bugün
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona32
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği10
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı13
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz44
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- kaptan memo8
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- amına koyduğum kanaryası10
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler15
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
entry'ler (165)
Daft Punk'ın "random access memories" albümünde get lucky'nin gölgesinde kalmış şahane ambians parçasıdır.
Şahsen geriye kalan %3 lük zeki yazarlardanım efendim.
*
*
Elit bir düşmanı keçiye dönüştürdüğünde yüzünüzde istemsiz bir gülücük yaratabilir ama bazen de karşınızdaki kurt'u dremora'ya çevirir ki kaç babam kaç. Manyak işi asadır.
"Bana nihilist demişsin, eğer nihilist bensem emrediyorum gel orduların başına geç, yok eğer nihilist sensen yine gel or..." lan dur yanlış oldu pardon.
Takımın adını bilemem ama oyuncuların forma rakamları küsüratlı olabilir. Örneğin: 10 yerine sadece 9,99.
Trollük değil de, ironi diyelim. Güzel olmuş. Fakat maalesef böyle insanlar da var.
Zaten patlamanın olması ve kimsenin üstlenmemesinin nedeni bu soru işaretini yaratmak. Böylece her kafafan bir ses çıkacak, herkes kendince bir "düşman" belleyecekve sonuçta Türkiye dört bir yanından şüphelenip/korkan bir hale sokulacaktır. Ki bu şüphe kaosu doğuracaktır.
Kimsenin üstlenmemesi kafada soru işareti yaratıyor. Esad olsa, sonuçta bir ülke temsil ediyor ve halihazırda bir isyanla cebelleşiyor. Bu konumdayken bir de Türkiye'yi kendine düşman yapmak istiyor? Pek mantıklı değil. Ama olabilir, belki de Türkiye'de bu "çözüm"(ki bence "pazarlık") süreci devam ederken zaten gergin olan havayı daha da gerip hükümetin dikkatini Suriye'den uzaklaştırmak istemiş olabilirler.
Özgür Suriye Ordusu'nunsa ihale Esad'a kalsın Türkiye-Suriye ilişkisi daha da gerilsin mantığıyla isimsiz bir patlama yaptırmış olması da muhtemel.
Farkınaysanız kimse pkk'ya ihtimal vermiyor. Özellikle de siyasiler. insan "acaba bütünleşme duyguları kabarsın diye ortak bir hayali düşman yaratmak için böyle canice bir şeyler yaparlar mı?" diye düşünüyor.
Neyse komplo teorisi yazmayalım ama her duyduğumuza da inanmayalım.
Özgür Suriye Ordusu'nunsa ihale Esad'a kalsın Türkiye-Suriye ilişkisi daha da gerilsin mantığıyla isimsiz bir patlama yaptırmış olması da muhtemel.
Farkınaysanız kimse pkk'ya ihtimal vermiyor. Özellikle de siyasiler. insan "acaba bütünleşme duyguları kabarsın diye ortak bir hayali düşman yaratmak için böyle canice bir şeyler yaparlar mı?" diye düşünüyor.
Neyse komplo teorisi yazmayalım ama her duyduğumuza da inanmayalım.
O ilahi bi gün bu vicdansız lafları edenleri de takdir eder, Allah büyük.
Ülkü ocaklarındaki olası diyaloglar:
- Ya reisim havalar ısındı ben balkonu yıkiyım, çay içeriz.
- Karpuz soğumuştur yavru kurt çıkar da keselim.
- Ya Necmi Reisim senin tabancayı bi ödünç versene profillik foto çekilcem.
- Reisim, Caner aradı lise çıkışında kavga varmış gider miyiz? (bkz: kız meselesi)
- Ya reisim valla karizmasın, hava 35 derece sen siyah takımdan vazgeçmiyorsun.
- Ya yavru kurt sen ne kullanıyorsun ben badem yağı sürüyorum bıyıklara ama seninki gibi olmuyo.
(Bu diyalogları "reis" yerine "başkan", "yavru kurt" yerine "yoldaş", "siyah takım" yerine "yeşil parka" olarak okuyun, bu sefer de sol diyaloglar olur. Hatta ikisinde de saz çalınır ama türküler farklıdır.)
- Ya reisim havalar ısındı ben balkonu yıkiyım, çay içeriz.
- Karpuz soğumuştur yavru kurt çıkar da keselim.
- Ya Necmi Reisim senin tabancayı bi ödünç versene profillik foto çekilcem.
- Reisim, Caner aradı lise çıkışında kavga varmış gider miyiz? (bkz: kız meselesi)
- Ya reisim valla karizmasın, hava 35 derece sen siyah takımdan vazgeçmiyorsun.
- Ya yavru kurt sen ne kullanıyorsun ben badem yağı sürüyorum bıyıklara ama seninki gibi olmuyo.
(Bu diyalogları "reis" yerine "başkan", "yavru kurt" yerine "yoldaş", "siyah takım" yerine "yeşil parka" olarak okuyun, bu sefer de sol diyaloglar olur. Hatta ikisinde de saz çalınır ama türküler farklıdır.)
"Kofik", "içi boş" demektir. içi oyulmuş dolmalık biber için de kullanılır örneğin. Yani sanıldığı üzere ağır bir küfür içermez.
Ha derseniz ki neden elazığlılar tribünde malatyalılara hem "içiniz boş" deyip hem de tabiri caizse "kafam girsin" hareketi yaparlar.
Biraz düşünün bulursunuz.
Ha derseniz ki neden elazığlılar tribünde malatyalılara hem "içiniz boş" deyip hem de tabiri caizse "kafam girsin" hareketi yaparlar.
Biraz düşünün bulursunuz.
Derttir.
Trollük efendim bunlar, hoş değil.
edit: rica.
edit: rica.
Ecnebiler bunlara "attention whore" diyor...
Bu hayatta herkes g*tünün yediği kadar özgürdür...
Değişkendir, ben şahsen bele kadar saç taraftarıyım.
Ama oyuncunun adını bilmesem de, twilight gibi boktan bir filmi tek başına çekilir kılan "Alice" karakteri kısa saçlıdır mesela.
Yerim ben onu.
Ama oyuncunun adını bilmesem de, twilight gibi boktan bir filmi tek başına çekilir kılan "Alice" karakteri kısa saçlıdır mesela.
Yerim ben onu.
iki ağzı keskin kılıçtır. iyi kullanırsanız çok işe yarar, kullanamazsanız götünüzü kesersiniz.
Hayır, dostlarını kullanan biri değilim ama bu tip "piç"lerden dost olmaz zaten...
Hayır, dostlarını kullanan biri değilim ama bu tip "piç"lerden dost olmaz zaten...