bugün
- espresso lab10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız14
- anın görüntüsü9
- saraçhane14
- nervio'nun estetikli burnuna yumruk atmak11
- özgür özel28
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- nervio14
- kent lokantalarinı kapatan kayyum15
- güzel kızların ortak özellikleri10
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- oy kullanmak için yeterlilik testi10
- true için saraçhaneye gidiyoruz8
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu39
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız16
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11

entry'ler (165)
Daft Punk'ın "random access memories" albümünde get lucky'nin gölgesinde kalmış şahane ambians parçasıdır.
Şahsen geriye kalan %3 lük zeki yazarlardanım efendim.
*
*
Elit bir düşmanı keçiye dönüştürdüğünde yüzünüzde istemsiz bir gülücük yaratabilir ama bazen de karşınızdaki kurt'u dremora'ya çevirir ki kaç babam kaç. Manyak işi asadır.
"Bana nihilist demişsin, eğer nihilist bensem emrediyorum gel orduların başına geç, yok eğer nihilist sensen yine gel or..." lan dur yanlış oldu pardon.
Takımın adını bilemem ama oyuncuların forma rakamları küsüratlı olabilir. Örneğin: 10 yerine sadece 9,99.
Trollük değil de, ironi diyelim. Güzel olmuş. Fakat maalesef böyle insanlar da var.
Zaten patlamanın olması ve kimsenin üstlenmemesinin nedeni bu soru işaretini yaratmak. Böylece her kafafan bir ses çıkacak, herkes kendince bir "düşman" belleyecekve sonuçta Türkiye dört bir yanından şüphelenip/korkan bir hale sokulacaktır. Ki bu şüphe kaosu doğuracaktır.
Kimsenin üstlenmemesi kafada soru işareti yaratıyor. Esad olsa, sonuçta bir ülke temsil ediyor ve halihazırda bir isyanla cebelleşiyor. Bu konumdayken bir de Türkiye'yi kendine düşman yapmak istiyor? Pek mantıklı değil. Ama olabilir, belki de Türkiye'de bu "çözüm"(ki bence "pazarlık") süreci devam ederken zaten gergin olan havayı daha da gerip hükümetin dikkatini Suriye'den uzaklaştırmak istemiş olabilirler.
Özgür Suriye Ordusu'nunsa ihale Esad'a kalsın Türkiye-Suriye ilişkisi daha da gerilsin mantığıyla isimsiz bir patlama yaptırmış olması da muhtemel.
Farkınaysanız kimse pkk'ya ihtimal vermiyor. Özellikle de siyasiler. insan "acaba bütünleşme duyguları kabarsın diye ortak bir hayali düşman yaratmak için böyle canice bir şeyler yaparlar mı?" diye düşünüyor.
Neyse komplo teorisi yazmayalım ama her duyduğumuza da inanmayalım.
Özgür Suriye Ordusu'nunsa ihale Esad'a kalsın Türkiye-Suriye ilişkisi daha da gerilsin mantığıyla isimsiz bir patlama yaptırmış olması da muhtemel.
Farkınaysanız kimse pkk'ya ihtimal vermiyor. Özellikle de siyasiler. insan "acaba bütünleşme duyguları kabarsın diye ortak bir hayali düşman yaratmak için böyle canice bir şeyler yaparlar mı?" diye düşünüyor.
Neyse komplo teorisi yazmayalım ama her duyduğumuza da inanmayalım.
O ilahi bi gün bu vicdansız lafları edenleri de takdir eder, Allah büyük.
Ülkü ocaklarındaki olası diyaloglar:
- Ya reisim havalar ısındı ben balkonu yıkiyım, çay içeriz.
- Karpuz soğumuştur yavru kurt çıkar da keselim.
- Ya Necmi Reisim senin tabancayı bi ödünç versene profillik foto çekilcem.
- Reisim, Caner aradı lise çıkışında kavga varmış gider miyiz? (bkz: kız meselesi)
- Ya reisim valla karizmasın, hava 35 derece sen siyah takımdan vazgeçmiyorsun.
- Ya yavru kurt sen ne kullanıyorsun ben badem yağı sürüyorum bıyıklara ama seninki gibi olmuyo.
(Bu diyalogları "reis" yerine "başkan", "yavru kurt" yerine "yoldaş", "siyah takım" yerine "yeşil parka" olarak okuyun, bu sefer de sol diyaloglar olur. Hatta ikisinde de saz çalınır ama türküler farklıdır.)
- Ya reisim havalar ısındı ben balkonu yıkiyım, çay içeriz.
- Karpuz soğumuştur yavru kurt çıkar da keselim.
- Ya Necmi Reisim senin tabancayı bi ödünç versene profillik foto çekilcem.
- Reisim, Caner aradı lise çıkışında kavga varmış gider miyiz? (bkz: kız meselesi)
- Ya reisim valla karizmasın, hava 35 derece sen siyah takımdan vazgeçmiyorsun.
- Ya yavru kurt sen ne kullanıyorsun ben badem yağı sürüyorum bıyıklara ama seninki gibi olmuyo.
(Bu diyalogları "reis" yerine "başkan", "yavru kurt" yerine "yoldaş", "siyah takım" yerine "yeşil parka" olarak okuyun, bu sefer de sol diyaloglar olur. Hatta ikisinde de saz çalınır ama türküler farklıdır.)
"Kofik", "içi boş" demektir. içi oyulmuş dolmalık biber için de kullanılır örneğin. Yani sanıldığı üzere ağır bir küfür içermez.
Ha derseniz ki neden elazığlılar tribünde malatyalılara hem "içiniz boş" deyip hem de tabiri caizse "kafam girsin" hareketi yaparlar.
Biraz düşünün bulursunuz.
Ha derseniz ki neden elazığlılar tribünde malatyalılara hem "içiniz boş" deyip hem de tabiri caizse "kafam girsin" hareketi yaparlar.
Biraz düşünün bulursunuz.
Derttir.
Trollük efendim bunlar, hoş değil.
edit: rica.
edit: rica.
Ecnebiler bunlara "attention whore" diyor...
Bu hayatta herkes g*tünün yediği kadar özgürdür...
Değişkendir, ben şahsen bele kadar saç taraftarıyım.
Ama oyuncunun adını bilmesem de, twilight gibi boktan bir filmi tek başına çekilir kılan "Alice" karakteri kısa saçlıdır mesela.
Yerim ben onu.
Ama oyuncunun adını bilmesem de, twilight gibi boktan bir filmi tek başına çekilir kılan "Alice" karakteri kısa saçlıdır mesela.
Yerim ben onu.
iki ağzı keskin kılıçtır. iyi kullanırsanız çok işe yarar, kullanamazsanız götünüzü kesersiniz.
Hayır, dostlarını kullanan biri değilim ama bu tip "piç"lerden dost olmaz zaten...
Hayır, dostlarını kullanan biri değilim ama bu tip "piç"lerden dost olmaz zaten...