bugün
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın11
- belediye konserleri yasaklansın13
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- anın görüntüsü12
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır28
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek22
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
entry'ler (62)
2011 genel Seçimlerinde bizi temsil etmeye talip olan milletvekili adaylarıyla ilgili gelişmeleri takip edebilecegimiz facebook sayfasi:
http://www.facebook.com/p...lari-2011/164578583569566
http://www.facebook.com/p...lari-2011/164578583569566
odullu yarismalara baslamis kendileri.
ilk girdiginde katila katila gulersin, ikinci kez girdiginde yine gulersin ama buna bir 'ohaaa' eslik eder, ucuncu kez tukladiginda tekrar gulersin, "abartmasaydin usta" diye soylenerek ve sonuncuda yine gulersin ama penceriyi kapatirken kendinden igrenirsin ne igrenc sozlere guldugun icin. Tekrar sayfalarina girsen yine gulecek birsey muhakkak olur ama girmezsin, cunku bun sen degilsindir. tesekkurler inci, kendime getirdiniz beni igrenc herifler.
gundeme geldikce, yine daha once bu baslik altina yazdigim yazidan oturu eksilenme rekoru sahibi olmama yardimci olacak olan baslik.
son yillarin en temiz derbi macidir. Futbolculari olsun taraftarlari olsun gayet temiz bir mac cikarmislardir. Ne var ki surekli kavga ve olay arayan turk futbol seyircisine ya da fanatiklerine hitap etmemesinden oturu vasat(!) bir derbi de oldugu soylenebilir.
zaten boylesi formata sozluk demek turklere ozgu ama asil turke ozgu davranis, ben de dahil olmak uzere, ayni ulkede yasayip, ayni vatandasliga sahip olup, birbirinden bu kadar nefret edip bunu da sol frame e tasimasidir.
ezikleri sagdan soldan toplayan ve bu baslik altina getiren tespittir.
Senelerce kecisi, essegi, fahisesi, bulabilirse kiz arkadasiyla yapmadigini birakmayan, evlenince de illaki bakire olacak diyen erkeklerin oldugu bir toplumda gayet dogal ve hakli bir savunma mekanizmasidir.
sevisme sirasinda bir gozunu acip neler olduguna bakindigi anda partnerine yasattigi konsantrasyon eksiligine bagli performans dusuklugu ile aciklanabilir bu dezavantaj.
(bkz: yeter ki onursuz olmasin ask) lutfen olmasin!
melodi tavsiyesi: burak yeterin remixi ile de dinlemenizi tavsiye ederim
melodi tavsiyesi: burak yeterin remixi ile de dinlemenizi tavsiye ederim
istanbul benim şehrim
aynaya yansıyan yüzüm
istanbul benim şehrim
durmadan kanayan yaram
istanbul aglayan kadınım
aldatan erkek
istanbul aglayan kadınım
aglayarak ürkek
istanbul yorgun kollarım
gece karanlıgım
istanbul yorgun kollarım
her zaman inandıgım
istanbul benim adım
kostantinadan sonraki
istanbul benim adım
ölene dek baki
istanbul yanan ateşim
söndürülemeyecek kadar
istanbul yanan ateşim
ömrümün sonuna kadar.
aynaya yansıyan yüzüm
istanbul benim şehrim
durmadan kanayan yaram
istanbul aglayan kadınım
aldatan erkek
istanbul aglayan kadınım
aglayarak ürkek
istanbul yorgun kollarım
gece karanlıgım
istanbul yorgun kollarım
her zaman inandıgım
istanbul benim adım
kostantinadan sonraki
istanbul benim adım
ölene dek baki
istanbul yanan ateşim
söndürülemeyecek kadar
istanbul yanan ateşim
ömrümün sonuna kadar.
bizniz alma demistin oysa sevgilim, yazik oldu paraya, hatalarimi affet.
güney afrika'da düzenlenen ve cebelitarık adına yarışan Kaiane Aldorino nun kazandigi guzellik yarismasi. Meksikali guzelin hakkinin yendigi guzellik yarismasi olarak da tarihe gececektir.
yillardir dusunup dile getiremedigim ve seneler icinde bu tip adaptorlere karsi icinmde birikmis nefret ve kinin gun isigina cikmasidir bu baslik. besleyen ve beslenen arasinda kendisine bicilen omur suresince sadece bir araci olarak kalmaya mahkum, uclu prizlerdeki paylasimciliktan uzak bu karanlik guclerin, bir de uclu prize adapte bile olmayanlari vardir ki, kabustur kabus.
amelie filminin soundtracki olan bu parcanin tavsiye edecegim uyumlu remixi icin:
http://www.youtube.com/watch?v=njA440ZQO0A
http://www.youtube.com/watch?v=njA440ZQO0A
siz turkleri anlamakta cidden zorluk cekiyorum, bir sozlugun etrafinda gereksiz din tartismalari, anlamsiz siyasi gerginlikler, hic luzumu olmayan mezhep anlasmazliklari, hatta cani sikilip tartisma yaratmak icin sozluk icinde nesil diye bir ayrimciliktan bahseden garip insanlar. birbirini bu kadar yiyip bitiren baska bir ulke vatandasi yoktur. isiniz zor valla.
neyse ben sicak kirmizi sarabimi her zamanki 'chez fourgon' da almak uzere tertemiz ulkemin her daim bakimli kadinlariyla dolu tarih ve sanat kokan sokaklarina dogru yola cikayim.
neyse ben sicak kirmizi sarabimi her zamanki 'chez fourgon' da almak uzere tertemiz ulkemin her daim bakimli kadinlariyla dolu tarih ve sanat kokan sokaklarina dogru yola cikayim.
hakli ya da haksiz yahu adam istememis iste, ne diye girersiniz altincilar, hatta 20. entry sokusturmalari filan, igrenclesmesek. ayrica baslik sahibine de buradan sesleniyorum yapmayalim boyle ayrimciliklar.
bu arada hep bir entry de soylemek istemistim bak bugune denk geldi; her turlu fanatizme hayir!
bu arada hep bir entry de soylemek istemistim bak bugune denk geldi; her turlu fanatizme hayir!
melodide tempo arayan, sarki sozlerinden hicbir sey anlamiyorum bari dans edeyim diyenlere itanayla la foule un remixi onerilir.
http://www.youtube.com/watch?v=21jJkvmkrAg
edith Piaf'i sevenlere de 'la vie en rose' klasigini ve aznavurla dueti 'plus bleu que tes yeux' adli sarkisini siddetle oneririm.
http://www.youtube.com/watch?v=21jJkvmkrAg
edith Piaf'i sevenlere de 'la vie en rose' klasigini ve aznavurla dueti 'plus bleu que tes yeux' adli sarkisini siddetle oneririm.
sozluklerin en altinda yazmiyor mu hersey yalandir diye! ee ne diye bunca kisi gocunmus anlamadim. ustelik cok da haksiz seyler soylememis adam. cirpinmayin bu kadar dostlar.