bugün

entry'ler (19)

robin van persie

Buralar değerlenip diyip kredi çekip, çoluğun çocuğun rızkını yatırdığın topraklardan bir şey çıkmaması = Robin Van Persie'nin forma gireceği günü beklemek, beklerken ölmek...

mesainin bitmesine yakın yapılanlar

boş boş monitöre bakıp bir mucize beklemek. saat aksa, 6 olsa, çıksak falan. Herkese var da bize yok mi?

reddeden kıza öpeyim mi diye sormak

Sıçıp sıvamak yetmedi demek ki bir de tüy dikeyim de tam olsun demek...

game of thrones

Spoiler yemekten hiçbir dizide bu kadar kaçmadım. Özel sığınak yapılmalı bu dizi için.

erkek ayağı

Sevdiğim beyin ayağı geldi aklıma. Sevince kazma küreği gibi olsada ayağı, seviyor insan. Denedim, onayladım.

sevgiliyle tartışmak

mayın tarlasında mayına basmadan ilermeye çalışsamda her adımımda bastığım şey.
(Trip atsam sıyrılır mıyım?)

kız arkadaşı tinder da görmek

Yolda memleketlini görmen kadar samimi karşılanamayacak durumdur.

aşık olunan kadının biseksüel olması

mahalle arasında iki kaleyede koşuyor diye adlandırılır.

kızlardaki amk salağı bakışı

oha skseydn bari >>> amk salağı
kıyasıya kapışır, lets go!

murat başoğlu nun karısını yeğeniyle aldatması

Yeğeni ile resimlerini gördükten sonra güçlü bir mide bulantısı yaşadığım haberdir. Evlerden ırak lan, sen abinin kızına nasıl bakıyorsun? Senin kanından canından olan birine nasıl halleniyorsun? Aldatmanı geçtim de bu basbaya midesizlik, karaktersizlik be.

cariye

Sultan Sülüman diye haykıran Hürrem geldi aklıma. Nasıl yer ettiyse artık, silmek imkansız.

fenerbahçe nin başarılı olması

Fenerbahçe'nin başarılı olması mutluluk kaynağı, başarısız olması kanser olma nedeni.

bakire arayan erkek kendine güvensiz bamyadır

Yıllardır devam eden, bir türlü sonuca varılamayan konu bu. Dur annem dur, zaten ortalık karışık.

zeled i vina

edit; Senin anana bacına deseler hoşuna gider mi?

zeled i vina

edit; Senin anana bacına deseler hoşuna gider mi?

erkekler

Ömür törpüsü... Hele bir de trip atan versiyonu varsa elinizde zararına satış, hemen!

40 yaşında bekar kadın

Vermicem, vermicem, benim değil mi vermicem, kuruyup gitsede vermicem.

sevgilinin giyimine karışmak

Karışılması gereken seviyeye kadar normal, ama sonra hassssktr lan etkisi göreceğinizin belirtisi.

sevişirken dinlenebilecek şarkılar

gel gel gel güzelim gel söz acımicak....