bugün
- şoförle tanışmak11
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- 14 şubat sevgililer günü12
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- yaşasın kbb den randevu aldım10
- v a m p i r o v9
- tarikatlara tapan cahil kitle9
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı45
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı22
- garibanlığı savunmak14
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar9
- normal sözlük9
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı23
- uludağ sözlüğün dirilmesi39
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali21
- berat kandili21
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- bülent ecevit24
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- sözlüğün kapandığı gece25
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- küresel ıkınma18
- chp'li esenyurt belediyesi nden büyük vicdansızlık8
- true yetkili olsun kampanyası8
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı9
- zall'ın sanki bizi istememesi13
- ankara11
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10
![redviolin kapak fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/res/resmum2/1/78602356_k.jpg)
![redviolin profil fotoğrafı](http://www.uludagsozluk.com/res/resmum2/1/78602356_p.jpg)
entry'ler (402)
Yazıp yazıp sildiklerim, dökülen saçlarım, beyazlayan birkaç saç telim, verdiğim onca kilo, gozlerimin ferinin kaçması bunlar ve birçoğu harici iyiyim
Ben daha kulakliklarimi takip yildizlari izlemedim ki.
Aaron -lili.
Sonra her zaman saklanmadan ortada duran gercekle arana cektigin perde ansizin aralaninca cok fena olursun kalbin agrir.
Geceleri uyuyamiyorum anca sabaha karsi uyuyabiliyorum diye uzuluyodum, simdiyse artik sabah oldu diye uyuyamiyorum bakalim bunyem nereye kadar dayancak ortalik yerde bayilmasam bari.
Tutusmus beraber, ellerimiz yangin ezelden.
Sakin sifreyi unutma.
Yine yapmam dedigim seyi yapiyorum ama bu sefer bir fark var kucuk bir fark.
Uzun uzun kahkahalar atamiyorum, huzurla derin derin nefesler alip veremiyorum, kabussuz uyuyamiyorum.
Tam cok iyi hissettigim anda ansizin aklima geliyor ve iyi hissettigim icin kotu hissetmeye basliyorum.
Biseyler oluyor ama yuksek sesle soyleyemem.
Güneş kova erkeklerinde apayri bir zeka oluyor herseyi merak edip arastirip ogreniyorlar ve asla unutmuyorlar bir de cok rahatlar sinir stress yok relax.
Arabica ve Kenya cekirdek kahve.
Bi ben kilo almadim heralde sofraya oturunca midem bulaniyor stresten yiyemiyorum simdiden 2 kilo vermisim bile normalde olsa sevinirim de simdi cop gibi kaldim ya bagisikligim duserse diye uzuluyorum.
Dusunceli naif insanlar.
Iyi dostlar biriktirmisim bu zor gunlerde anladim.
Bu benim, anneannem (diyabet hastasi) el bilegini kirmasi sonucu zaten 1 aydir dedemle (koah hastasi) birlikte bizimle yasiyor, babam desen o da 64 yasinda kalp ve diyabet hastasi bu yuzden bazi bana bisey olmaz yaa diyen insanlar gibi umursamazlik yapma luksum yok malesef, sagduyulu olmaliyiz.
Videoyu izledikten sonfa balik fobim level atladi.
Azicik astroloji bilgisi olan biri olarak soyluyorum, sadece gunes konumlarina bakmak oldukca yetersiz bilgi saglayacagi gibi bir yandan da sadece gunes konumlarindan bile ikizler kadininin yengec erkegini harcayacagi barizdir.
Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun. Tahammül etmeyi ve şaşırmamayı öğreniyorsun. Artık hiçbir şeye şaşırmadığını fark ettiğin gün büyüdüğünü de fark etmiş oluyorsun aslında.
-Nilgün Marmara-
-Nilgün Marmara-