye devam edersiniz.Böyle de hoş bir parçadır.
vizelere çalışırken yumuşacık sesiyle come away with me diyerekten alıp götüren güzellik
çok klişe bir yanıt olacak belki ama Mustafa Kemal ve Nazım Hikmet'i benimde bulunduğum sade bir rakı masasında buluşturmak isterdim.Rakılarımız etkisini göstermeye başlayıpta söylenmek istenipte söylenemeyenler birbir söylenirdi.Nazım'ın Mustafa Kemal'e hapishanedeyken yazdığı ve Mustafa Kemal'e sağlık sorunları nedeniyle inönü tarafından ulaştırılmayan af dileme maksatlı yazılan mektubu masada yüzüne karşı okumasını isterdim.Rakı masasında ülkeyi kurtaramazdım belki ama en azından benim gözümde bu ülkenin yetiştirdiği en önemli iki şairden birinin*** rusyada değil kendi memleketinde mezarında huzur için yatmasını sağlayabilirdim.
basında ilk olarak haziran 2004 de boxer dergisinde yer verilmek suretiyle ele alınmış konudur.Enine boyuna incelenmiştir.Yine yamulmuyorsam derginin aynı sayısı içerisinde ekşi sözlük yazarları da vardır ki.O zamanlar ekşi sözlük şimdiki kadar popüler bir oluşum değildi.
türkiye ve dünya üretiminde burun kısımlarının oyuncak yapımında kullanılan plastiğe benzemesinin sebepleri arasında euro ncap testlerinde yaya güvenliğinden kendi sınıfında en yüksek puanlardan birini almasını, toprağa normalden çok daha çabuk karışabilen yeni nesil plastik aksamın kullanılmasını ve de ufak ön-arka darbe alışlarında esnek plastik yapısı sayesinde darbe emme özelliğini sayabiliriz.Arabanın tek eksiğiyse renault olarak piyasada yer alıyor olmasıdır zira yıllar yıllar öncesinden bir takım insanlar koç gibi sağ dikiz aynası bile olmayan muratı *, şahini insanımıza araba diye kakalarken renault 88 model broadwaye elektrikli ön cam koymuştu ama hiçbir zaman kuş serisi kadar yüksek satış değerlerine ulaşamadı.Şükür allahıma ki yerli araba diye teneke satıp kendi insanını kandıranlar mezarlarında bile rahat uyuyamadılar.
(bkz: Belki üstümüzden bir kuş geçer)
(bkz: Vehbi koç)
(bkz: Belki üstümüzden bir kuş geçer)
(bkz: Vehbi koç)
1996 yapımı yönetmenliğini Gregory Hoblitin üstlendiği filmdir.Edward Norton un bu filmde kendisine verilen şansı fazlasıyla iyi kullanadığını görüyoruz.Kanımca kariyerine başka bir filmle başlamış olsaydı kendisini belkide bugün 2. sınıf hollywood yapımı filmlerde yardımcı oyuncu olarak görecektik.Filmde ayrıca lost dizisinden tanıdığımız john locke karakterini canlandıran Terry O'Quinn i de görebiliyoruz.Diğer taraftan filmin sonunda seyirciyi hafiften ters köşeye yatırmıştır yönetmenimiz.Bunu izleyen bunu hayli hayli izlemeli diyerekten usual suspects diyor ve bitiriyorum
mezunlarının metalurjist ünvanını kazandıkları bölümdür lakin metalci olarak adlandırılmak her zaman daha hoştur.Mezun olabilmek için malzeme ve termodinamik derslerini yalayıp yutmuş olmak şarttır bölüm zordur ama eğlencelimidir,sevimlimidir orası tartışmaya açıktır.