bugün
- klarnet calan sarapci koala 616
- suriyede linç edilen alevi29
- manyak olmaya karar verdim19
- havaların aniden ısınması10
- gidesi olanı iter misiniz8
- sahurdayız uludağ sözlük14
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim12
- anın görüntüsü13
- gecenin şiiri9
- ramazan günü sokakta sigara içen insan13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- perva sozlük9
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- küresel ıkınma18
- v a m p i r o v10
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları9
- rüzgar esse cehape demek9
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek8
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- bu yaz hayata geçirilecek planlar20
- targeted individuals12
- türk rock müziği13
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10
- bir sözlük kadını ile kahve içmek11
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz8
- en güzel yaş18
- kola vs ayran10
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- yazarların son yaptığı yemek11
- hayattan sıkılmak20
- the merich10

entry'ler (1762)
beladırlar. en ufak sorunda bilgisayarı tekrar açıp kapattıklarına binlerce kez hatta milyonlarca* kez şahit olmuşluğum vardır.
temizlik hastası olanları vardır. öyle ki sürekli hadesten taharet yaptıklarından dükkanın her alanı namaz kılınabilecek pırıllıktadır.
büro sandalyesi kullanılıyorsa mekanda ayaklarınızı sandalyenin tekerlekli bölümüne basmanıza kızarlar. sırf böyle adamlara gıcıklık olsun diye mahallenin piçleri mouse toplarını çalarlar. dikkat edin bu mekanlarda mouselar hala topludur.
temizlik hastası olanları vardır. öyle ki sürekli hadesten taharet yaptıklarından dükkanın her alanı namaz kılınabilecek pırıllıktadır.
büro sandalyesi kullanılıyorsa mekanda ayaklarınızı sandalyenin tekerlekli bölümüne basmanıza kızarlar. sırf böyle adamlara gıcıklık olsun diye mahallenin piçleri mouse toplarını çalarlar. dikkat edin bu mekanlarda mouselar hala topludur.
şaşırılmaması gereken durumdur. erkekler olarak soğukkanlılığımızı yitirmemeliyiz. zira ezberimiz bozulmamıştır ve kızlar hala ofsaytın ne olduğunu öğrenemeden bu dünyadan göçeceklerdir. bülent ersoy'un ki çok uç bi durumdur. eskiden kalma bir alışkanlıktır, panik yok, sakin!
potansiyel gaydir.
en sinsi, en kahpe yazardır. içine şeytan girmiş olup, yaklıarak ruhu arındırılmalıdır.
ayrıca;
(bkz: sürekli imla hatası bulan erkek potansiyel gaydir)
ayrıca;
(bkz: sürekli imla hatası bulan erkek potansiyel gaydir)
jandarma, köy korucusu.
uhsuzluktur. nasıl bir tıynettir bu bir türlü anlam veremiyorum. çık evet ben açtım, bu beğenmediğiniz boktan başlığı ben açtım de.
hayır illa katakulli yapacak, pes!! ne diyeceğimi bilemiyorum.
hayır illa katakulli yapacak, pes!! ne diyeceğimi bilemiyorum.
en sinsi ibnedir, ibnelikte dereceleri, dünya rekorları vardır, hastır hem de. o kadar ibnedir ki ışık evlerinin tamamını tarasanız bu kadar ibnesine rastlayamazsınız. gerisini varın siz düşünün artık.
masum insanları karalayıcı propaganda yapmak, hedef göstermektir, ayıptır, yapılmasa daha iyidir.
allah rahmet eylesin bir kez daha. ancak şunu da belirtelim ki o tipe sahip olmasa o sesi ile vasat bir şarkıcı hatta piyanist şantör olarak iş yapardı heralde. burada eleştirdiğim barış akarsu değil o'nun nezdinde sistem ve sistemin kurbanı olmuş türk hatunlarıdır. gökhan özen de çok manyak değil mi? pehh!...
potansiyel gaylik, müdüriyette komisere veren oğlanlıktır.
dikkat çekmeyen hiçbir zamanda çekemeyecek mazbut erkektir. bu gidişin sonu kötü, gaylik yakındır.
liberasyondur.
potansiyel ibnelik değil, düpedüz ibneliktir.
teknik olarak babası, doktor, mühendis, sucu, overlogçu, astronot, terzi, orospu, oto tamircisi, seyis, banker, dolmuş şoförü olan yazardan bir farkı yoktur.
burada patolojikten kasıt oraya buraya saldıran, dikkat çekmek için götünü yırtan kanser hücresi minvalli yazardır. babası imam olduğundan bu tarz davranışlar ona yakıştırılamamaktadır. ancak islam'da ruhban sınıfı olmadığından imam kendisi bile gelip burada patolojik yazarlık yapsa bir ehemmiyeti yoktur, sakıttır.
burada patolojikten kasıt oraya buraya saldıran, dikkat çekmek için götünü yırtan kanser hücresi minvalli yazardır. babası imam olduğundan bu tarz davranışlar ona yakıştırılamamaktadır. ancak islam'da ruhban sınıfı olmadığından imam kendisi bile gelip burada patolojik yazarlık yapsa bir ehemmiyeti yoktur, sakıttır.
ejnebilerin gangbang dedikleri sanatı icra etmek adına insanların kızlı erkekli toplanmasıdır. kanunlara göre bu durum suç teşkil etmemekte ve herhangi bir ceza gerektirmemektedir.
üzerine eğilinmesi sözlüğün güvenirliliği açısından elzem olan konu.
az önce farkedip şok oldum. rte'nin mail adresi başlığındaki tüm mail adreslerini ekledim ancak hiçbiri gerçek değil. buz kestim, bir süre yazacak kelime bulamadım. arkadaşım halimi gördü ağlamaya başladı, kedi huysuzlanmıştı.
hepsini geçtim yazar arkadaşlarımın yalancı olması fikri ağır gelmişti, acı koymuştu. bunalım takıldım yeminle. gotik kız fotoğraflarına bakıp gıpta ettim. emolara sardırdırdım. sonra kendime geldim ve buradayım.
ibneler sizi! kandırdınız beni. duygularımla oynadınız. bunu fitil fitil getiricem burnunuzdan ve bilimum deliklerinizden. neyse bunu bilahare konuşuruz şimdi vakit yok. ne gerek vardı böyle şeylere??
az önce farkedip şok oldum. rte'nin mail adresi başlığındaki tüm mail adreslerini ekledim ancak hiçbiri gerçek değil. buz kestim, bir süre yazacak kelime bulamadım. arkadaşım halimi gördü ağlamaya başladı, kedi huysuzlanmıştı.
hepsini geçtim yazar arkadaşlarımın yalancı olması fikri ağır gelmişti, acı koymuştu. bunalım takıldım yeminle. gotik kız fotoğraflarına bakıp gıpta ettim. emolara sardırdırdım. sonra kendime geldim ve buradayım.
ibneler sizi! kandırdınız beni. duygularımla oynadınız. bunu fitil fitil getiricem burnunuzdan ve bilimum deliklerinizden. neyse bunu bilahare konuşuruz şimdi vakit yok. ne gerek vardı böyle şeylere??
zebil, sebil yazar!
o ne güzel erkektir. bir kızın bacaklarına bakmak normal karşılanmalı artık. 21. yüzyılda sorun edilmemeli. eminim o kız da beğenilmekten hoşlanıyor. biraz açık görüşlü olmanın, modernizmden nasip almanın nesi kötü?